Режим, НЕрежим, ние си се веселим - 90ДД и още нещо 66

• 26 547
  • 757
  •   1
Отговори
# 660
  • Калифорния, САЩ
Иван е добре - покашля и има запушен нос. Това да е. Тестовете са ни отрицателни, денят мина както беше плануван. Искрено се надявам да прочета добри новини от всички ви скоро. 🤗🤗🤗

# 661
  • София
Здравейте Heart
Ир, напълно да се възстановява Ванко Heart Нямат спирка , а ние освен да ги мислим...изтръпнах като прочетох къде го е отвела смелостта Heart
И аз чакам добри новини Hands Pray
Танче, гушкам те.
Благодаря на всички за подкрепата и съпричастността Heart
Днес плодове и салатка.
Спокоен ден да имате !

# 662
  • Бургас
Добро да е утрото е денят ни! Flowers Hibiscus
Притихнали сме в очакване на добри новини....
"Виждам" как всяка честичко вдига поглед към небето и прошепва наум "Боже, помогни!"
В това е силата ни, момичета и момче - в мълчаливата подкрепа и любов, която изпълва сърцата ни!
В чистите мисли един към друг!
За това обичам къщичката ни. Тук няма значение кой какъв е. Тук има значение единството, обичта, грижата един за друг!
Неведнъж сме доказвали, че заЕдно сме сила! 
И този път ще е така! Вярвам!
Скайче, кураж и сили на чедото ти! Любов и прегръдки за теб! Heartpulse
Танче, Two Hearts

Аз продъжавам с житния режим.
Жмъци, 100 грама жито, кагота е накиснато добре става достатъчно количество. Днес ми е 5 ден и съм свалила 2,4 кг. Чувствам се леко. От днес се опитвам да спра и сутрешното кафе до края на режима. Да видим.

Отново ще кажа, че всичко е в главите ни!
Изхвърлете всички негативни мисли от главите си!!!! Изхвърлете притесненията. Те няма да помогнат.
Каквото и да дойде, идва, за да ни научи на нещо и ще отмине! Ще остане урока.

Ирко, радвам се , че Ванко е по-добре. Ти понамали ли темпото?

Последна редакция: ср, 23 фев 2022, 10:04 от Irinita

# 663
  • София
Добро да е утрото е денят ни! Flowers Hibiscus
Притихнали сме в очакване на добри новини....
"Виждам" как всяка честичко вдига поглед към небето и прошепва наум "Боже, помогни!"
В това е салата ни, момичета и момче - в мълчаливата подкрепа и любов, която изпълва сърцата ни!
В чистите мисли един към друг!
За това обичам къщичката ни. Тук няма значение кой какъв е. Тук има значение единството, обичта, грижата един за друг!
Неведнъж сме доказвали, че заЕдно сме сила!  
И този път ще е така! Вярвам!
Скайче, кураж и сили на чедото ти! Любов и прегръдки за теб! Heartpulse
Танче, Two Hearts

Аз продъжавам с житния режим.
Жмъци, 100 грама жито, кагота е накиснато добре става достатъчно количество. Днес ми е 5 ден и съм свалила 2,4 кг. Чувствам се леко. От днес се опитвам да спра и сутрешното кафе до края на режима. Да видим.

Отново ще кажа, че всичко е в главите ни!
Изхвърлете всички негативни мисли от главите си!!!! Изхвърлете притесненията. Те няма да помогнат.
Каквото и да дойде, идва, за да ни научи на нещо и ще отмине! Ще остане урока.

Ирко, радвам се , че Ванко е по-добре. Ти понамали ли темпото?

Иринко, четеш мисли! Заставам зад всяка една твоя дума. Heartpulse
Да взема да го пробвам това нещо с житото поне за ден, защото много плашещо ми звучи...

Прегръдки за всички!

