С какво ви дразнят мъжете /тема №10/

• 43 065
  • 777
  •   1
Отговори
# 210
Не е до въображение. Мъжът знае, е жена му мрази определен вид храна, но ѝ сервира точно нея. До липса на съобразителност е. ОК, не е съобразил, не е голяма драма. Но да седне да се тръшка, че тя не иска да яде храната, която мрази...

# 211
  • волно калдъръмче
Да, вярно е, че са предпочитания, ама чак пък омраза. Нали не говорим за пържени хлебарки, змии или скакалци? Стига сте се втелясвали с това "Аз това не го ям". Като не го ям, искам си или правя каквото ми харесва - няма драма.

# 212
Добре, нарочно е предложил месо, каквото знае, че тя не яде. Ще видим колко няма да си говорят.
Когато пазаруваме заедно, ако не напълня количката с това, което аз искам, не му е комфортно и мрънка, той си взима по нещо за себе си, ако го предпочита.
По повод въпроса за украсата и отговора, който е дала благоверната.  Редовно, докато го няма ми се дояждат неща, които той приготвя и го питам може ли да ми помогне с рецептата. Възможно най-бързо ми се предоставя съответната по начин, от който разбирам, че не ги знае наизуст, с бонус обяснения кое как да направя. Може да каже - не си държа готварската книга в гащите; питай детето; кво ме занимаваш и пр. Едно и също е, нали?

# 213
  • някъде в орбита...
Да, вярно е, че са предпочитания, ама чак пък омраза. Нали не говорим за пържени хлебарки, змии или скакалци? Стига сте се втелясвали с това "Аз това не го ям". Като не го ям, искам си или правя каквото ми харесва - няма драма.
Ма тя драмата не е от нея, а от мъжа Rolling Eyes
Няма начин да го защитя в тази ситуация. Да се сърдиш на някого че не яде нещо, независимо дали знаеш предварително или не, е абсолютно лишено от смисъл и логика, и за мен поне си е емоционално изнудване. Сериозно, той буквално изисква тя да яде нещо определено, за да не й е сърдит? Той на 3г ли е?

# 214
  • волно калдъръмче
Най-тъпото е, че всички мислят, че той го прави нарочно. Не е нарочно да се извади на закуска, каквото има от хладилника, в това число и въпросният салам, и всеки да си яде според предпочитанията. Ако приготвянето на моята закуска изисква усилия, които половинката няма желание да положи, правя си я сама.   

# 215
Най-тъпото е, че всички мислят, че той го прави нарочно.   
Еееее, как пък знаеш какво мислят всички? Аз пък смятам, че може и да не е предложил нарочно месо, което тя не обича, но пък после нарочно се е тръшнал и е направил от мухата слон. Било му е криво от нещо друго и си е изпуснал парата с лек домашен сканадал.
Като е изпушил после и една цигара, съвсем му е минало и си е признал, че е глупост. Случват се и таква работи и темата е за дразнене от мъжете, което включва и леки дразнения, а не само за някакви драми и неразрешими проблеми. Не е нужно всеки път да се изкарват пишещата или мъжа по-черни от дявола. Hands V
За такива дребни "проблеми", аз винаги проявявам женска солидарност. Всеки може да си направи закуската сам, то е ясно, а във форума сме за някоя добра дума и подкрепа. Hug

# 216
  • волно калдъръмче
Най-тъпото е, че всички мислят, че той го прави нарочно.  
Еееее, как пък знаеш какво мислят всички? Аз пък смятам, че може и да не е предложил нарочно месо, което тя не обича, но пък после нарочно се е тръшнал и е направил от мухата слон. Било му е криво от нещо друго и си е изпуснал парата с лек домашен сканадал.
Като е изпушил после и една цигара, съвсем му е минало и си е признал, че е глупост. Случват се и таква работи и темата е за дразнене от мъжете, което включва и леки дразнения, а не само за някакви драми и неразрешими проблеми. Не е нужно всеки път да се изкарват пишещата или мъжа по-черни от дявола. Hands V
За такива дребни "проблеми", аз винаги проявявам женска солидарност. Всеки може да си направи закуската сам, то е ясно, а във форума сме за някоя добра дума и подкрепа. Hug
Не знам някой да се тръшка нарочно и нямам идея кой е започнал пръв да се тръшка. Само отбелязвам, че недоволство, изказано под форма "ти много добре знаеш, че аз...", не винаги предизвиква умиление. При баба може! Но ние сме големи момичета и знаем, че няма кой да ни гони с часове с филийка лютеничка или да ни я реже на влакче, за да ядем.

