Много време още има - до АПРИЛ ще мине цяла зима

• 18 411
  • 295
  •   1
Отговори
# 135
  • Чехия
Привет от мен.  bouquet
За седмиците  ги смятам така умножавам 4 по 4 и се получава 16, та значи като съм в 16г.с значи съм 4 месец.
Sve_dim  най-добро е меден козметичен вазелин, има го в аптеките.
За крилцата еми качила съм 6 вече, ама не ми се личат особено, и ръцете са ми като клечки #Crazy ...май са някъде там ама къде..Аз за ръста си бях доста слаба така, че може просто да наваксвам..а коремчето ми закръгля със завидни темпове.

# 136
Благодаря на Ivalex за бързия отговор, ще пробвам още днес и ще Ви пиша дали е дало резултат.
Виви_Ан, значи ще се видим около 12 часа. Чакам с нетърпение да се запозная с теб и larsen!

# 137
  • Пловдив
Това за беленето на корема ми е много странно. Аз за сега не се беля никъде. Чувала съм много момичета да се оплакват от сухи ръце през беременността, но моха да се похваля, че и ръцете са ми добре (макар по принцип да са сухи в този сезон). Даже съм си направила една лична статистика, че мъжките майки се оплакват от суха кожа на ръцете. Това в кръга на шегата разбира се Simple Smile
За колограмите ...и аз вече спрях да се меря всеки ден и да страдам за всеки качен грам. Така или иначе на пролет ще има глад и фитнес Simple Smile Успокоявам се, че спрях да раста с луди темпове. За последните 3 седмици - от последната консултация съм качила 1-1,5 кг, което по добре от 3-4 кг за същия период. Сега трябва да съм десетина килограма от старта. В същност аз преди 4 години някъде бях със същите килограми и ми стават дрехите от тогава, но имам корем и не мога да ги закопчавам. Този факт малко ме успокоява, защото кожата ми вече е била в този размер и се надявам да не се нацепи Praynig
За секса .... май само аз мога да се похваля с липса на желание (и поднасям извинения на таткото). Да кажем, че 80% от времето нямам желание, а останалите 20 не са в подходящо време Simple Smile
За гестационните седмици  ... и док ми каза, ако нещо се объркам - деля седмиците на 4 и получавам месеците - от 10-те лунарни месеца

# 138
  • гр.Варна
ДОБРО УТРО МОМИЧЕНЦА!!!
Увеличаваме се още,което е страхотно:)))Поздравления
Мелодия,честито нова кола.Аз имам книжка,но ме е страх да карам сега като съм бременна,защото тия луди шофьори ще ме побъркат.Възхищавам ти се просто:)
За килограмите,аз като цяло съм 5 над началните:)Ама сега ходя по-облеченка,а акушерката не ми сваля някое килце за дрехите:(
За секса:ами от време на време го правим,но не мога да кажа,че е като преди.И двамата ни е страх
Пола още не се знае,но другата седмица сме при Балев,та да видим
успешен ден желая на всички Ви!  bouquet

Последна редакция: ср, 08 ное 2006, 11:18 от hristina_k

# 139
 HugЗдравейте милички, съжалявам, че толкова рядко се включвам, особено с писането, но просто рядко се домогвам до компютъра и едва смогвам да ви изчета. Много ми се иска да се срещнем със софийските момичета и другата седмица ще се постарая. Въобще така съм закупняла за София много я обичам Praynig, там прекарах последните 2-3 години и сега в П-к ми е скучничко, въпреки, че имам много приятели. Обожавам Сф, особено сега като украсят всичко с коледната магия,:babydust7: нещо много рано ме обземат такива чуства. С бебко, както при повечето от вас сме вече в по-добри отношения и се радваме на добро съжителство. За определянето на раждането и аз бях доста объркана особено с моя нередовен цикъл, направо това смятане съвсем пропада, но ще разчитам на докторите!
Ами за сега толкова милички , а само да питам Ая може и да си го казала вече, но на мен ми е много любопитно близначетата еднояечни ли са ?
Пожелавам ви прекрасен ден и честит имен ден, ако някой именник се спотайва!

# 140
Здравеите и честито на новите маики и съпруги!   bouquet

За секса и спермата - бяха ми казали, че не било за препоръчване спермата да влиза във влагалището по време на бременност, тъй като предизвиквала отпускане или стягане ( не си спомням кое от двете ) на влагалищните мускули и дрън-дрън. На мен ми препоръчаха да избягвам секса, в резултат на което все по-често и често сънувам разни сънища, така че смятам да спра да го избягвам ... Ама-ха, какво сега трябва да спрем де живеем ли  Crossing Arms

Дам , ето за това говорех Simple Smile Бях забравила точно какво беше , амам ти ми припомни .
И се чудя ... как така спермата не достигала до плацентата  newsm78 Та бебо как е стигнал до там
  Laughing

Koлкото  до  термина -  Grinning леле , ами и  при мен е  една  сложна  ooooh! Как  така някой ще  може да изчисли  кога точно е станало зачеването  Thinking при МНОГО нередовен цикъл и при сравнително редовен полов живот ..
За  усещането - и аз съм чувала , че преди 4 месец не може да се усети нищо , вече като започне да се преполовява , тогава може да се чака Simple Smile

