С какво ви дразнят мъжете /тема №10/

• 42 498
  • 777
  •   1
Отговори
# 660
Имам чувството , че "давате" на мъжете си секс...
Условно е това даване. По-скоро аз го разбирам като липса на желание за близост. Хората са различни, но ми звучи съвсем нормално да не изпитваш удоволствие от отношения с човек, който само преди ти е показал, че не се интересува от теб.
Пък и когато някой от двамата е ядосан на другия, със сигурност е по-безопасно да стоят далеч един от друг Trollface

Абе защо всички мъже станаха католици - по дяволите! Къде са атеистите да възцари секса нак накрая и да се приключи тази драма! На никого няма да му пука за цветя и подаръци.
Ние сме атеисти, обаче за всичко ни пука Laughing

# 661
Много хора харесват празника, независимо дали е наш или не, то не бяха обяснения защо не трябва да се празнува. Ами, като знае, че жена му ще очаква нещо, нищо не пречи да й подари една роза.
Компромиси относно тези неща не мога да правя. Да не се сети една роза да ми подари на рожден ден, имен ден, Свети Валентин или 8 март. После и 364 дни да е страшно мил все тая и обратното, да ми вгорчава живота цяла година, ама на празници да ме обсипва с подаръци.

Тук е ключът от бараката - ако знае, че очаква и е важно за нея.

# 662
Много хора харесват празника, независимо дали е наш или не, то не бяха обяснения защо не трябва да се празнува. Ами, като знае, че жена му ще очаква нещо, нищо не пречи да й подари една роза.
Компромиси относно тези неща не мога да правя. Да не се сети една роза да ми подари на рожден ден, имен ден, Свети Валентин или 8 март. После и 364 дни да е страшно мил все тая и обратното, да ми вгорчава живота цяла година, ама на празници да ме обсипва с подаръци.

Тук е ключът от бараката - ако знае, че очаква и е важно за нея.
Говоря лично за себе си, ММ се постара още в началото да разбере до колко са важни тези празници за мен, допълнително и сме обсъждали и съм си казвала. В такъв случай, ако се направи на приятно разсеян и гледа да се размине и без роза дори, няма как да не ми стане обидно. Обаче имам една приятелка, която очаква от приятеля си да й чете мислите, трябвало било сам да се сети. Иска да отидат някъде, ама няма да си каже, защото искала инициатива да бъде негова. Казвала съм й, че човека не е телепат и няма как да й прочете мислите, но тя си държи на нейното, че мъжа трябва да е инициатора на всичко. Ама кое всичко и тя не знае, ще продължава да се цупи, а приятеля й да се чуди.

# 663
А защо Свети Валентин да е по-малко важен от Коледа или Великден… всички хубави лични празници имат религиозен корен, и какво от това. Празнуват ги всички, независимо дали са религиозни или не, повод да излезем от битовото и да се сетим, че сме и хора не само работници. Другото национални празници, на тях ли да се отчитаме… много постен живот без поводи за празници

# 664
Ние обичаме празници и празнуваме всичко. Обичаме всекидневно да си доставяме радост взаимно и да се грижим един за друг, а празниците са просто още един повод да го направим една идея по- фестивно.

# 665
  • Great Britain
Имам чувството , че "давате" на мъжете си секс, когато са се"погрижили"за вас като са ви донесли рози и подаръци, преживяли са един св. Валентин, както на вас ви харесва, понеже на вас ви е кеф да го отчетете, и видите ли, сте го зарадвали със секс 😂 . Брутални неща мога да кажа още, обаче съм убедена , че бая чувствителните тук ще писнат . И всичко се свежда до едно его . В което лошо няма, на мен не ми пречи . Прическите, маникюра, тоалетите, вечерите за изненада на партньора си ги правите единствено за вас. За вашия кеф. Мъжете ви не са ви избрали заради това. Тогава не очаквайте и да го отчитат всеки път, когато го правите "заради тях" и да получите внимание, комплимент или най-малкото благодарност 🙂
Ти в ред ли си?Как може да говориш за всички мъже на света и да ги поставяш под общ знаменател?Кажи за твоя какво,що.

# 666
Ела провери в ред ли съм 😂 Щом ти е интересно.
Оставам с това впечатление от коментари и не само. Не конкретизирам никого. Не знам от де ги видя тия"всички". Ти ако имаш опит с всички, аз нямам. Гледам, слушам, питам и си правя някакви заключения. Като цяло. А за моя мъж какво да ти кажа. Конкретно за свети Валентин , ние не го празнуваме. Направихме го на първия свети Валентин от нашата връзка, защото бяхме прясна двойка, беше ни интересно. Следващите години дори не сме коментирали ще има ли нещо по-специално на този ден, без думи се разбрахме, че нямаме желание. Иначе сме се събирали на датата с приятели , компании, по -скоро като зарезан, скари , меса, вили, вино, в този дух.

