С какво ви дразнят мъжете /тема №10/

• 42 999
  • 777
  •   1
Отговори
# 420
Моят е много еко настроен и изхвърли всичко де що имаше пластмасово у нас. Сега всички дъски са само маслинено дърво и купичките все стъклени.
Ако си взема нещо в тях за обяд и чантата ми провисва до петите.

Сутринта се сдърпахме, че отвися в банята. Абе, в хоум офис си, колко време ще се гласиш! А на мен всичко ми е вътре.

# 421
Threemafan 😆,ти си млада и стройна! 😉

Точно и заради това ,ставам един час по-рано 😖

# 422
Мхм мъкнеш тежко и ти е некомфортно, защото някой си решил да е "еко" ама някак си го е решил и за останалите и го налага.. найш кога 'ше стане Joy който каквото иска да си прави /нямам против вегетарианци, вегани, еко, джендъри и всякакви разновидности, ама да си отговаря за себе си, не да ми налага неговите виждания. Ама може би и затова нямам проблеми с дъската Stuck Out Tongue Winking Eye не ми минават такива.

# 423
Да, дървените дъски смърдят. На лук, мръвки и какво ли не. За вечни времена. И е гнусно да ми мирише , с каквото и да я мия и после сложа сандвича си. Ние ползваме единствено пластмасови дъски за рязане, а дървените - за подложка на горещи съдове. Така нищо не мирише. 
Това с природосъобразния начин на живот и то практикувано от мъж , ми е леко маняшко. Вече зависи за какво и степента на проява, за да не съм много крайна.
Като носиш стъклени купи с храна и ти тежат в чантата, понеже е желание на въпросния мъж да живее еко и го налага и на теб, то поне да те вози с колата на работа, а не да мъкнеш три кила посуда..

# 424
  • Пловдив
Аммм, дървените дъски за рязане поемат. Точно затова се препоръчва дъската за сурово месо, дъската за риба да е отделна от тази за зеленчуци. Тоест трябва ви дъска за месо, дъска за риба, и отделно за зеленчуци и една за салам.

И аз ви го хваля моя Благоверен, но и той шляпаше която дъска за каквото му падне. Е, сега са надписани. Имам една за месо, една за салами и прочие - месо без термична обработка и една за плод-зеленчук.

# 425
  • Далечният изток
Аз моите дървените ги ползвам само за месо. За всичко друго стъклена дъска.

# 426
Имам пластмасови и ги мия в миялната на 70 градуса. Хич не гледам коя за какво е.

# 427
Аз имам една дървена, която е само и единствено декорация понеже ми се върже към кухнята перфектно и има як надпис... олееее в началото като я купих и подредих и гледам моя се засилил да я ползва по предназначение Joy милия, той не знаел, че може да купя дъска за рязане, ама не с идеята да режем на нея Scream

# 428
  • Пловдив
Имам пластмасови и ги мия в миялната на 70 градуса. Хич не гледам коя за какво е.
Тия отделно.

Ама мен си ме кефи дървена дъска.

# 429
Но нали за да се нареже салама/луканката,трябва да се ползва дъската? Тоест,така или иначе после трябва да се мие дъската. Защо да се цапа и чиния за салама/луканката? Такава е логиката. Joy

# 430

Поставям снимката, която е правена по Нова година, за да илюстрирам, че дървена дъска е перфектна за плато. Аз съм правила платото.

# 431
Моите дървени дъски за рязане са с тематични форми - за сурово месо е прасе, за лук е кръгла, за риба е овална, за салами правоъгълна, за салати е квадратна.

# 432
  • Пловдив
Личния ми червен хайвер, на личната ми дъска за зеленчуци/плодове - https://scontent-sof1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/272671024_102 … Q&oe=61F7DB01
Днес го пускам за втори път във форума Simple SmileSimple SmileSimple SmileSimple SmileSimple SmileSimple SmileSimple SmileSimple Smile Човек като си купи черен/червен хайвер трябва да се изрекламира Simple SmileSimple SmileSimple SmileSimple SmileSimple SmileSimple SmileSimple SmileSimple Smile

# 433
Пак да се издразня от ММ. Много е социален, много обича да се среща с хира, ама все аз да им пиша и да се уговарям. Върхът обаче беше да ми пише на лично какво да отговоря в общия чат. Абе ей! Като имаш зор, напиши си го ти! Аман вече от детски истории.

# 434
Пак да се издразня от ММ. Много е социален, много обича да се среща с хира, ама все аз да им пиша и да се уговарям. Върхът обаче беше да ми пише на лично какво да отговоря в общия чат. Абе ей! Като имаш зор, напиши си го ти! Аман вече от детски истории.

Пиши готови шаблони! За всяка ситуация да е подготвен/независим. 😂😂
Може да има страх от чатовете 🤩. Поне "връзка"без твое знание няма да започне! 😉

Общи условия

Активация на акаунт