С какво ви дразнят мъжете /тема №10/

• 43 008
  • 777
  •   1
Отговори
# 405
Можеш да му го кажеш, макар аз за себе си да разбрах, че мъжът ми е решил да следва една линия на поведение спрямо майка си, що се отнася до мен, и не добра идея  да вземам никакво отношение. Майка и син да се оправят.
Ако ти имаш подход към нея, няма да мисли това за теб.

# 406
Точно снощи говорихме на тази тема и той се извини, та се надявам е било за последно. Предполагам, че го прави с с убеждението, че жената ще уважи това, че съм го извикала за нещо важно и разговорът трябва да бъде прекъснат.

# 407
Няма да мисли, да. Сигурно си вика - как пък все като говори с мен и ѝ трябва, та ни прекъсва разговора? Joy Joy

# 408
Вместо да изхвърли обелката в коша за боклук, който е в шкафа под плота, той я оставя на плота... Е как да не се издразня... Мързи го да отвори една вратичка и да я пусне там..

# 409
Вместо да изхвърли обелката в коша за боклук, който е в шкафа под плота, той я оставя на плота... Е как да не се издразня... Мързи го да отвори една вратичка и да я пусне там..
Леле, за малко да кажа, че имаме един мъж, ама нашият кош е на терасата Joy
Иначе същото - прибирам се и обелки навсякъде. Бързо разбирам дали е закусвал и какво точно Joy

# 410
И по вида на обелките да разбереш и кога точно е ял 🤣

# 411
Леле, за малко да кажа, че имаме един мъж, ама нашият кош е на терасата Joy
Иначе същото - прибирам се и обелки навсякъде. Бързо разбирам дали е закусвал и какво точно Joy

Напомня ми на един мой бивш. Вместо да си хвърли мръсните чорапи в коша за пране, той просто ги оставяше върху него. 😂

# 412
Аз за друго се ядосвам. Моят много обича да яде на дървена дъска. Например препечена филия с масло и сирене, кашкавал... Ей такива неща. И понеже не му се мие на ръка и оставя дъската на плота и може да си седи там до безкрай. Не разбирам защо не си вземе просто чиния, която да сложи в съдомиялната после и проблемът да се реши.

# 413
Че как що? На дъската е по-вкусно 😄

# 414
Ей това с дъската и мен ме влудява.

# 415
Хаха, той сигурно реже продуктите на нея? И като така и така е изцапана, защо да цапа и чиния... Grinning

# 416
Я вижте как дружно стигнахме до мъжката логика за дъската Simple Smile

# 417
  • волно калдъръмче
Аз също предпочитам дъската, защото на нея ми е по-лесно да си намажа филийката. Влудява ме, когато отхапя и да ми замирише на лук, щото батьо не си мокри ръцете за невидимо омънзани неща.

# 418
Това за дъската чак като го прочетох, ми светна,че и моят мъж често яде така, но даже не съм го отчитала явно, камо ли да ме дразни. Кое да ме дразни - дали дъска, или чиния, все ги помъквам към мивката и измивам Grinning

# 419
Нищо не реже на дъската моят... Само дето я цапа. За мен има значение, защото чинията е за съдомиялната, а дъската трябва да запретна ръкави и да я измия на ръка. Ще взема да заключвам дървените дъски. Да яде на пластмасови!

Последна редакция: пт, 28 яну 2022, 09:08 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт