С какво ви дразнят мъжете /тема №10/

• 43 030
  • 777
  •   1
Отговори
# 315
Само за глупости си мислите. Говорим за майчинство тука, бъдете сериозни.

# 316
Не е само бащино огнище.
Има и бащин дом (там пък какво става при наследство), както и бащина закрила.
Друго си е да си имаш и майка и баща.........

Последна редакция: пт, 24 дек 2021, 01:42 от Dincho

# 317
  • По света и у нас
бащина къща имат също, "бащИния".
И какво друго искаш да чуеш за майчинството - станеш ли майка веднъж после искаш още 10 бебета това е. Забравяш мъките и се разтапщш като видиш бебета, бебешки дрешки, играчици...
Между другото на майката гърдите и потичат само при едно мрънване на бебето, айде да не се състезаваме с тая биология, дето света в днешно време толкова много неглижира.
Като бях бременна, ако някой ме ядоса, корема ми моментално ми се свиваше и ме заболяваше.
И аз винаги внимавах да съм в добро настроение, въпреки всичко.
Освен това за ставането и бденето нощем - аз бях по неотлъчна от мъжа ми. Той прави нещата по книжка и препоръки от познати. Аз предприемам всичко към детето, като рефлекс. Общо взето аз съм по храненето, спането, топлото, удобното и интелигентното, а той е по лудуването и идиотщините.

Последна редакция: пт, 24 дек 2021, 04:59 от PrimaDonna

# 318
станеш ли майка веднъж после искаш още 10 бебета това е.
Ааа, не, не, не! 13 години ми трябваха да се навия на второ. Не, не, не.

# 319
Мама се грижи за бебе, тати се грижи за мама, така би трябвало да бъде. Не да си гледа само работата… иначе тя биологията си е биология, и въпреки това жените работим наравно с мъжете, не разбирам това щадене на мъжа, че той работил… със сигурност има неща, за които може да отмени нама, за да може тя да си почине. Аз като съм била малка, тати ме е къпел, и той много е обичал да ме къпе и да си играе с мен.

Последна редакция: пт, 24 дек 2021, 09:11 от Анонимен

# 320
  • някъде в орбита...
...станеш ли майка веднъж после искаш още 10 бебета това е. Забравяш мъките и се разтапщш като видиш бебета, бебешки дрешки, играчици...
Между другото на майката гърдите и потичат само при едно мрънване на бебето, айде да не се състезаваме с тая биология, дето света в днешно време толкова много неглижира.
Айде са не така с лошо. Ако искаш 10 деца, раждай, ама някои тук нито ни влече подобно нещо, нито се умиляват от деца, дрешки, играчки и т.н.

# 321
Харесва ми идеята да имаме две деца, но нито искам да съм бременна, нито искам да раждам, нито искам да кърмя, нито искам пак колики, гърнета, захранване, недоспиване ...10 бебета 😂😂😂

# 322
МАКАК така 10 бебета?! Вие представяте ли си 10 тийнейджъра после?!

# 323
Един тодлър ми е достатъчен Stuck Out Tongue Winking Eye

# 324
Нашата дъщеря работи успешно от ден първи да остане едно дете. Успя 😂😂😂

И 20 бебета пожелавам, на който иска😃

Моя мъж ме издразни сутринта, че е по-нетърпелив и от детето да се отворят подаръците.
Въдица ще получи, сам си я избра, знае каква ще е и пак не мож' го удържа😂
Да минават тия празници, че не е лесно😂

# 325
  • някъде в орбита...
Threemafan, не му се сърди на човека, разбирам го Grin От вчера мрънкам няма ли да си отваряме подаръците вече, до като децата още гък не са казали, а пакетите са от седмица вече под елхата. И знам какво ще получа, да Laughing

# 326
Аз посл3дните 2 дни се дразня как аз се убивам да готвя и да тичам по задачи, да опаковам подаръци, а той "работи". Сещайте се как работи на 23.12. от вкъщи.... И когато е свободен, не си подрежда приоритетите и бърка моята работа. Помолих го снощи да нареже и настърже тиквата за тиквеника. Каза, че ще го направи днес, за да е прясна тиквата. И вместо това излезе сега да се разхожда с кучето. Плюсът е, че съм с вързани ръце и мога само да се излежавам в леглото Grinning

Честно казано обаче презничното настроение ме е обхванало и някак отвътре не ми идва да се ядосам, да се скарам. А и се опитвам да го оправдавам, че в момента се случват много неща около нас и е стресиран от промените. Та нека почива, защото през 2022 голямо юркане ще падне Joy

# 327
На мен с тийнове ми е много добре. Имам колатерали.
По проблема - крайно време е раждането и отглеждането на деца да минава в ресора на гей двойките. Жените после ще видим какво ще правим.

# 328
  • Най-красивата страна
Моят снощи е намерил кутиите с меденки и е изял половината...нелегално...Ама как не съм го усетила аз..

# 329
Не забравяйте, че Дядо Коледа също е мъж. Не му вдигайте кръвното.
Весела Коледа и весели празници.

Общи условия

Активация на акаунт