С какво ви дразнят мъжете /тема №10/

• 42 504
  • 777
  •   2
Отговори
# 60
Zabraven profil, не е заради поколението ти или защото ти правиш или не правиш нещо. Убедих се, че е въпрос на късмет да срещнеш мъж, който е правилният за теб или който иска да има връзка и ще направи компромис. Може да си най-прекрасната и добре държаща се жена, обаче щом ти се пресичат пътищата с неподходящи мъже, нищо няма да стане.
Това дето тук ти обясняват колко са били някои прекрасни, колко години брак имат, се дължи не толкова на личните им качества, колкото на щастливата за тях случайност, че са срещнали някого, който си е паснал с тях или който е решил да се бракува и да стои във връзка.
Иначе нямаше проклети и грозни хора да са женени, а свестни и хубави да стоят сами.
Стигнах до извода, че всичко в тоя живот е 90% късмет и само 10% зависи от усилията ни.
Та така е и с връзките, да ме извиняват тези, които самодоволно си мислят колко са бели и добри и затова са ги взели. 😉

# 61
  • София
Да срещнеш правилния и качествен мъж зависи от това, като срещнеш някой тъпанар, да си тръгнеш, а не да се вкопчиш в него с надеждата да го промениш и щото "много си го обичкаш". Оттам насетне да, има доза късмет, но късметът често зависи от това да се поставиш в най-добрата възможна ситуация, тоест, да си увеличиш статистическия шанс.

# 62
Взели са ни, щото са искали ква да е жена, за да имат брак и да не са сами,  демек - пуснали си тото, както обикновено,  пък то им се паднал джак потнякакъв.

# 63
  • Sofia
Zabraven profil, не е заради поколението ти или защото ти правиш или не правиш нещо. Убедих се, че е въпрос на късмет да срещнеш мъж, който е правилният за теб или който иска да има връзка и ще направи компромис. Може да си най-прекрасната и добре държаща се жена, обаче щом ти се пресичат пътищата с неподходящи мъже, нищо няма да стане.
Това дето тук ти обясняват колко са били някои прекрасни, колко години брак имат, се дължи не толкова на личните им качества, колкото на щастливата за тях случайност, че са срещнали някого, който си е паснал с тях или който е решил да се бракува и да стои във връзка.
Иначе нямаше проклети и грозни хора да са женени, а свестни и хубави да стоят сами.
Стигнах до извода, че всичко в тоя живот е 90% късмет и само 10% зависи от усилията ни.
Та така е и с връзките, да ме извиняват тези, които самодоволно си мислят колко са бели и добри и затова са ги взели. 😉

Брилянтно мнение! Много точно си го написала и описваш напълно моята собствена нагласа към житейските превратности. Само с предпоследното ти изречение категорично не съм съгласна – не е чак 90% късметът (де да беше). По-скоро е 50:50, ако не и 60:40 – Effort vs. Luck.

# 64
  • Далечният изток
Взели са ни, щото са искали ква да е жена, за да имат брак и да не са сами,  демек - пуснали си тото, както обикновено,  пък то им се паднал джак потнякакъв.
+1
Ей това е! Съгласна съм.

# 65
Драга Дренке,
с уговорката че съдя единствено от това, което пишеш по темите, защото не те познавам лично, си мисля, че твоят мъж те е взел заради уменията ти в рекламата. 😄

# 66
Не е възпитано да разправям за всичките си умения, затова - накратко. Взел ме е от чисто мъжкото си чувство за собственост воден - тва е мое и си го прибирам, за да не вземе да размисли. Нататък вече се запозна(ва) с уменията ми в движение.
Не се продава(м), ако някой пита.
Simple Smile

# 67
Прави сте, ама аз в тон с темата да си кажа - дразнят ме, че (поне аз тези, които стещам засега), все не знаят какво искат, и търчат по фусти и такива, дето ги правят на мамуни, а тези които не ги разиграваме, не сме интересни. Говоря за моето поколение. Това за реплика на пастора, той сигурно е имал какво да каже и по адрес на мъжовете. Инсче да, за всеки влак пътници и късмет да си уцелиш влака ✌

# 68
  • София
То затова човек не трябва да търчи по някакви, дето нямат елементарни критерии за половинката си, пък после и да се оплаква, че не бил оценен от тях. За да съм по темата, мен точно такива мъже ме дразнят - дето все се оплакват, че еди кои си жени не им обръщали внимание, но те самите не обръщат внимание на тези жени, които иначе минават за "свестни", по собственото им описание за самите тях.

# 69

Един ден слушах по радиото "съвета" на един пастор (на една от черните църкви), и разговора беше  - имал ли право да говори така. Той се обръща към момичета, които не мога да си намерят съпруг - "уж всичко е наред в началото, а после мъжете нямали смелост". И той казва - "Момичета, вие продължавате да се държите и да изисквате неща все едно ще бъдете за винаги приятелка (girlfriend), очаквайки предложение за брак. Искате забавления, приключения, подаръци и изненади, но забравяте че предложението ще дойде тогава когато започнете да се държите като съпруги. Когато мъжът усети, че можете да се грижите за един дом, когато се чувства уютно с вас и не е само секса и пеперудите в корема. Усети ли това мъжът - той само ще пожелае да влезе във "вашия" дом". Аз няма да го коментирам, аз вчера имах 27 годишен юбилей от както съм женен.

Не съм съгласна с пастора - малко ли сме ги чели тук: години наред живеят на семейни начала, тя домакинства, обгрижва и след 2 - 3 месеца  си намерил друга, за която се оженил. А на нея не предлагал.
   И сега се чудя - защо съпругата да не заслужава (както приятелката) - забавление, подарък... А за съпругата само отговорностите, задълженията.

# 70
Излиза, че домакинства и обгрижва, за да ѝ предложи, а не защото са заедно в момента. Ай стига с тез женски номера!

# 71
  • София
Ами той пасторът това казва - искаш предложение, домакинствай Joy

# 72
“Човекът взе парите и каза - чакай малко…”.
Ако искате, дамите, пробвайте и тъй, пък ако стане първо да е предложението, стане.

# 73
Какво става, вместо пастор чета пасатор. И си викам какъв е този пасатор, който съветва как да си намериш съпруг. 😃

# 74
Ама тази тема говорилня ли е?
Много спам.

Общи условия

Активация на акаунт