Аптеки Galen раздават 24 награди за вашите деца!

• 4 501
  • 157
  •   1
Отговори
# 90
Моето бебенце и аз сме още в болницата. Най-хубавият коледен подарък е моят син! ☺️

# 91
Като активен наблюдател в коледнат украса!

# 92
  • ПЛЕВЕН
Децата ми помагат винагинаги. Когато, наближи Декември винаги нямат търпение за украсяване на елхата. И очакването на дядо Коледа и подаръците.

# 93
Украсата на къщата и приготвянето на трапезата

# 94
  • Варна
Украсихме елхата, приготвяме сладкиши

# 95
Те сами се включват - коледната украса по няколко пъти на ден се разваля и подрежда отново Simple Smile

# 96
  • София
Украса, някои изработват сами, други купуваме.

# 97
Включва се само в украсяването. Готвенето оставя на нас.

# 98
Коледните Празници са едни от вълшебните мигове в Годишния календар.  Очакването на децата на Добрия белобрад старец Дядо Коледа започва месец преди настъпването му. Децата се заемат с украсяването на елхата и останалата коледна украса, за да усетят Коледния дух , който наближава. В дните преди Коледа правим с тях, Коледни сладки, меденки, баклава... Тях това ги радва най-много. Останалата част от менюто е оставена само на мама 🙂

# 99
Качили сме елхата на високо, защото малката ще я унищожи:joy: Тя е на 1г и 4м и стои под нея и постоянно иска да и даваме топките от елхата за да ги рита по земята Stuck Out Tongue Winking Eye…та така помага за украсата вкъщи Grinning

# 100
  • Горна Оряховица
Да си кажа честно не обичам да ми се пречкат, давам им да го заместят малко от тестото на питката и това е 🤣

# 101
  • Samokov
Включвам ги в украсата,готвенето и подреждането на масата., а тази година и в опаковане на подаръците за баба и дядо.

# 102
Като активен наблюдател в коледнат украса!

# 103
Помагат ми да украсим елхата и правим заедно коледни сладки.

# 104
Госпожицата  ни е на 2 години.
Активно се влючи в украсяването на елхата.... За поледните 2 дни беше съборена и подредена отново поне 5-6 пъти. 😁😁😁

Общи условия

Активация на акаунт