С какво ви дразнят мъжете /тема №10/

• 42 530
  • 777
  •   1
Отговори
# 495
  • Great Britain
Черна станция, и аз това казвам. Не е голяма драма и затова не разбирам казусът.
Имах един бивш в университета. Той даже седалка на тоалетната нямаше. Там пък генерално нямаше проблем. Просто не ходех до тоалетна у тях Joy
Прикрепих се към този пост не е лично към Лютиче,а към всички.Та вие навсякъде ли където отидете извън дома ви -на работа,на гости ,на обществени места ползвате директно седалката на тоалетната чиния?Не е ли не хигиенично дори да изглежда чиста?

# 496
Аааа не! На гости зависи от човека, на когото съм на гости (както е описано в другия ми пост - не исках, ама и да исках да я ползвам, нямаше Grinning), на работа има спрейове и гел за дезинфекция, а обществени абсурд.

# 497
  • Пловдив
Е вие за поза скиор не сте ли чували?

# 498
  • Great Britain
Да това е позата.Търсеха се липсващи седалки в поста,та за това попитах.

# 499
  • Valencia-estadio de Mestalla, Barcelona-estadio de Camp Nou
Затова все още в някои тоалетни се ползват клекала и няма драми със седалката. Grinning

# 500
Затова се чудя на хората, които се жалват как някъде тоалетните все още били тип клекало. За мен е много по-удобно, клякаш там и чиста работа. Grinning Не да се чудя как да дезинфекцирам и да се чекна...

# 501
Горките ви обувки и крачоли 😂

# 502
В последно време получавам едни странни въпроси от сорта на
къде си ( прибирайки се от работа съм се отбила в някой магазин, а той почива този ден), как така си вкъщи( понякога, вечер излизам с други девойки  но е рядко). Никога не ми е задавал подобни въпроси,прокрадва се и една такава лека критика скрита зад шеговит тон. Скоро бях в отпуск и бях в една фаза на пълно разлагане два дни...веднага получих коментар ,, ама ти вярно нищо не си правила,, Раборя доста активно по принцип и имам работен ден минимум 8 часа, лятото стигам до 12/14/16 часа. Започвам да се дразня не на шега, ама като настъпя и чувам ,,  ааа то човек да не се пошегува,,  По принцип преживяваме един период вече година и може там да е ключа от палатката.

# 503
Възможно е да е загрижен, или иска да му обърнете внимание, време за вас двамата,или нещо неизказано...

# 504
А каква критика е "ама вярно, че нищо не си правила"? Аз ли нещо не разбирам.. аз бих отговорила "ами да, много е яко да си отпуска и да си леш цял ден" и толкова. Защо го приемаш като критика Rolling Eyes пошегувай се и ти.

# 505
А каква критика е "ама вярно, че нищо не си правила"? Аз ли нещо не разбирам.. аз бих отговорила "ами да, много е яко да си отпуска и да си леш цял ден" и толкова. Защо го приемаш като критика Rolling Eyes пошегувай се и ти.
бе баш си беше критика,доста добре го познавам има моменти еснаф си пада ( не точно, но най се доближава до тази дума)има една лееееко дребнава нотка,която се прокрадва на моменти и той не умее да я изконтролира.Сякаш с напредването на годинките се е по обострила или винаги е била там а аз с тъпите си розови очила съм я пропускала...

# 506
Преживявате нещо, което само ти знаеш, но хвърляш тук прашец отгоре му. Очакваш ли нещо различно от грозни атаки по негов адрес?

# 507
Преживявате нещо, което само ти знаеш, но хвърляш тук прашец отгоре му. Очакваш ли нещо различно от грозни атаки по негов адрес?
Както обикновенно предположението ти е невярно и доста крайно. Темата е за оплакване от дразнение, дразня се и се оплаквам Innocent
Преживяхме трудни дни в личен аспект, живяхме доста време разделени и се събрахме отново....такива ми ти работи

# 508
Веве пази си егото😉, предполагам като го понастъпиш или си по- остра другото, което чуваш е -" абе какво ти става напоследък? "

# 509
Веве пази си егото😉, предполагам като го понастъпиш или си по- остра другото, което чуваш е -" абе какво ти става напоследък? "
хаха правилно предполагаш

Общи условия

Активация на акаунт