Мойто Аче днес е именяк! Дядко му - също
По този случай една почерпка от мен Това е една от любимите ни "семейни" торти - присъсвала е на всичките ни семейни празници.
Да ви е сладко и хиляди благодарности за пожеланията!!!!
Поздрави и за всички други празнуващи!!!
Дикси, много съжалявам за малката душица, ще си присъединя и аз с една гореща молитва към Бога!
Дано се оправят нещата!! И аз като теб (нали съм микробиолог) се уповавам на здравия разум, но понякога вярата дава сили и някаква надежда!Относно кърменето - аз го отбих вече, постепенно го направих. Първо спрях една кърмене, следващия месец още едно, на по следващия още едно и така докато остана само една кърмене вечер. Кърмата ми намаля от самосебе си. Накрая изцеждах едва по 60 гр. (а имаше период когато на една изцеждане имах по 350гр), и така от почти една седмица спрях. Не съм се стягала с колани и не съм пила хормонални хапчета, само лецитин за предотвратяване на образуването на бучки. Сега се чувствам добре!
За спането - отдолу е по боди без ръкав и дебела пижамка (ватирана), чувалче (тип олекотено юрганче) и отгоре одеяло. Дали не прекалявам?!
А как обличате децата за разходка навън в студа. Ние купихме космонафт и се чудя отдолу само по чорапогащник (
) и чорапи ли или и костюмче да слагам?А от кога се въвежда киселото мляко?
и защо?Лек ден на всички!
Щом доцентката е казала, че не е вярвала, че ще оживее и днес, а то е оживяло, значи ще ЖИВЕЕ, трябва да живее, вярвам, че ще живее. И ние днес ще запалим по една свещичка за Гошко.

За съжаление Гошко не се подобрява, а напротив.Тази сутрин е изкървял от стомаха
Не знам...Тези хора в детско отделения според мен правят чудеса от храброст.Шапка им свалям за борбата, която водят....И се учудвам ,че това детенце има толкова сили и жажда за живот...Дано стане чудо...дано......В 10.30 пак ще отида там.Чесно казано не знам какво да кажа на Деси....седя при неяи не ми идват думи...Вдъхвам кураж, защото аз наистина вярвам, че ще се оправи, дори да минат месеци, той ще се оправи...Заради майка си и баща си, заради себе си трябва да живее......
нямам думи!Много ми е мъчно - дано се пребори детенцето 
просто питам