С какво ви дразнят мъжете /тема №10/

• 43 021
  • 777
  •   1
Отговори
# 345
Остава въпросът къде отива този мозък, защо уж умни жени не повлияват упадъка.

# 346
Абе и мен ме озадачи, че "се сетил да помага в кухнята", ама викам айде нали са празници, ще пропусна Joy само не знам тая кухня не е ли и негова, къде ли живее за постоянно...

# 347
Какво е това на снимката?
Двигател на реактивен самолет. Ама защо е оранжев? Може би е боклуджийски.

# 348
Какво е това на снимката?
Съд за готвене на пара, затова е с дупки. В интерес на истината съдинката за микровелето изглежда подобно, без дупки, затова го питах дали е погледнал, ама на него му е весело.

Двигател на реактивен самолет.
И за фризби става Smiley

# 349
  • По света и у нас
Този точно никога не е стъпвал в кухнята щото нали се сещаш, мама никога не си е представяла, че сина и ще измие една чиния или не дай си боже да си направи храна. После съпругата същата като мама. Моля ти се…

# 350
Ми моят стъпва в кухнята, готви също, ама всеки път пита кое къде седи.
Така пе няма нубда от обобщения.

# 351
От известно време, моят изобщо не ме дразни, съобразява се, мил, прекрасен, .помага.....даже пуснал прахосмукачка...тва от 10 годинине се е случвало.  ...почва да светва червената лампа.

# 352
  • Далечният изток
Сега да не вземеш да го урочасаш....
Плюй три пъти през лявото рамо и чукни три пъти на нещо дървено... Joy

# 353
  • По света и у нас
Прахосмукачката ли…  нещо много гнило има тук

# 354
  • Най-красивата страна
ММ готви елементарни ястия в кухнята,но не обича да чисти после...

# 355
  • Great Britain
Някой мъже не са родени да се въртят в кухнята.Не могат и това е.Наряза краставичките за руска салата под мое ръководство.Ха ,ха,ха.

# 356
Някой мъже не са родени да се въртят в кухнята.Не могат и това е.Наряза краставичките за руска салата под мое ръководство.Ха ,ха,ха.

Няма такова нещо, просто не са научени.

# 357
  • Пловдив
Одеве ме ядоса - подготвам аз салата за утре - режа печени чушки, утре трябва да ми купят още съставки - ми бавно я пригатвям салатата, болна съм, пък и тя може да потърпи известно време. Та нарязала съм основните неща, лягам да си почина и понеже е 17 часа, момчето си сипало пиенето и си взел от нарязаните чушки, да си мези човека. Еми разфучах се - като искаш салата, кажи ми, ще ти направя, не ми подяждай заготовките. Ама как ще поиска, току виж се оказало, че аз върша нещо в тази къща.

# 358
... болна съм...... като искаш салата, кажи ми, ще ти направя...

Това ми е непонятно, честно. Като си болна той трябва да си реже сам мезето, че и да ти помогне за заготовките за утре. Това поне може да направи. Че и без да си болна.

# 359
Реалността е,че както ние сме различни, така и мъжете. Един обича да се върти в кухнята и да готви, друг чисти без страх от прахосмукачката,  трети гледат децата ,доста всеотдайно.
Важното е, да съумеем да извлечем максимум дивиденти от мъжа да себе си ,и да се научим на взаимно търпение и компромиси.
Идеален и всеможещ вид няма.

Общи условия

Активация на акаунт