Yves Saint Laurent Black Opium и Y Le Parfum – отдайте се на тъмната съблазън

• 13 808
  • 483
  •   1
Отговори
# 315
Моята голяма страст са пътешествията ,танците   и парфюмите.Black Opium Extreme ми е  фаворит.

# 316
Моята страст са цветята,парфюмите и маникюрите.
Бих предпочела Black opium extreme. 🥰

# 317
Без да се замисля бих отговорила: Парфюмите са моята страст! Обожавам ги! С удоволствие бих приютила Black opium extreme Simple Smile.
Весели празници!

# 318
  • Пловдив
Напоследък страст са ми маникюрите и хубавата козметика. Бих искала да спечеля Black Opium Extreme, наскоро получих негова мостра и доста ми допадна.

# 319
Моята страст са парфюмите, хубавата козметика и хубавите книги! Бих искала да спечеля Black opium extreme

# 320
Моята страст са пътешествията , допира до други култури, светове - обожавам Африка и Азия ...За съжаление Латинска Америка е далеч и не е по моя бюджет ..

# 321
Моята страст е кулинарията . Всичко в кухнята приготвям с огромно желание и старание. Вдъхновение ми носи обичта на съпруга ми и усмивката на детето ми,както и тяхната положителна оценка всеки път за сътворените от мен кулинарни шедьоври...
Бих се зарадвала на Black opium Extreme

# 322
" Страсти" нямам...не съм пленена от нещо постоянно...Не съм маниачка...ценител съм и когато попадна на нещо хубаво, това разпалва страстта към него Simple Smile
Black Opium Extreme е парфюма, който с огромно удоволствие бих си носила Simple Smile

# 323
  • Стара Загора
Кажете ни коя е вашата страст? Какво най-силно пленява сетивата ви?
Моята голяма страст са танците - танцьорка съм от 6 години Heartbeat да танцувам в ритъмът на сърцето ми.
А когато любим човек ме гледа, кара душата ми да се изпълва с хармония и страст.
Сетивата ми се пленяват от хубава храна, от любим аромат и от срещи с добри хора Nature Sparkles

# 324
Моята страст са музиката, рисуването, танците, кулинарията. Бих искала да спечеля Y Le Parfum.

# 325
Моята страст са парфюмите и книгите.
Това, което пленява сетивата  ми са пътешествията и четенето на интересни и вълнуващи книги.
Бих искала да спечеля от играта, която сте организирали Y Le Parfum на YSL

# 326
Моята страст са пътуванията, а сетивата ми обожават красивите гледки!

# 327
  • София
Моята страст са пътешествията, книгите, парфюмите и козметиката!

# 328
Обожавам уюта в новия ми дом. Бих се зарадвал и на двата аромата, но ако трябва да избирам... може би Y Le parfum.

# 329
Моята страст е музиката на "Бийтълс". Те са извън всякакви класации, вечни са, недостижими са!
Бих се радвала да спечеля Black Opium Extreme.

Общи условия

Активация на акаунт