Аптеки Galen раздават 24 награди за вашите деца!

• 4 501
  • 157
  •   1
Отговори
# 75
Подготовката за Коледа е един чудесен семеен ритуал.  А на децата  обясняваме, че щом Дядо Коледа носи подаръци на всички, ние пък можем да го зарадваме с красива украса и различни вкусотии. По този начин  събуждаме в тях новогодишните емоции и така стават част от празничната магия.

# 76
Детето ми е почти на 3 години и участва активно в приготовленията тази година. Заедно украсявахме елхата , ще приготвя баницата , а тя ще ми помогне да сложим късметчета след това. Ще подредим трапезата и ще очакваме дядо Коледа 😊

# 77
Задължително украсата на елхата е от детето, като независимо дали ми харесва или не-остава🙂

# 78
Най-много обичат да украсяват елхата и да помагат при украсяването на дома.

# 79
  • Лясковец
Включват се като събарят елхата,дърпат гирляндите и си мислят че коледните топки са топки за игра

# 80
Всичко правим заедно, украсяваме заедно, месим тесто заедно, подреждаме трапезата превръщаме всичко в игра.

# 81
  • Пловдив
Синът ми е малко над годинка, общо взето ми помага като минава след моята подредба Simple Smile

# 82
Децата помагат в приготвянето на бисквити, помагат също с украсата на елхата и с правенето на картички за близките.

# 83
Синът ми участва в украсяването на елхата и отчасти в мацотенето покрай приготвянето на празничната храна.

# 84
Дъщеря ми е на 3г. Включи се в украсяването на елхата и заедно приготвяме коледни сладки.

# 85
  • София
🎄 Разкажете ни как включвате мъниците в празничните приготовления?
Коледните празници са любимата ми част от годината. Тогава цялото семейство се събира и имаме време за нас. Дъщеря ни много се вълнува и няма търпение да украсява елхата и цялата къща. Навсякъде слага украса и лампички и никога не са и достатъчни Wink
Включва се в правенето на сладки и печива, като ги украсява, но най много обича да си похапва от тях.
И не на последно място, тя е човека който пише и рисува Коледните картички и пожелания!!

# 86
Включват се в украсяването, правенето на коледни сладки и месенето на питката.

# 87
  • Видин
Включва се в абсолютно всичко. От коледната декорация до коледните ястия.

# 88
Украса на елхата, на прозорците - коледни стикери много обича да лепи Grinning, да прави формички от тесто за бисквитки, да подрежда масата.

# 89
Заедно украсяваме елхата и приготвяме празничните ястия.

Общи условия

Активация на акаунт