# 141
  • Пловдив
Здравейте и от мен!  bouquet
За седмиците и месеците - голям майтап падна вкъщи, защото първо ги броях по лунарни - 10 месеца, но после (тъкмо щях да излизам от 3-ти лунарен) и на мен ми се стори по лесен на Ара начина и започнах така да ги смятам. Мъжът ми по някое време вика - Май нещо не си наясно колко продължава един месец, защото вече от два месеца твърдиш, че си в третия. Joy
Ара, поздравления за момиченцето! И аз се надявам на такова. Praynig
За килограмите - +8   Embarassed, въпреки всичките ограничения, които си налагам. Но, живот и здраве, и аз напролет ще гладувам и спортувам.  Joy Снимки на корема ми от снощи качих в албумчето. preggo
 С трите ми прокървявания и ниската ми плацента - сексът в нашата къща е мираж...

# 142
  • Чехия
alabina, не достига защото се образува слизестата запушалка от цервикалната слуз и  шийката на матката, е напълно затовена.

Момичета аз си мисля, че нощес със сигурност усетих бебока...имаше точно като потупване и вълнообразен ефект, след това.

А иначе днес пак съм редовна пред печката имам Именник...преди 2 дни рожденик, та поне торта няма да правя, че още има. Embarassed

# 143
За коремчето - моето се пооформи много нежно и сладичко Simple Smile  Но с него и дупата и тя  Laughing И вече  може  да се каже , че си ми личи Simple Smile
За гърдите - и моите ужасно много ме сърбят , около зърната Simple Smile И аз ги мажа по 2 пъти на ден .А как сте   с оцветяването на зърната ? Моите започнаха преди около 2 месеца да се разширяват и потъмняват Simple Smile
За килата - аз не съм качила особено много , ама като че се трупат на дупата  Laughing
За кожата на ръцете - Бенита , при мен даже е обратното - принципно ми е суха , а сега е станала по-мека и гладка Simple Smile
За сънуването - оффф.. аз като че никогаж  досега не съм сънувала , та си наваксвам Simple Smile)) И то ... какво ли не ...

Sve_dim
  защо не пробваш с вазелин или крем здраве ?
ivalex  - точно То е било Wink Честито Simple Smile

# 144
За гърдите - и моите ужасно много ме сърбят , около зърната Simple Smile И аз ги мажа по 2 пъти на ден .А как сте   с оцветяването на зърната ? Моите започнаха преди около 2 месеца да се разширяват и потъмняват Simple Smile
Същата работа!

# 145
Здравейте, момичета!   love001

Аз съм вече с 2.5 кг напред и си имам сладко коремче. Гърдите спряха да ме болят. Моята доки пък не се впечатли особено от килограмите ми, а и аз се чувствам добре /изключвам болките в кръста, които са си от седене на бюрото  Sad /

За секса. Като казах, че съм добре и се сетих, че аз от "повръщащите" си месеци си имам проблем със секса нещо  Rolling Eyes Стресирах се с това постоянно - лошо ми еее  Sick. Ама сега ще се осъферя, както казва моята любима баба.  Whistling

Мелодия, честита придобивка! Надявам се до края на този месец и аз да мога да се похваля със същото  Thinking Ама това вече го чакам два месеца, че ще видим.

Чао, засега! И не се шашкайте много с тия килограми. В наше време се прекалява с тая тема, че чак и бременните се тормозят. Спокойствие и усмивки  Wink

# 146
  • Стара Загора
Tinitita - само две мами сме от Стара Загора.  Simple Smile но все пак се радвам че не съм сама. Искам да те попитам ти вече ориентира ли се при кой лекар ще раждаш? Ако искаш пиши ми на лични

# 147
  • Чехия
А, сетих се да питам има ли още повръщащи, аз за шоуто нощес от 3 до 5 чеса бликнах три пъти?
Като гледам ще ме държи до края..

# 148
Hello на всички маминки!
За килограмките - хмммм....нямам кантар и не се меря в къщи, но имам усещане че съм в норма, аз лично не чуствам да съм качила много, най-много да съм станала 53-54кг.
За секса - ми нещо хич ми го няма желанието, а иначе се чуствам добре физически, не като в предните 2 месеца  Sick, нооо горкия татко ще постои на сухо известно време Sad

# 149
За повръщането - ами аз си пия хапчетата, и като забрая някоя вечер да го пия и резултата е на лице сутринта  Sick Дано скоро свърши това и да спра с тия хапчета.   Praynig
За секса - ами аз имах болки, пък и до скоро повръщах редовно - та при нас е мираж  Sad Надявам се скоро да ми минат тези болки и да се освестя  Wink
За килограмите - ами нямам кантар  Crazy
Гърдите - болят си ме от време на време, сърбят ме, но най-добре се чувствам като се намажа с бебешкото олио  Mr. Green
За усещането на беби - и аз почувствах вчера същото като Ибалекс  Peace Беше доста странно, но ми се искаше да продължи по-дълго, защото така се зарадвах, но тепърва ни предстои да го усещаме все по-силно   Peace
За училището за бременни - който иска и който е в болничен, днес да звънне да се запише в списанието, ние с Марта сме на линия
  Wink

Общи условия

Активация на акаунт