С какво ви дразнят мъжете /тема №10/

• 42 991
  • 777
  •   1
Отговори
# 435
Е на мен ми е гадна комбинацията от храна и пластмаса. Дъски за ядене като взех еднакви с тези за рязане, на ММ после му беше голяма обърквация кое къде стои, просто GPS за кухнята му трябва Satisfied Аз вече не се хабя да обяснявам, просто местя той като сложи нещо на погрешното място и така цари пълно разбирателство.

Сутринта той седнал да си джитка по работа на компа, аз си чета форумчето, чакам го да свърши да ходим на пазар. Два часа по късно питам айде приключи ли, а той, ми приключих още преди два часа, ама като гледам ти нещо цъкаш и взех да си играйкам и аз Rolling Eyes Ми кажи бре, аз го гледам че е съсредоточен и мисля че работи Sweat Smile

# 436
  • Great Britain
Да, дървените дъски смърдят. На лук, мръвки и какво ли не. За вечни времена. И е гнусно да ми мирише , с каквото и да я мия и после сложа сандвича си. Ние ползваме единствено пластмасови дъски за рязане, а дървените - за подложка на горещи съдове. Така нищо не мирише. 
Това с природосъобразния начин на живот и то практикувано от мъж , ми е леко маняшко. Вече зависи за какво и степента на проява, за да не съм много крайна.
Като носиш стъклени купи с храна и ти тежат в чантата, понеже е желание на въпросния мъж да живее еко и го налага и на теб, то поне да те вози с колата на работа, а не да мъкнеш три кила посуда..
Планетата за това се задъхва от всичката тази пластмаса която ползвате,а и колко вредни вещества съдържа.Няколко дървени дъски в различна форма са чудесно решение.

# 437
Айде на часа по екология ! Има пластмаса и пластмаса. Както и рециклиране, рециклируеми материали и тн. Ако вие сте безупречна, тогава може да ме сочите с пръст и цитирате .  Ползотворна вечер 🙂

# 438
  • Great Britain
Айде на часа по екология ! Има пластмаса и пластмаса. Както и рециклиране, рециклируеми материали и тн. Ако вие сте безупречна, тогава може да ме сочите с пръст и цитирате .  Ползотворна вечер 🙂
Има опция за цитиране ,цитирам.Нещо неправилно  с правилата на форума ли има?Пластмасата си е пластмаса каквато и да е тя.Простее.

# 439
Вас по какъв начин ви засяга простеещата? пластмаса в чуждата къща? Извън приказките за планетата.

# 440
О, съвсем не. Ама не всички сме от висшИто общИство . Ползваме си и пластмаски. Та така. Бих си взела и стъклена, но не бих я пазила и мислила постоянно да не я чукна или изтърва. Както и мраморна, но уви, те също са доста тежки. А и да не забравяме обезлесяването, това е проблем и аз не го подкрепям. Ако ще и с една дъска за рязане да е. Но вие сте еко насочена, за това може би ползвате дъски за рязане от дърво. М 🧐

# 441
  • Great Britain
О, съвсем не. Ама не всички сме от висшИто общИство . Ползваме си и пластмаски. Та така. Бих си взела и стъклена, но не бих я пазила и мислила постоянно да не я чукна или изтърва. Както и мраморна, но уви, те също са доста тежки. А и да не забравяме обезлесяването, това е проблем и аз не го подкрепям. Ако ще и с една дъска за рязане да е. Но вие сте еко насочена, за това може би ползвате дъски за рязане от дърво. М 🧐
Не става въпрос за висше общество,а като се седне на масата на човек да му е приятно от посудата и така нататък.

# 442
Тя дъската е в помощ при приготвянето на храната, както и за небрежно похапване. Обикновено аз, а вярвам и  голямата част от други потребителки тук, се храним от нормални съдове. У дома го давам лежерно, да ми е отпуснато, свободно и спокойно, а не да мисля постоянно за етикеция, визия и прочие. На мен си ми е приятно да си седна на дивана в почивен ден и да ям дори от картонена кутия , поръчана с храна от ресторанта . Толкова.
Дайте да говорим за угризките сапун в банята, които мъжете оставят. Моят, винаги си взима нов сапун, защото е решил, че стария вече няма дя ползва, но въпреки това не изхвърля и сапунерката се задръства с тънки резени сапун, докато не ми писне и изхвърля 😂

# 443
Аз пък откачам от рязането на нокти навсякъде,но не и в банята, или поне не толкова често, колкото ми се иска Triumph

# 444
  • Valencia-estadio de Mestalla, Barcelona-estadio de Camp Nou
Аз пък откачам от рязането на нокти навсякъде,но не и в банята, или поне не толкова често, колкото ми се иска Triumph
Комшийката отсреща редовно си реже ноктите на краката седнала на едно столче на терасата. Само не разбирам защо жена ми не ми дава в същото време да излизам на нашата тераса!? ...... Само да вметна:
Скрит текст:
от домоуправетеля разбрах че комшийката не носила долно бельо. Grinning

# 445
Моят си беше купил един голям черен катранен сапун от Гърция с някаква лава. Няма да ви казвам на какво беше направил мивката в неговата си тоалетна. Имаше пълна забрана тая чернилка да се ползва при нас и си го сложи при него. Докато не го изхарчи напълно полудях да чистя белия фаянс, постоянно окапан с черни пръски сапун, които не се разтварят лесно от препарат ами си искат търкане.

# 446
  • Пловдив
Моят си беше купил един голям черен катранен сапун от Гърция с някаква лава. Няма да ви казвам на какво беше направил мивката в неговата си тоалетна. Имаше пълна забрана тая чернилка да се ползва при нас и си го сложи при него. Докато не го изхарчи напълно полудях да чистя белия фаянс, постоянно окапан с черни пръски сапун, които не се разтварят лесно от препарат ами си искат търкане.
Защо ти чистиш банята която само той ползва?

# 447
Защото разчитам на качеството, което аз мога да постигна в сравнение с неговото почистване Joy

# 448
  • Пловдив
Защото разчитам на качеството, което аз мога да постигна в сравнение с неговото почистване Joy
Ама не ти се миеш там? какво като чистиш по-добре?

# 449
  • някъде в орбита...
Ако сме с отделни бани/тоалетни, няма сила на земята дет да ме накара да чистя неговата. Ако чисти през пръсти и хигиената е потресаваща, по-скоро ще говоря с него и ще си преценя мога ли да живея с такъв човек. Първата ми мисъл е, че същият човек готви за нас, пуска пералня и т.н., със същото ниво на очаквана хигиена. И децата си така гледа. Няма начин. Аз като готвя или пера или ходя по децата, не го правя колкото да мине лисицата с опашката, все пак.

Общи условия

Активация на акаунт