'ФеВрУаРчЕ пляска със ръчички-чака сняг и весели игрички'

• 7 519
  • 143
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте!
Мойто Аче днес е именяк! Дядко му - също  Joy По този случай една почерпка от мен

Това е една от любимите ни "семейни" торти - присъсвала е на всичките ни семейни празници.
Да ви е сладко и хиляди благодарности за пожеланията!!!!
Поздрави и за всички други празнуващи!!!
Дикси, много съжалявам за малката душица, ще си присъединя и аз с една гореща молитва към Бога! Praynig Дано се оправят нещата!! И аз като теб (нали съм микробиолог) се уповавам на здравия разум, но понякога вярата дава сили и някаква надежда!
Относно кърменето - аз го отбих вече, постепенно го направих. Първо спрях една кърмене, следващия месец още едно, на по следващия още едно и така докато остана само една кърмене вечер. Кърмата ми намаля от самосебе си. Накрая изцеждах едва по 60 гр. (а имаше период когато на една изцеждане имах по 350гр), и така от почти една седмица спрях. Не съм се стягала с колани и не съм пила хормонални хапчета, само лецитин за предотвратяване на образуването на бучки. Сега се чувствам добре!
За спането - отдолу е по боди без ръкав и дебела пижамка (ватирана), чувалче (тип олекотено юрганче) и отгоре одеяло. Дали не прекалявам?!
А как обличате децата за разходка навън в студа. Ние купихме космонафт и се чудя отдолу само по чорапогащник ( hahaha) и чорапи ли или и костюмче да слагам?
А от кога се въвежда киселото мляко? newsm78 и защо?
Лек ден на всички!

# 61
Скрийми, ти как се казваше бе, все забравям? То и аз май днес имам имен ден, но аз си го празнувам на 30 май - св. Емилия.

# 62
 Дикси, кураж мила  Heart Eyes Щом доцентката е казала, че не е вярвала, че ще оживее и днес, а то е оживяло, значи ще ЖИВЕЕ, трябва да живее, вярвам, че ще живее. И ние днес ще запалим по една свещичка за Гошко.

# 63
Дикси, кураж. Не знам какво да кажа, но силно се моля детенцето да се оправи. Аз вярвам в чудеса, днес е и празник, дано всичко се оправи.

# 64
Привет и от мен.
Дикси и ние с Калоян стисаме палци нещата с мъничето Гошко да се нормализират. Единствено майчиното сърце знае каква е болката когато детенцето ти е болно, а неизвестността не побърква ...

Мамета благодаря ви за съветите относно подсеченото дупе. Днес купих кремчето Универтан и дано стане нещо, че вече ще се побъркам.
Тинче може да пробвам да сменя и памперса, но ние ползваме Либеро, нали били най-добрите ...  Rolling Eyes
ОООО хайде чао за сега че се събуди малкото чудовище  и е гладно  Laughing

# 65
  • Варна
Моля се с цялото си сърце малкото човече да се оправи.

Честит имен ден на всички празнуващи и весел празник.да са живи и здрави и само хубави неща да им се случват.  bouquet

# 66

На Ачко и на всички малки и големи празнуващи днес! За мен Архангел Михаил е специален празник, така че наздраве! cheers

# 67
 Билянче, днес с едни мами си говорихме за памперсите специално за Либеро ставаше въпрос, че дупенцата на децата са мокри. Ако е хубав памперса, трябва дупето на детето да е сухо.  Peace

# 68
  • София
Здравейте, момичета!
 От все сърце се моля малкия Гошко да се оправи! 

Днес моето налко слънчице има имен ден! Бих ви почерпила виртуално, ама хич ме няма с качването на снимки и картинки  Tired

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!

# 69
Дикси,аз също се присъединявам към всички в подкрепа за Гошко.Вярвам,че Господ ще му помогне.Това е голям кошмар за всяка майка.Стискам палци и ще се моля детето да се оправи.

# 70
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИМЕНИЦИ!  bouquet
Аз май най леко обличам моето дете за спане.Слагам му само пижамката и чорапки и едно одеалце. newsm78Все си мисля,че го навличам и му е топло а и той все е отвид и не ми дава да го завивам.Като ви чета май ще трябва повечко да го обличам.
Чечо има вече пет зъба,прави бели след бели,пляска с ръце за браво,както и прави с ръцицки "няма",прави страни физиономии и изобщо много интирисни неща.Немога да му се нарадвам.
Честито и на тези които имат някакъв повод!  bouquet

# 71
  • Плевен
Дано Господ даде сили на малкото слънчице да се справи! Бори се, Гошко!!!!  Много се изплаших, защото и на Виктор му сложиха хепатитна ваксина на 7-ми. Понесе я добре.

# 72
Добро утро от нас!

Мног мъчно ми стана като прочетох за мъничкия Гошко. Стискаме палци да се оправи бързо и да радва мама и тати. Дано на никой не му се случват такива неприятности. Толкова е тежко и болезнено.

Аз пак със закъснение да честитя на празнуващите вчера. Да са живи и здрави, много щстливи мигове с любими хора.

Добре дошла на новата мама DeMo и нейния бебо Виктор.
Днес Ники се изправи сам в креватчето. Голям напредък. 1crib
Ние пак се събудихме преди 6ч. И сега ме подлудява.
За навън в студеното време - в най-студено - облякан като за студено и отгоре космонавт.
Мами всеки ден ли къпите бебоците?
Е'тва беше. Дългът ме зове.

Лек и приятен ден на всички!

# 73
Честито на всички празнуващи   bouquet
Благодаря на всички за подкрепата  Hug За съжаление Гошко не се подобрява, а напротив.Тази сутрин е изкървял от стомаха  Sad Не знам...Тези хора в детско отделения според мен правят чудеса от храброст.Шапка им свалям за борбата, която водят....И се учудвам ,че това детенце има толкова сили и жажда за живот...Дано стане чудо...дано......В 10.30 пак ще отида там.Чесно казано не знам какво да кажа на Деси....седя при неяи не ми идват думи...Вдъхвам кураж, защото аз наистина вярвам, че ще се оправи, дори да минат месеци, той ще се оправи...Заради майка си и баща си, заради себе си трябва да живее......
Днес се очертава слънчев и топъл ден  - един от последните за тази година май...Да му се порадваме, че после ще запълваме темите за 3 дни  Peace

# 74
Ооо, diksi Cryнямам думи!Много ми е мъчно - дано се пребори детенцето Praynig

Честито на патерица на всички малки и големи именници  bouquet  bouquet  bouquet

Ние ползваме памперси на Памперс и досега съм много доволна от тях - никога не са ми правили проблеми. Иначе моят юнак също е с много чувствителна кожа, но на лицето - мине се не мине време и хоп-обривЧ И на мен ми е писнало да е с постоянно обринато и червено личице, ама какво да се прави...
Много малко мами се отзоваха на моят въпрос за кърменето(за което им благодаря), хайде и останалите да се включат. Питам, защото живот и здраве догодина февруари ще ми е практиката, която ще е около месец и половина и няма да мога да съм постоянно при детето, така че най-вероятно ще се наложи да го отбия, ако не стане по-рано, разбира се. А когато дойде времето то ще е с хапчета, а не с пристягания и тем подобни манипулаци Sick

Мамчета, не е ли много23-24 градуса за през нощта- на мен ми се вижда много и за през деня дори - това си е ваша работа разбира се Blush просто питам Peace

Общи условия

Активация на акаунт