# 664
Иринита страхотно си го казала, подкрепям с две ръце! Нашата къщичка няма равна на себе си! Heart А за режима супер - важното е да се чувстваш добре!
Скайче с вас сме  Heart Чакаме добрите новини за момчето ти! Много те гушкам!
Ир супер, радвам се за вас! Heart
Ничия гушкам и теб много! Hug
Тан Hug

# 665
  • Бургас
Жгмъци, както го усетиш. Ако искаш пробвай, но без мисли от рода "Дали ще издържа? Ей сега ще огладнея" и т.н.
Аз от Нова Година съм ограничила до минимум месото, дори не си спомням кога съм яла за последно. Наблягам на риба. Спрях прясното и кисело мляко. КМ единствено като дресинг или сос. Млечните също ограничих до минимум - единствено козе сирене. Сладкото - също и така без да искам направих подготовка за режима. Ако се храниш нормално, без да си ограничила храната, ще ти бъде трудно да започнеш отведнъж. Но всеки човек е различен и инатът при всяка Ирина е различен Wink Kissing Face

# 666
  • София
Жгмъци, както го усетиш. Ако искаш пробвай, но без мисли от рода "Дали ще издържа? Ей сега ще огладнея" и т.н.
Аз от Нова Година съм ограничила до минимум месото, дори не си спомням кога съм яла за последно. Наблягам на риба. Спрях прясното и кисело мляко. КМ единствено като дресинг или сос. Млечните също ограничих до минимум - единствено козе сирене. Сладкото - също и така без да искам направих подготовка за режима. Ако се храниш нормално, без да си ограничила храната, ще ти бъде трудно да започнеш отведнъж. Но всеки човек е различен и инатът при всяка Ирина е различен Wink Kissing Face

Благодаря за напътствията.
При мен инатът често е побеждаван от по-силният глад, но поне ще опитам.
А иначе от 1-ви март ще правим пост с ММ, и това ще ми е за сефте и не знам ще удържа ли.
Подбудите ми са изключително с цел отслабване, ако дойде и друго ще е бонус.

# 667
И аз с вас момичта и момче, продължавам да се моля, ще стане чудо, ще видите...! Hands Pray
На работа продължава да е тегаво, но се надявам и това да мине.
Не се справям с яденето и ставам все по дебела, Жгмъцке дай да вземем да пробваме един, два дни с тоя режим, все едно кило ще свалим?

# 668
  • София
И аз с вас момичта и момче, продължавам да се моля, ще стане чудо, ще видите...! Hands Pray
На работа продължава да е тегаво, но се надявам и това да мине.
Не се справям с яденето и ставам все по дебела, Жгмъцке дай да вземем да пробваме един, два дни с тоя режим, все едно кило ще свалим?

Ок, но май подготовката е поне 24 часа ? Нъл се кисне туй жито ?

# 669
  • Бургас
Жгмъци, аз купувам грухана пшеница. Претеглям 100 гри измивам добре. Слагам в термос и заливам с гореща вода. Това е към 19,00 - 20,00 часа. На сутринта термоса е пълен с житце, готово за  "грухане" Animal Pig

# 670
  • София
Жгмъци, аз купувам грухана пшеница. Претеглям 100 гри измивам добре. Слагам в термос и заливам с гореща вода. Това е към 19,00 - 20,00 часа. На сутринта термоса е пълен с житце, готово за  "грухане" Animal Pig

Четох нещо за киснене 24 часа...

# 671
Скайче, молим се и чакаме добри новини!

Ир, ще му мине на Ванко, той е юначе.
Аман от болести иначе, аз също съм болна, отново.

Танче, гушкам те.

Ничия и теб, миличките ми те. 💋

Успех с житния, момичета.

За който не е на режим. 😁

# 672

Четох нещо за киснене 24 часа...
Ще направим като Иринитка. Колежката пък даже си го вари.

# 673
  • София
Ох, Позитано ли е това! Blue Heart

# 674
  • Бургас
Ох, Позитано ли е това! Blue Heart

Каквото и да е...Ох! Laughing

Общи условия

Активация на акаунт