С какво ви дразнят мъжете /тема №10/

• 42 484
  • 777
  •   1
Отговори
# 45
Аз искам да попитам всички, даже щом има и мъже в темата, още по-добре. Става дума за поколението мъже, които сега са към 30 годишни. Тик ток, апове за запознанства и тн. Започват връзка, свалят ти звезди, после като понавлязат нещата в някакъв коловоз - става дума за няколко седмици или месеца редовно виждане, не повече - се държат дръпнато и вече няма звезди, напротив - постоянно те гледат под лупа и те сравняват с други жени. Отговор, който получавам - ами оглеждали се още, не били сигурни дали можело нещо по-добро да намерят. Па ок, тръгна си - ее, ама ти имаш много изисквания, чакай малко, не сме се разбрали така … 😒😒😒

# 46
Що? На жените да не би да не им се втълпява същото - млада си още, не бързай, трябва да си сигурна, има време. Ще търсиш по критерии, не прави компромиси, и тъъъй нататък.
Мъжете са твърде объркани и виреят на неособено благоприятна за вас почва - мама, от която по-хубава няма.

# 47
Съгласна съм с тебе, всеки е на “пазар” за най-доброто. Ама честно ли е да те загражда, да няма той конкуренти, с обещания за нещо сериозно, и изведнъж да се окаже, че той сменя играта на - ок таз я хванах, продължавам да “пазарувам”… и още повече, като кажеш ок, почвам и аз с други да излизам, да ти висне на полата…

# 48
Цитат
Започват връзка, свалят ти звезди, после като понавлязат нещата в някакъв коловоз - става дума за няколко седмици или месеца редовно виждане, не повече - се държат дръпнато и вече няма звезди, напротив - постоянно те гледат под лупа и те сравняват с други жени.
Един ден слушах по радиото "съвета" на един пастор (на една от черните църкви), и разговора беше  - имал ли право да говори така. Той се обръща към момичета, които не мога да си намерят съпруг - "уж всичко е наред в началото, а после мъжете нямали смелост". И той казва - "Момичета, вие продължавате да се държите и да изисквате неща все едно ще бъдете за винаги приятелка (girlfriend), очаквайки предложение за брак. Искате забавления, приключения, подаръци и изненади, но забравяте че предложението ще дойде тогава когато започнете да се държите като съпруги. Когато мъжът усети, че можете да се грижите за един дом, когато се чувства уютно с вас и не е само секса и пеперудите в корема. Усети ли това мъжът - той само ще пожелае да влезе във "вашия" дом". Аз няма да го коментирам, аз вчера имах 27 годишен юбилей от както съм женен.

# 49
Абуто, не знам коя жена, познаваща мъж от няколко седмици, ще види сигнали на влошено отношение, да я сравняват негативно с други жени, и да вземе да запретне ръкави да пере чорапи и да стърже тенджери… нали и жената търси партньора - този, с който ще се уважават, след като пеперудите излетят… не този, който все ще се чуди, дали жена му не е трябвало да бъде адвокатка или брюнетка…

# 50
Нали осъзнаваш, че колкото по-дълго време сте заедно с някой, толкова повече неща един за друг ще научавате. И разширявайки тоя кръг от нови открития за другия в един момент можете да попаднете на нещо което ви дразни или нещо, с което е трудно да направите компромис.  Четейки въпроса ти - оставам с впечатлението, че това което описваш не се е случило веднъж, а е някаква закономерност. Накъде нещо може да е светнало лампата, нещо което е натиснало спирачките на другия. Не търси причината само в отстрещната страна, понякога откровен разговор с някое бивше гадже може да ти даде отговора.

# 51
Последният ми каза, че правил сметки, дали връзка с адвокатка няма да му отива по-добре на биографията, отколкото връзка с администраторка в кол център. Като си тръгнах, защото се оказа, че си чати с още 2-3, се затича след мен като че на живот и смърт. Да модел описвам, такъв в който явно привличам такива, които просто не знаят какво искат наистина. Адвокатката се оказала кариеристка… да го съжали човек. А този пост на свещеника, който цитира, звучи като че жените да трябва като рицари да се доказват на мъжа, ако искат семейство…

# 52
О, момичета, моля не си търсете "съпруг" така Joy

# 53
  • Далечният изток
А, тя адвокатката за него мете с голямата метла....
Айде калесвай го да си ходи със здраве и не се занимавай с такива тъпанари /без извинение/...

# 54
Честно е аз да подхождам коректно към мъжа си и той към мен, защото сме се избрали без колебания. Другото го забрави и се учи от опита си, вместо да риеш в нищото.

# 55
Забравен Профил, този не те е харесвал достатъчно, не го мисли изобщо.
Думите на пастора възприемам не буквално - едно момиче да почне да обгрижва мъжа, а като излъчване какво търси, какво предлага и какво не би допуснала като отношение.  Аз имам случка преди години. Пресни гаджета сме и забягваме на любовен уикенд. Всичко беше супер,  последната вечер чух думите "Не знам дали ще се оженим, но искам жена ми да има такова отношение към мен". Малко се стреснах тогава, но ей го на сега дреме на дивана до мен (и с това ме дразни, за да съм по темата 😀), а кафето сутрин ми се носи в кревата и така започва денят ни. После съм го питала защо и какво го е впечатлило тогава - загриженото и добро отношение беше отговорът.

# 56
  • Далечният изток
Хммм, а при нас - това винаги го казва - била съм сериозна, не съм се лигавила и не съм се правила на важна. Това много го е впечатлило.

# 57
  • Sofia
... била съм сериозна, не съм се лигавила и не съм се правила на важна. Това много го е впечатлило.

Болднатите не се ли противопоставят в известен смисъл (поне в мъжките очи)?

# 58
  • Далечният изток
Ами то зависи какво разбираш под "сериозен".
По-скоро е разумен, умен и разсъждаващ човек.
Чакай да видя синонимите... Simple Smile

# 59
На такова мъжът ми му казва “странно същество”. Отказах се да се обяснявам на приятелки, какво е искал да каже авторът, че тях пък ги подразделя на кифли и жени-мъже.

Общи условия

Активация на акаунт