# 667
  • Great Britain
Ела провери в ред ли съм 😂 Щом ти е интересно.
Оставам с това впечатление от коментари и не само. Не конкретизирам никого. Не знам от де ги видя тия"всички". Ти ако имаш опит с всички, аз нямам. Гледам, слушам, питам и си правя някакви заключения. Като цяло. А за моя мъж какво да ти кажа. Конкретно за свети Валентин , ние не го празнуваме. Направихме го на първия свети Валентин от нашата връзка, защото бяхме прясна двойка, беше ни интересно. Следващите години дори не сме коментирали ще има ли нещо по-специално на този ден, без думи се разбрахме, че нямаме желание. Иначе сме се събирали на датата с приятели , компании, по -скоро като зарезан, скари , меса, вили, вино, в този дух.
Разбирам един вид проучваш хората и ги обобщаваш.За твоя мъж щом без думи се разбирате няма по-хубаво от това.

# 668
Е чак статистическо проучване не правя, да не изглежда така, хах, интересни са ми мотивите на човешките отношения просто.
Опознали сме се с моя мъж и се разбираме без думи, знаем кой какво харесва и обича.  Знаем си навици и желания, какво можем и не можем да променим и харесаме като нов модел. Такива сме били и преди да се съберем, такива сме се и приели. И сме преценили какво можем и не можем да преглътнем и до колко е сериозно и жизнено важно.А че ме дразни един път седмично с нещо си е отделно и го има. Я с трохи по масата, я с незагънат плик на хляба след закуска и той до вечерта изсъхнал вътре, я с разхвърляните си дрехи..  Та,не демонстрира м перфекти отношения и мъж, който не ми възпалява нервите 🙂

# 669
  • Great Britain
Е чак статистическо проучване не правя, да не изглежда така, хах, интересни са ми мотивите на човешките отношения просто.
Опознали сме се с моя мъж и се разбираме без думи, знаем кой какво харесва и обича.  Знаем си навици и желания, какво можем и не можем да променим и харесаме като нов модел. Такива сме били и преди да се съберем, такива сме се и приели. И сме преценили какво можем и не можем да преглътнем и до колко е сериозно и жизнено важно.А че ме дразни един път седмично с нещо си е отделно и го има. Я с трохи по масата, я с незагънат плик на хляба след закуска и той до вечерта изсъхнал вътре, я с разхвърляните си дрехи..  Та,не демонстрира м перфекти отношения и мъж, който не ми възпалява нервите 🙂
Това за хляба и дрехите са битовизъми,някак не може без тях ,другото обаче е много по важно.При вас се е получило.Поздравления за което.

# 670
някои двойки се взират само в битовизмите и не намират и създават чар в нищо. А защо е така, не мога да си отговоря.  14 изминати години - мисля, трябва да се е получило отдавна при нас 🙂 Благодаря!

# 671
  • Great Britain
някои двойки се взират само в битовизмите и не намират и създават чар в нищо. А защо е така, не мога да си отговоря.  14 изминати години - мисля, трябва да се е получило отдавна при нас 🙂 Благодаря!
И аз Благодаря, че сподели.Радвам се на такива двойки като вашата.

# 672
Значи.. то човек като е крив...
Днес цял ден все спорим за нещо.
Иска да оставим бележка на съседите, че ще  е шумно следващите дни. Моли ме да напиша бележка. Пиша, ама явно не му харесва и се почва: не било "ремонтни", а "освежителни". Не му харесвало еди си кое как било формулирано. Оставих го сам да си пише бележката. За 1 изречение 10 минути мисли как да го формулира, за да е най-правилно. Сега аз съм лошата, че не искам да напиша бележката.
И още:
Ще ходи днес да спи другаде и там няма кухня.
Той: Имаме ли замразена пица?
Аз: Да. Ама там нвма да може да си я изпечеш.
Той: Ами ти от тука да я изпечеш и ще си я взема в кутийка.
Аз: Ама то там точно отсреща правят супер пици. Купи си хубава от там. А и ще е топла.
Той: Ама трябва да се обаждам, да поръчвам.... Ще си направя сандвич от вкъщи.
Та познайте кой набързо трябваше да скалъпи нещо за ядене, за да не гладува тая вечер от инат.

Отивам да намеря да си сипя нещо...

# 673
А той къде ще спи? Вие заедно ли живеете?

# 674
"Ами ти от тука да я изпечеш и ще си я взема в кутийка "

Пица в кутийка!! 😂😂

Последна редакция: нд, 20 фев 2022, 17:51 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт