Медицински център "Св. Иван Рилски" - гр. Тутракан /тема 5/

• 47 805
  • 736
  •   1
Отговори
# 720
Здравейте. Искам да питам наскоро раждалите в болницата в Тутракан /секцио/ - в деня на раждането пускат ли бащата да види бебето и майката? Има ли свиждания в следващите дни след раждането? Кога ви казват кога ще ви изпишат /от днес за утре или от днес за днес/?

# 721
Момичета, за колко дни излиза резултата от цитонамаската. Аз пуснах на 10.05,но все още няма резултат в профила ми

# 722
Аз бях на лекар на 28.04. и моето изследване го няма в профила ми, а БХС е качен.
Момичета, за колко дни излиза резултата от цитонамаската. Аз пуснах на 10.05,но все още няма резултат в профила ми

# 723
Здравейте. Искам да питам наскоро раждалите в болницата в Тутракан /секцио/ - в деня на раждането пускат ли бащата да види бебето и майката? Има ли свиждания в следващите дни след раждането? Кога ви казват кога ще ви изпишат /от днес за утре или от днес за днес/?

Бащите могат да видят бебчетата чак в деня на изписването. А майката може да излезе до коридорчето или навън за свиждане, не допускат външни лица в отделението. Изписването обикновено става 3-5 дни след раждането. Всеки ден се минава за визитация и може да попитате, кога ще ви изпишат.

# 724
Asya92, моите днес са качени.
Аз бях на лекар на 28.04. и моето изследване го няма в профила ми, а БХС е качен.

# 725

Извинете за може би глупавия въпрос, но къде ги проверявате?
Да не би да има онлайн система, за която не знам?

# 726

Извинете за може би глупавия въпрос, но къде ги проверявате?
Да не би да има онлайн система, за която не знам?
Имат да. https://web.invitro-tutrakan.bg/ това е адреса, потребител е ЕГН, парола трябва да Ви дадат на регистратурата.

# 727
Здравейте, предстои ми раждане в Тутракан. Искам да ви помоля да споделите как протича всичко от приема до изписването. Като това колко пъти правят клизма , кога слагат упойката болезнено ли е както и за катетъра при секцио? Какво и кога хапнахте след раждането? Кога ви донесоха бебчето при вас ли седи през деня и ноща, вземат ли го за да го нахранят, преобуят и изкъпят? Колко стрива самото раждане? Аз още не знам дали ще е секцио или нормално раждане, но ще е полезно всичко като информация. Благодаря!

# 728
Здравейте, предстои ми раждане в Тутракан. Искам да ви помоля да споделите как протича всичко от приема до изписването. Като това колко пъти правят клизма , кога слагат упойката болезнено ли е както и за катетъра при секцио? Какво и кога хапнахте след раждането? Кога ви донесоха бебчето при вас ли седи през деня и ноща, вземат ли го за да го нахранят, преобуят и изкъпят? Колко стрива самото раждане? Аз още не знам дали ще е секцио или нормално раждане, но ще е полезно всичко като информация. Благодаря!

Мога да споделя моя опит от Февруари месец. Родих нормално без упойка. Сутрин в 9ч имах 6см разкритие и направо ми направиха клизма, сложиха ми окситоцин за има няма два часа и точно в 12ч се появи моят принц. Имай в предвид, че аз постъпих в болницата след термин(без никакви болки, тапа, води и прочие).  Приема става с явяването в спешно отделение и така. Относно упойката не мога да споделя нищо, понеже аз се бях сетила доста късно за нея когато вече се бях качила за раждането, а то трябвало по-рано да се изкоментира с доктора (но не съм сигурна с точност, ще те излъжа). Не са ме ограничавали след раждането откъм храна, но определено нямах никакъв апетит и не съм хапнала нищо. Родих в 12ч. в 14ч се настаних в стаята и ме попитаха кога ще съм готова за да ми донесат бебето и към 16:30 то вече беше при мен. Нощува при мен всичките нощи, през деня също стоя с мен, сутрин към 9-10 ги взимат за баня за около час и след това към 16ч за смяна на пелени и тн. Там ги повиват, не е необходимо да носиш дрешки за бебето, те ги обличат и сменят пелените. За храненето-през 3ч носеха АМ, ако не е закърмено своевременно.(тоест ние си ги храним). За нормално раждане с екип на осигурено лице, мисля че заплатихме 400лв, а доколкото знам без екип с дежурния на смяна си е безплатно.

# 729
Момичета да Ви попитам втората фетална морфология при доктор Л.Бойчев и доктор Б.Бойчев вагинално ли се правят или с коремен

# 730
Момичета да Ви попитам втората фетална морфология при доктор Л.Бойчев и доктор Б.Бойчев вагинално ли се правят или с коремен
При мен  - коремен

# 731

коремен

# 732
Момичета, кога ви спряха Но-шпа и циклогест,
След сърдечна дейност? Или по- късно?
Благодаря

# 733
Нош па пих почти до 30 гс. Имах много контракции.
А циклогеста около 20 гс

# 734
Циклогест до 12 седмица, но шпа до самото раждане.

Общи условия

Активация на акаунт