Медицински център "Св. Иван Рилски" - гр. Тутракан /тема 5/

• 47 860
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
Здравейте, след вчерашната ми цветна снимка се установи ,че и двете ми тръби са напълно запушени , но спермограмата на мъжа ми е в норма. Кандидатствахме по фонда и чакаме резултати. Въпроса ми е има ли такива от вас , които са успели въпреки запушените тръби?
Аз съм със запушени тръби, но спермаграмата на ММ е зле, и въпреки това съм бременна от втора стимулация, трети трансфер, вече в 6 месец.
Още първия ми трансфер беше с бременност, но за съжаление приключи в 7г.с. т.н кухо яйце.
Успех Ви желая от сърце, и вярвайте на доктора си.

# 631
Здравейте, след вчерашната ми цветна снимка се установи ,че и двете ми тръби са напълно запушени , но спермограмата на мъжа ми е в норма. Кандидатствахме по фонда и чакаме резултати. Въпроса ми е има ли такива от вас , които са успели въпреки запушените тръби?
И при мен са запушени и нагънати ,инвитро от първи опит успешно при Б.Бойчев 🙂
Успех 🍀

# 632
Момичета, има ли някоя от вас наскоро успяла на възраст около 40? Колко време ви коства? Моето наблюдение е, че с по-сложните случаи трудно се справят.

# 633
Здравейте! Знаете ли дали Оргалутран трябва да се съхранява в хладилник? Забравих да попитам , а до понеделник има много време.

Не съм запозната, но това намирам в интернет

https://apteka.framar.bg/30018091/%D0%BE%D1%80%D0%B3%D0%B0%D0%BB … 0-5-%D0%BC%D0%BB-

Аз лично го разбирам като тъмно и хладно място, но не хладилник.

# 634
Момичета, има ли някоя от вас наскоро успяла на възраст около 40? Колко време ви коства? Моето наблюдение е, че с по-сложните случаи трудно се справят.
Здравейте, аз родих на 42, близначки. Пишете ми, ако мога да помогна с отговори на въпроси, които имате. Blush

# 635
Аз съм на 39 в момента, бременна от втора стимулация, трети трансфер, вече в 24 г.с, докато родя юни месец, ще съм станала на 40.
Не сме лек случай, аз съм с запушени тръби и хормонални проблеми а ММ с много лоша спермограма.
На първата стимулация отговора но тялото ми беше 3 не много качествени яйцеклетки, съответно, нито една оплодена.
На втората стимулация с малко по високи дози 27 извадени, 26 супер, 19 оплодени, до 5 ден стигнаха 10. Забременях още на първия трансфер, но спря развитие в 7г.с. На втори трансфер нищо не се получи, изчаках година за третия трансфер, защото почнах нова работа, малко да си стъпим на краката финансово, и емоционално не бях готова преди това.
Последните 4 ембриона бяха, 3 отцеляха, и трите ми върнаха, едно не се хвана, второто падна в 6г.с и съм с един много активен юнак в момента.
Скоро ми предстой да го видя пак, няма.търпение вече.

Последна редакция: нд, 19 фев 2023, 07:35 от Dimitrichka Krasteva

# 636
Аз съм на 39 в момента, бременна от втора стимулация, трети трансфер, вече в 24 г.с, докато родя юни месец, ще съм станала на 40.
Не сме лек случай, аз съм с запушени тръби и хормонални проблеми а ММ с много лоша спермограма.
На първата стимулация отговора но тялото ми беше 3 не много качествени яйцеклетки, съответно, нито една оплодена.
На втората стимулация с малко по високи дози 27 извадени, 26 супер, 19 оплодени, до 5 ден стигнаха 10. Забременях още на първия трансфер, но спря развитие в 7г.с. На втори трансфер нищо не се получи, изчаках година за третия трансфер, защото почнах нова работа, малко да си стъпим на краката финансово, и емоционално не бях готова преди това.
Последните 4 ембриона бяха, 3 отцеляха, и трите ми върнаха, едно не се хвана, второто падна в 6г.с и съм с един много активен юнак в момента.
Доста яйцеклетки сте извадили, с какво АМХ бяхте?
Изследваха ли ембрионите за генетични аномалии?

# 637
Доста яйцеклетки сте извадили, с какво АМХ бяхте?
Изследваха ли ембрионите за генетични аномалии?
Аз съм със СПКЯ и АМХ ми беше 14, преди втората стимулация беше на 9, скоро не съм го изследвала. Не не сме изследвали за генетични аномалии, ембриончетата, това беше плана за следващия опит. Тези бяха замразени и нямаше как. Такива изследвания правят при три неуспешни трансфера.

# 638
Здравейте, искам да питам момичетата който са излезли в болничен по рано, след третия четвъртия месец. Като основание какво пише на болничния?

# 639
Здравейте, искам да питам момичетата който са излезли в болничен по рано, след третия четвъртия месец. Като основание какво пише на болничния?

"Застрашаващ аборт" мисля, че беше. Нямам болничен пред мен и не мога да кажа със сигурност.

# 640
"Заплашващ аборт", това беше диагнозата. Аз излязох в болничен след пункцията, след това продължих с болнични с тази диагноза. На мен ми се наложи да мина и ТЕЛК, защото надвиших 180 дни болничен.

# 641
Здравейте! Има ли успели в центъра с НЯР и какъв е шанса!

# 642
Здравейте. Предстои ни да започваме ин-витро процедури, доктора каза че сме за дълъг протокол, но от регистратура казват, че нямат налична блокираща инжекция и вече от 2 месеца не можем да започнем, и не знаят кога ще я получат.Има ли някой някаква информация, има липси на медикамента във всички клиники или само в тази ?

И моля за съвет, има ли смисъл ако не искаме да чакаме, да караме по късия протокол, за който не е нужна съответната инжекция ? Благодаря предварително

# 643
Здравейте. Предстои ни да започваме ин-витро процедури, доктора каза че сме за дълъг протокол, но от регистратура казват, че нямат налична блокираща инжекция и вече от 2 месеца не можем да започнем, и не знаят кога ще я получат.Има ли някой някаква информация, има липси на медикамента във всички клиники или само в тази ?

И моля за съвет, има ли смисъл ако не искаме да чакаме, да караме по късия протокол, за който не е нужна съответната инжекция ? Благодаря предварително
Може да питате да си купите съответната инжекция от друга клиника или аптека.
А относно протокола доктора решава според вашия конкретен случай,на база изследвания и т.н. Не е шега и от това зависи успеха на целия опит.

# 644
А някой знае ли кога ще бъде налична блокиращата инжекция ?

Общи условия

Активация на акаунт