Yves Saint Laurent Black Opium и Y Le Parfum – отдайте се на тъмната съблазън

• 13 826
  • 483
  •   1
Отговори
# 195
Нежен, флорален патфюм

# 196
Моята страст е професията ми. Старая се да се развивам.
Най-въздействащи за мен са децата ми.

Бих се радвала да спечеля без значение, кой от двата.

# 197
Моята страст е музиката.
Бих се радвала да спечеля Y Le Parfum.

# 198
Моята страст са пътуванията! Топли ме само тръпката, когато знам, че ми предстои пътуване.
Black Opium Extreme

# 199
Парфюмите и модата Simple Smile

# 200
Сетивата може да ми ги плени - едно ароматно кафе, обожавам тази напитка и аромата й!
С удоволствие бих приютила Black Opium Extreme

# 201
Моята страст е готвенето.
Аз избирам Black Opium Extreme❤

# 202
  • София
Най-голямата ми страст са парфюмите. Обичам да се запознавам с нови, непознати за мен аромати. Чета много за тях, избирам, тествам. Много бих се зарадвала на Black Opium Extreme.

# 203
  • Далечният изток
Моята страст (всъщност страсти) - обувки, парфюми, книги, и колкото и странно да звучи - работата ми...
Избирам Black Opium Extreme.

# 204
Страст Simple Smile стигаща до мания са ми парфюмите, козметиката за тяло и обувките. От тези неща имам много, но колога не са достатъчно. Винаги имам нужда да си купя още едно парфюм че, кремче или чифт ботуши Simple Smile

# 205
Моята страст са парфюмите и книгите ❤️Black Opium Extreme.

# 206
Фотографията е моята страст.
Бих избрала Y Le Parfum.

# 207
Black Opium Extreme ме впечатли като парфюмна композиция, предполагам, че и двата парфюма биха донесли радост на притежателките си.
Страстта ми е дъщеря ми, хармонията, общуването, справедливостта, психологията, а в по-практичен план - чанти, аромати и цветове  Simple Smile

# 208
  • Русе
🖤 Кажете ни коя е вашата страст? Моята страст е кулинарията- обичам да готвя, обичам да правя следки и десерти, обичам да експериментирам
🖤 Какво най-силно пленява сетивата ви? Не мога да избера едно нещо- пленява ме красотата, която виждам с очите си, аромата, който събужда скрити спомени, докосването...

# 209
  • Стара Загора
Определено голяма моя страст са парфюмите, която не стихва от няколко години!
Наскоро пробвах Black Opium Extreme и усетих много хубаво, топло и леко сладко кафе. Страхотен за това време от годината е. 😍 Бих се радвала да спечеля него. ☕

Общи условия

Активация на акаунт