С какво ви дразнят мъжете /тема №10/

• 43 021
  • 777
  •   1
Отговори
# 330
Моят снощи е намерил кутиите с меденки и е изял половината...нелегално...Ама как не съм го усетила аз..

Легално изядох повече от половината меденки, които дъщеря ми е правила тези дни. Не знам за кога ги е пазила, не ми се е карала. А явно трябва.

# 331
  • По света и у нас
Аз пък днес мисля да направя козунак за пръв път в живота си! Пожелайте ми успех. Весела коледа.

# 332
Хихих, и аз имам такава идея за утре също Simple Smile днес се заредих с продукти. Весела Коледа!

# 333
Моят снощи е намерил кутиите с меденки и е изял половината...нелегално...Ама как не съм го усетила аз..

Легално изядох повече от половината меденки, които дъщеря ми е правила тези дни. Не знам за кога ги е пазила, не ми се е карала. А явно трябва.
Меденките няма ли да се развалят и втвърдят ако престоят ден-два? Щото нали в домашните няма консерватори - е-та и тем подобни...

# 334
Меденките няма ли да се развалят и втвърдят ако престоят ден-два? Щото нали в домашните няма консерватори - е-та и тем подобни...

Помня как баба ми правеше истински класически меденки някога. Та значи веднага след изпичане, още топлички, бяха супер. После ставаха като камък, абсолютно невъзможни за отхапване. И след няколко дни ставаха мекички и нормални и можеха да издържат... не знам колко, изяждахме ги преди да се развалят. Но доста дълго. И без никакви консерванти.

# 335
Боже,написах "консерватори" вместо консерванти. Laughing

# 336
  • Най-красивата страна
Не,не се втвърдяват.Даже омекват.

# 337
  • волно калдъръмче
Боже,написах "консерватори" вместо консерванти. Laughing
създателя на автокоректа бог да го простира

# 338
Милото пак му щукна да помага в кухнята Scream Ще претопля от фризера едни мръвки със зеле, в микровълновата, окей, радвам му се колко е експедитивен, дори знае кои съдове са за микровълнова, супер и... Питам, погледна ли какво си извадил? Той гледа, кимва, да, що какво му е?

# 339
  • По света и у нас
Ами ти изземи всички функции в кухнята и после очаквай, той да е наясно с кое как се работи. Не одобрявам така да се осакатяват мъжете, че и после да им де подиграват публично. Ти си проблемът в случая.

# 340
Какво е това на снимката?

# 341
Гевгир?

# 342
  • София
Или сокоизстисквачка? (От онези, ръчните)?

# 343
# 344
Ами ти изземи всички функции в кухнята и после очаквай, той да е наясно с кое как се работи. Не одобрявам така да се осакатяват мъжете, че и после да им де подиграват публично. Ти си проблемът в случая.

Ъъъъъ... уат?!
Joy

Значи тя е заличила също и способността на мъжа да преценява дали манджата ще изтече от дупките или не?
Нвма нубда да ги защитавате така тия мъже. Все пак малко мозък им е останал.

Общи условия

Активация на акаунт