За протокола, аз също предпочитам да съм на женската страна.

Последна редакция: нд, 19 дек 2021, 16:25 от Вяра

# 217
Ти много добре знаеш, че аз; не се знаем отскоро и пр. Възможно е да се чувства недостатъчно обгрижвана, кой знае какви игрички и номерца си въртят
Simple Smile

# 218
Човек като си няма проблеми и си ги създава. 😅
Много важно, че сте се скарали на закуска, сдобрете се за вечеря и с десерт. 😇
Не е по темата, ама се оплаквам от себе си... На колко алкохол можех да нося преди години, а сега - резил.
Мен ме цепи главата жестоко, а от кухнята чувам как играят на Не се сърди, човече и подозирам, че мъжът ми вика също, ама нарочно и силно 😅

Последна редакция: нд, 19 дек 2021, 16:38 от Threemafan

# 219
  • волно калдъръмче
Човек като си няма проблеми и си ги създава. 😅
Много важно, че сте се скарали на закуска, сдобрете се за вечеря и с десерт. 😇
Не е по темата, ама се оплаквам от себе си... На колко алкохол можех да нося преди години, а сега - резил.
Мен ме цепи главата жестоко, а от кухнята чувам как играят на Не се сърди, човече и подозирам, че мъжът ми вика също ама нарочно и силно 😅
Формалното сдобряване го практикувах доста време. Докато няма чуваемост, нещата няма да са нормални. Ако той няма потребност тя да се кефи - също няма как да говорим за обгриженост.

И аз вече нямам търпимост към лунапаркове в неделя особено ако ме цепи и глава. Колко са големи тези деца, че не може да им се каже копче?

# 220
Не е така. Мъжът ѝ чудесно знае какво тя не обича да яде, но ѝ го сервира. Все едно аз да връча на Уишмастъров копаня с шкембе чорба, знаейки че той ще си изкара червата само при вида ѝ.

А може и да не може да направи разликата и да му се струва, че е купил добро месо. Ама нашата колежка май е много разглезена.  Ама и като чуя, че не си говорят заради такава глупост, направо се облещвам...

# 221
Какво копче, какви пет лева 😅
Четиригодишната ми дъщеря я занимава баща ѝ цял ден, защото вчера бях на женско парти с две приятелки от студентските си години.
Е, не носи вече ни една на алкохол като по онова време се установи със сигурност 😂 на шумови дразнения пък съвсем😂

# 222
  • волно калдъръмче
Какво копче, какви пет лева 😅
Четиригодишната ми дъщеря я занимава баща ѝ цял ден, защото вчера бях на женско парти с две приятелки от студентските си години.
Е, не носи вече ни една на алкохол като по онова време се установи със сигурност 😂 на шумови дразнения пък съвсем😂
За момент си помислих, че мигрена те е треснала, а при теб е просто весело, сестро!

# 223
Вчера беше, но днес ми е тъжно😅

# 224
Аз съм много претенциозна към храна, не го искам и ми е много неудобно, но е такова. Ям малко храни и ми е много важно начина на приготовление на храната, ако не е точно по мой вкус не мога да го ям. Като отида на гости ми е страшно неудобно, като съм с близки хора или роднини знаят, че ще си взема храна, за да не ме мислят. Не обичам да ангажирам хората с моите вкусови предпочитания. Затова ММ знае като ми се прияде нещо си казвам, за да не го мъча. 😃

Общи условия

Активация на акаунт