С какво ви дразнят мъжете /тема №10/

• 43 011
  • 777
  •   1
Отговори
# 390
Значи всичко е в "норма"! Няма да "барам"нищо! 😆Обаче бележка на развален немски ще напиша!😂Той  за труда си" изпроси "от мен закуска !😇Може би...поне за венеца ...да се сети. 🥳

# 391
Пак ще се повторя - прекалено много очаквате от мъжете по направление “сам да се сети”.
Обаче аз се сетих - приятел на бившия разправяше - “копеле, никога няма да се оженя, като гледам колегата как 25 години жена му го трови за некво шкафче”. Ама казал на дъщеря ми, с която го свързва професията и си общуват - “ех, кви баници правеше майка ти…”
И тяхната не е лесна.

# 392
Borty, ще имаш да чакаш 😂

Догодина отиваш и купувате истинска елха, седмицата след 6. 01 мисля, че ги събират за рециклиране, ще видиш датата за вашия град.
И по-леко с декорацията, качеството да е пред количеството🤭

# 393
Моят мъж за елхата няма да се сети, но ако има нещо по плота на кухнята, веднага ще го махне и ще каже - ето така трябва да е! Аз пък за там съм пас. Цял ден съм в стаята, но не ми прави впечатление, че е натрупано. Преди да си дойде обаче махам всичко Laughing
Мен пък ме дразни един трапезарен шкаф. Който каквото има го слага там и чакат аз да го сложа на мястото му Smiling Imp ей сега пак гледам - гребен, витамини, някакъв чай, купички от крем карамел, калъф за очила, ножица, запалката за свещите и една люта чушка Trollface
Но така е като живеят няколко човека в една къща. Със сигурност предпочитам това пред варианта да живея сама.

Последна редакция: пн, 17 яну 2022, 14:43 от Не се сърди, човече

# 394
Borty, ще имаш да чакаш 😂

Догодина отиваш и купувате истинска елха, седмицата след 6. 01 мисля, че ги събират за рециклиране, ще видиш датата за вашия град.
И по-леко с декорацията, качеството да е пред количеството🤭

Аз не я върнах, тоест - не е под наем или каквото е там, за да подлежи на рециклиране. Гледаме си я, и там си седи украсата.

# 395
Аз имах предвид, че седмицата след Богоявление събират елхите, които са оставени до контейнерите за смет на улицата за рециклиране.
Имали сме също елха в саксия, обаче като я посадим и изсъхват, вече два пъти.

Моят мъж не ме ядосва в последно време хич, за тая сметка детето ни съсипва. Добре, че темата е за мъжете😅

# 396
Моят мъж за елхата няма да се сети, но ако има нещо по плота на кухнята, веднага ще го махне и ще каже - ето така трябва да е! Аз пък за там съм пас. Цял ден съм в стаята, но не ми прави впечатление, че е натрупано. Преди да си дойде обаче махам всичко Laughing
Мен пък ме дразни един трапезарен шкаф. Който каквото има го слага там и чакат аз да го сложа на мястото му Smiling Imp ей сега пак гледам - гребен, витамини, някакъв чай, купички от крем карамел, калъф за очила, ножица, запалката за свещите и една люта чушка Trollface
Но така е като живеят няколко човека в една къща. Със сигурност предпочитам това през варианта да живея сама.

И у нас наблюдавам "избирателна наблюдателност/пропускливост! 😂

# 397
Ако чакаш да се сеща сам, има да си чакаш. Което теб те интересува (дразни), ръчкаш. Него може да не го дразни и как да се сети? У нас примерно само аз имам нужда да изхвърлям неща, да освобождавам пространство. Понякога си търся какво да изхвърля и изчистя от къщи. Зарежда ме. Даже боклука изхвърлям с удоволствие. Ако другият не го дразни, може и 2-3 торби да се съберат и чак тогава да забележи (както моят мъж). Така че ако не му пречи елхата, как да се задвижи сам? Всъщност, за елхата си е рано даже.

# 398
  • Варна
Проявете толерантност. На 01.02 е китайската нова година. Бих му заявила, да купи подаръци и да ги сложи под елхата. Той да спонсорира купона.😁

# 399
И кво стана сега... Искам такъв подарък, искам онакъв подарък и две седмици по-късно - Дядо Коледа трябва да си събира елхата?

# 400
И мен моят не ме дразни напоследък, но пък в СО пълно с дразнещи представители на силния пол, къде пишещи, къде описани, та си поддържам форма с виртуален гняв.

# 401
Разхвърляността и мърлявщината. Не че няма и такива жени де.

# 402
Мен ме дразнят разхвърляността, увеличаването на тв до степен, която ме дразни, все си е на телефона. А като реши да готви, после чистя след него, въпреки че се старае да не цапа много. Остава си по няколко чифта обувки в коридора, вместо да ги прибере в шкафа. Гардеробите са пълно с негови дрехи, за моите едва намирам място. Не изхвърля стари опаковки от витамини, навсякъде са шишенца, я с вода, я с гайчици. Сутрин и вечер като влезне в банята е много шумен. Все нещо му е заседнало на гърлото, все носа му запушен.

# 403
Същото и при нас! Кое където пипне, там си го оставя! Пие някакво лекарство - оставя го извън опаковката на плота или на масата. Съблича си якето в хола и го мята на стола, все едно нямаме две закачалки и гардероб в коридора! За оставянето на ключове, очила, портфейл къде ли не е ясно... Иначе в работата си и за някои други неща е много педантичен, но избирателно! И винаги избира най-неподходящия момент да свърши някой ремонт вкъщи! Няма да забравя една Коледа, майка му беше на гости, с нея приготвяме нещата за Бъдни вечер, той точно този ден реши да облепя външната врата - метална е, не беше добре уплътнена и много духаше - с коркови плочи. Ама ги лепи с някакво лепило, миришеше смъртоносно! И други подобни, но гледам да  не се заяждам, все пак за нашето общо благо ги прави нещата 😄. Ама ме дразнят, създава ми дискомфорт с тази неразбория с поправките на разни неща. От две вечери с един люлеещ стол се е захванал, който се счупи и аз искам да го хвърлим, той не,  ще го поправя! Надявам се да не успее, харесала съм си нов стол! 🙂

# 404
Дразни ме, че като му досади да говори с майка си по телефона, й казва: " Хайде, че Princess ме вика и трябва да затварям". Свекървата си мисли, че съм егати злобата. Много мразя да чуя, че се е оправдал с мен, за да се измъкне. Тя верно, че е многословна и не спира, но защо, по дяволите, той се извинява с мен.

Общи условия

Активация на акаунт