С какво ви дразнят мъжете /тема №10/

• 42 539
  • 777
  •   1
Отговори
# 480
Я кажете чий мъж не вдига капака на тоал. чиния? Joy И коя се дразни.

То пък голямата философия, да потъркам малко черни пръски.

# 481
  • Пловдив
За тоалетната седалка ли говориш или за самия капак? Да уточним понятията.

# 482
То не беше ли "не смъква капака" след като го е вдигнал и ползвал Thinking

# 483
  • Далечният изток
А, стига да си търсиш причина за дразнимост - що си вдигнал капака, що не си го вдигнал... Simple Smile

# 484
Точно свалянето на капака на тоалетната чиния е фундаменталната разлика между нас двамата. Той никога не го сваля, защото ако го пипне, някой микроб ще го изяде мо-мен-тал-но. Така че оставя вдигнат капака и започва бясно миене на ръцете. Аз минавам, свалям капака и констатирам, че дразненето по повода е много справедливо разпределено между нас - аз мразя вдигнат капак, той мрази да пипа сваления от мен капак. Междувременно, той си е измил ръцете, видял е, че все още микробите не са го изяли и страшната смърт от чума, холера и петнист тиф взети заедно се отлага и примирено се съгласява с мен. До следващия път. Simple Smile

# 485
Аз така и не разбрах каква е драмата със седалката на тоалетната чиния. Вкъщи всеки си приготвя нещата така, както иска да ги ползва, независимо дали е седалката на тоалетната или седалката на колата.

# 486
Всеки си преценява с кого да живее Wink На мен би ми било приятно да имам място, само мое си, лично пространство. Имам един познат, има си собствена баня вкъщи. Апартаментът е оставил на жена си да го направи както реши, но банята си е по негов вкус, неговото лично мъжко убежище. Та предполагам е въпрос на перспектива. Някой ако реши да го чувства като обида, аз няма как да го спра, нито бих се опитала Relieved
Хаха, домът не е ли общ?

Скрит текст:
Но мм мие банята ни, щерката нейната, аз другите две, които ползвам за бизнеса си, и всеки знае как да поддържа във вида, в който намират винаги къщата.  защото колкото аз, толкова и той държи домът ни да се запази във вида, в който е, а не да ремонтираме през 2-3 години захабени неща.

Последна редакция: нд, 30 яну 2022, 16:33 от Анонимен

# 487
Напълно съгласна съм с горенаписаното.
Домът ни е общ и банята, в която най-често влиза мъжът ми не е някакво негово лично и сакрално мъжко място до което друг не бива да припари.  Може, и се е случвало да бъде ползвано и от нас. Затова почиствам аз, защото го мога по-добре, а той почиства филтрите на аспиратора, или пък сервизира кафе машината, защото по-му се отдава.

Капака на тоалетната е нещо, на което момчетата се научават още в ранна възраст. В днешно време има и електронни, които незнам до колко са ефективни.

# 488
  • Швейцария
ММ си има стая с гардероб и всичко. Той там си тренира и си държи джаджите. Аз не влизам. Оставям му дрехите върху шкафчето му да си ги подрежда както иска. Не виждам никаква причина да търча с парцала да го обслужвам. Моята стая, където си държа дрехите и чантите, си я чистя аз, той не е влязъл да ми я чисти. Баните, кухнята и хола двамата.

# 489
Винаги съм си мислела, че това със седалката е само нещо от градския фолклор и вицовете... Ми на никого няма да му се откъснат ръцете да вдигне или да свали седалка, нали?
Разбирам да го е мързяло да вдигне, да е опикал спуснатата седалка и да си е заминал, това е гадно. Ма вдигнал и не спуснал - олелеее, светът се свърши. Това не мога изобщо да го проумея???

# 490
Черна станция, и аз това казвам. Не е голяма драма и затова не разбирам казусът.
Имах един бивш в университета. Той даже седалка на тоалетната нямаше. Там пък генерално нямаше проблем. Просто не ходех до тоалетна у тях Joy

# 491
Ако си спомняте първо беше изискването да се вдига седалката,а после - да се сваля обратно след като мъжът си е свършил малката нужда,та дамата като дойде да седне наготово и да не полага чутовното усилие да свали седалката! LaughingJoy Последно кое?! Yum В едни епизод на "Двама мъже и половина" Чарли Шийн се бъзикаше по този повод...

# 492
  • София
Това за седалката имам чувството, че е някаква характерно американска драма. Аз даже се радвам, като я видя вдигната (най-вече в работата), защото така знам, че никой не ми е пикал по дъската.

# 493
  • Пловдив
Настина не виждам каква толкова е драмата с тази седалка - ти полагаш мъничко усилие, да я свалиш и после той полага същото усилие, да я вдигне.

# 494
А пък като се появи и едно малко подрастващо, имаш и детска седалка за слагане/махане и стъпало пред ВЦто Joy купона е пълен

Общи условия

Активация на акаунт