С какво ви дразнят мъжете /тема №10/

• 43 014
  • 777
  •   1
Отговори
# 375
  • Швейцария
Ефибуш, ТМ е случил на жена. ММ направи сандвичи на грила и аз любезно ги опитах, от мен да мине Laughing

А за рязането аз не му придирям. Както нареже, все го хваля. Викам "Браво мъжче, как хубаво режеш/чистиш/простираш и т.н. Просто най-доброто мъжле." Така де, поддържам мотивацията.

Пък аз вчера исках ММ да ми оправи нещо на телевизора. Той ми връчи дистанционното, обясни ми любезно как се прави и каза: "Tи трябва да го можеш, мен ако ме няма кой ще ти го оправи? Винаги когато не искаш да правиш нещо, казваш че не го можеш". Значи при мъжете номерът с "аз това не го мога" не минава. А защо при нас да минава техният?

Последна редакция: нд, 02 яну 2022, 08:11 от JennyBG

# 376
Моят казва, че с радост прави неща вместо мен, но иска да знае, че ги мога и сама. Аз също искам да ги мога и  сама, та тук си пасваме Grinning

# 377
  • Далечният изток
Тъй, тъй.... И след години се оказва, че всичко мога и сама, и почвам да се чудя за какво ми е този мъж.... Imp

# 378
Тъй, тъй.... И след години се оказва, че всичко мога и сама, и почвам да се чудя за какво ми е този мъж.... Imp

Аааа не. Аз всичко мога сама, ама не искам да правя всичко сама Grinning

# 379
  • Далечният изток
И аз не искам, ама пита ли ме някой... Expressionless

# 380
  • София
Оставам с впечатлението, че на някои хора им трябва мъж, за да се научат да вършат сами всичко, с което той трябва да им помага Thinking

# 381
Оставам с впечатлението, че на някои хора им трябва мъж, за да се научат да вършат сами всичко, с което той трябва да им помага Thinking

Това е точно за мен.Когато отидох у тях да живея, наистина не можех едни бутчета да опеча. Даже и фурна не бях пускала. Той ме учеше, как му се пуска пералнята. Ее, после постепенно всичко започнах да правя сама  ,щото го правя по- добре естествено и така с годините се натоварих с всичко.
Може би е и моя грешката.

# 382
И неравномерното разпределение е вид разпределение, така да се изразя. Както е възможно движение в едната посока, така може и в другата, вече на каква цена е отделен въпрос.

# 383
Добро утро и от мен. 😇
Вижте го моя хубавец! 😂😅😂

# 384
Здравейте, обмислям да напиша сходна бележка на мм.
"Мога ли да искам, хол без тази коледна елха?!? "Днес е 17 януари и елхата още краси хола! 🤯

# 385
Аз не съм махнала коледната панделка от вратата, и предупредих, че може да остане така до Великден или поне до март. В момента, в който  го подразни, може да я свали. Ми, стои си.
Ти за елхата какво точно чакаш да стане - да се сети сам или има тежък физически труд да се върши?

# 386
Joy Само 17 януари е, какво е това бързане...

# 387
Аз държа елхата докато не стане време за пролетна украса, т.е. март Grinning
Да не говорим, че ако зависи от моя мъж, никаква украса няма да има. Аз сама си украсявам и сама си прибирам после Joy

# 388
Аз не съм махнала коледната панделка от вратата, и предупредих, че може да остане така до Великден или поне до март. В момента, в който  го подразни, може да я свали. Ми, стои си.
Ти за елхата какво точно чакаш да стане - да се сети сам или има тежък физически труд да се върши?

И коледен венец имаме на входната врата! Бях го забравила! 😆
Искам да се сети сам 😂. Всяка година съм аз! Тази година той  сам пое отговорността ...

# 389
Още миналия уикенд махнах играчките, изкомандорих дъщерята да си махне нещата от леглото, че коледните джунджурии стоят под нейната спалня и връчих на мъжа ми фолиото да увива елхата. Ако ги чакам тях ще си стои до другата Коледа.
Не е удобно мястото, защото е в чекмедже, което е залепено за стената и за да се вкарат вътре трябва да стане отгоре, т.е. да се махне матрака (140х200), да се навие подматрачната рамка и да влезе в пози Twister, стъпвайки м/у чекмеджетата.
Но то и затова там не държим често използвани неща. Мрънкаха, разбира се. Посдърпахме се и защо искам да стои и хладилната чанта там. Но това са си нормални неща всяка година Laughing някога ме дразнеше това. Сега си го имам за ритуал, с който като се присетим после се забавляваме.

Скрит текст:
И аз забравих венеца. Както всяка година ще трябва да му търся друго място, защото няма шанс да го накарам да вдига пак всичко за един венец Laughing от 1 седмица стои на шкафа за обувки, днес ще се засрамя и ще го разкарам.

Общи условия

Активация на акаунт