С какво ви дразнят мъжете /тема №10/

• 42 584
  • 777
  •   1
Отговори
# 450
  • Варна
Много е грозно да се прави, такова генерално заключение за някой човек!

Последна редакция: сб, 29 яну 2022, 11:34 от Dominique7

# 451
През форума погледнато, в един дом се очаква да има различни стандарти и нива на хигиена. В зависимост от това каква площ обитава мъжът. Където си ползва, там си чисти, и колкото си изчисти. Тва е. Но пък от него се очаква комплексна грижа за цялото семейство.
Simple Smile

# 452
  • Great Britain
Мъж ако чисти ,чисти повърхностно.Жена ако чисти,чисти с детайлите.

# 453
  • София
Определено мъжът, ако си има самостоятелна баня, трябва да се грижи за нея сам. Това е негово пространство и за да го усети, трябва да е негова отговорност. Иначе се явява като някаква магическа стая, която сама се поддържа, и няма как да я оцени по същия начин. Също, сам трябва да избере дизайна, да я обзаведе... всичко това е важно, за да чувства мястото истински свое и истински мъжко, както и като привилегия, която си е заслужил. Другото е несериозно и детско.

# 454
  • Пловдив
През форума погледнато, в един дом се очаква да има различни стандарти и нива на хигиена. В зависимост от това каква площ обитава мъжът. Където си ползва, там си чисти, и колкото си изчисти. Тва е. Но пък от него се очаква комплексна грижа за цялото семейство.
Simple Smile
Нали са силния пол?

# 455

Абсолютно противоположно на това, което е в моята връзка. Мъжа ми е чистофайника - като чисто нещо, го чисти перфектно, до блясък. Аз като чистя, отбивам номер, не ми се занимава в повечето случаи и гледам да се отърва по-бързо Joy Често той чисти неща, които аз не бих се сетила или не ми се занимава. Та това не е общовалидно правило, цитираното.

# 456
  • Great Britain

Абсолютно противоположно на това, което е в моята връзка. Мъжа ми е чистофайника - като чисто нещо, го чисти перфектно, до блясък. Аз като чистя, отбивам номер, не ми се занимава в повечето случаи и гледам да се отърва по-бързо Joy Често той чисти неща, които аз не бих се сетила или не ми се занимава. Та това не е общовалидно правило, цитираното.
Браво на мъжът от твоята връзка.Моите наблюдения обаче си остават такива,а и предпочитам в друга насока енергията на мъжа.Все пак чистенето може да се делегира и на трето лице.

# 457
Определено мъжът, ако си има самостоятелна баня, трябва да се грижи за нея сам. Това е негово пространство и за да го усети, трябва да е негова отговорност.
У вас така ли е? Защото на теория е едно, ама практиката обикновено се различава. Така теоретично питам.

# 458
  • София
В момента още не живеем заедно, но той ми помага с чистенето у нас. Има възможност за отделна баня обаче, и ако решим да я преустроим, определено ще си бъде делегирана само на него. Това е смисълът да има нещо свое, в крайна сметка, а не "детска стая", която да чистиш все едно си му майка. Интересно ми как се стига до това жена на чисти стая, която не ползва, а е лична привилегия на друг, освен ако изрично не й доставя удоволствие? В крайна сметка, щом си е негова, трябва той да й зададе стандарт, а не аз да се тропосвам да е по мой вкус. Струва ми се като обсебване на лично пространство и то като от майка, не от половинка.

# 459
Нотариални актове за парчетата раздавате ли? Не бих живяла с човек, който ми делегира нещенце от дома, само мое, с всичките му там салтанати.
Да не чуваш после - ми..дадоха ми там един кенеф. И всичко, произтичащо от факта, което може да не ти хареса.

# 460
  • София
Всеки си преценява с кого да живее Wink На мен би ми било приятно да имам място, само мое си, лично пространство. Имам един познат, има си собствена баня вкъщи. Апартаментът е оставил на жена си да го направи както реши, но банята си е по негов вкус, неговото лично мъжко убежище. Та предполагам е въпрос на перспектива. Някой ако реши да го чувства като обида, аз няма как да го спра, нито бих се опитала Relieved

# 461
То не е обида точната дума. Голям хитрец тоз твоя познат, адмирации.

# 462
  • София
Така е, човекът действа умно и си е направил да му е готино... И аз го адмирирам Relieved

# 463
Това не променя мнението ми де, освен ако не си превърне санитарното помещение в спалня, всекидневна или кабинет, за който нямаш ключ.
🙂

# 464
  • София
Е няма и нужда да си променяш мнението, правилното за мен, може да е голяма грешка в твоите отношения и с твоята половинка. Иначе, какво ще направи с помещението си е негова работа, нали това е смисълът да е негово пространство? Съответно ключ за него не ми трябва.

Общи условия

Активация на акаунт