Yves Saint Laurent Black Opium и Y Le Parfum – отдайте се на тъмната съблазън

• 13 805
  • 483
  •   1
Отговори
# 330
Моята страст е шиенето. Бих се радвала да спечеля Black opium Extreme.

# 331
Природата-най-великата сила.
И четенето.

# 332
Моята страст са пътешествията, далечни страни , палми

# 333
Филми,музика,шоколад.
Black Opium Extreme бих искала.

# 334
Моята страст e пътуванета, а сетивата ми се опияняват от гледки, аромати, музика, допир и дори от тишина... в определени моменти Simple Smile
Парфюмът, който бих ползвала е Y Le Parfum.

# 335
Страстта ми е да пътувам, да посещам нови места, да опитвам чужди храни... Желая да пробвам Y Le Parfum.

# 336
Цветя, злато, хубава рокля и обувки и др..

# 337
  • Пловдив
Страст - Луксозен аромат, вкусна храна... не мога да се спра само на едно, харесвам да се глезя. Харесвам класическия Opium, бих искала да опитам и Black Opium Extreme

# 338
Страстта ми са танците ❤ Това е нещото, което ми помага да избягам от проблемите в ежедневието и да разпусна максимално. Избирам Black Opium Extreme ако съм от печелившите 🍀

# 339
  • русе
Страстите ми са различни променят се според сезона! В момента са коледните сладки, музика и украса!
Пожелавам си нова година с Y Le Parfum!

# 340
Моята страст е готвенето.Релаксирам докато го правя.

# 341
  • там край морето...
Моята страст са книгите, романтичните филми и готвенето за любимите хора, това са трите неща, които ме разтоварват, за които винаги намирам време и не спирам да се вдъхновявам, от нова книга, нова рецепта , ново усещане към света инспирирано от хубав филм.
Парфюмната вода Black Opium Extreme на Yves Saint Laurent с удоволствие бих носила на романтична вечеря с любимия мъж.

# 342
Моята страст са парфюмите! Всеки нов допир и вдишване на непознат парфюм ми носи радост и приятно усещане. Харесвам топли и сладки аромати. Имам Black oppium intense, но получих мостра и на BLACK OPIUM Extreme (страхотен е) и ще съм изключително щастлива, ако го притежавам!!

# 343
Моята страст са парфюмите и гримовете,особено различните палитри сенки за очи .

# 344
Моята най-голяма страст са красивите бижута, парфюми и бяла козметика за лице и тяло! Бих желала да получа като подарък  от Yves Saint Laurent страхотния Black Opium Extreme. ❤️❤️❤️

Общи условия

Активация на акаунт