'ФеВрУаРчЕ пляска със ръчички-чака сняг и весели игрички'

• 7 500
  • 143
  •   1
Отговори

Flowers Four Leaf Clover Февруарски мънички човечета - те са нашите късметчета  Flowers Four Leaf Clover
Януари
 - tatqna25 - момченце Никола - 3920 гр, 52 см
 - Мaya - момченца близначета Филип и Давид - 2600 гр, 48 см и 2450гр, 46 см
 - Мишонка - момиченце Ния - 3600 гр, 50 см
 - Anell - момиченце Елена - 2900 гр, 49 см
 - didun4o - момченце Димитър - 3450 гр, 51 см
 - Screaming Mamaa - момиченце Лора - 3100 гр, 50 см
 - Vjara - момиченце Надин Ивон - 2750 гр, 49 см
 - fanita - момченце - 3200 гр, 50 см
 - vilis - момиченце Лора - 3850 гр, 53 см
 - doritt - момиченце Мирабел Йоана - 4620 гр, 55 см
 - Slyn4o - момиченце Ивана - 2800 гр, 50 см
 - Inik - момченце Крум - 3450 гр, 50 см
 - mameto04 - момиченце Александра - 2850 гр, 49 см
Февруари
 - nasya - момиченце Михаела - 3100 гр, 50 см
 - pepeto - момченце Александър - 3350 гр, 51 см
 - irinopolis - момиченце Рая - 4530 гр, 57 см
 - dimihinkova - момченце Станислав - 3820 гр, 50 см
 - simoneta - момченце Илия [color]
 - desipe - момченце Мартин - 3950 гр, 52 см
 - Jujolinka - момченце Александър - 3850 гр, 52 см
 - chdiana - момиченце Елиза - 3070 гр, 47 см
 - Pile - момченце Калоян - 3920 гр
 - kid - момиченце Габриела
 - zwezdichko - момченце Павел
 - naddi - момченце Радослав - 3950 гр, 51 см
 - iana spasova - момиченце Габриела - 3250 гр, 50 см
 - Doninka - момиченце Виолета - 2900 гр
 - NataliKol - момиченце София - 3000 гр
 - Игси - момиченце Теодора - 3600 гр, 50 см
 - rosiza - момченце Димитър - 3300 гр, 51 см
 - harmony broken - момченце Александър - 3.080 гр, 50 см
 - elix - момиченце Калия - 3250 гр
 - diemma - момченце - 4400 гр, 54 см
 - calendula - момиченце София - 3350 гр, 49 см
 - didka-pitka - момченце Денис
 - Tina82 - момченце Валентин
 - {Тони} - момченце Виктор - 3650 гр, 51 см
 - bobche - момченце Михаил - 3450 гр, 50 см
 - Жожоба - момиченце Яна - 3500 гр, 50 см
 - Beb4o - момченце - 3900 гр, 51 см
 - Rumyana - момиченце Габриела - 3300 гр, 52 см
 - krasykm06 - момченце Момчил - 3400 гр, 51 см
 - Скъпата - момченце Мартин - 2850 гр, 50 см
 - Бистрони - момченце Васил - 3800 гр, 50 см
 - diksi - момченце Димитър - 3650 гр, 51 см
 - katty n - момченце Мартин - 3840 гр, 53 см
 - desi7674 - момиченце Илина - 3350 гр, 50 см
- OLYMPIA - момченце Константинос - 3750 гр, 52 см
 - tinahris - момченце Георги
 - Atrakcia - момченце Божидар - 3400 гр, 52 см

- mirage - момченце Тома
 - tonita76 - момченце Стефан - 4150 гр, 53 см
 - apinkova - момченце Иван Асен
 - "Гали" - момиченце Антония - 3500 гр, 51 см
 - AsyaM - момченце Максим - 3200 гр, 48 см
 - bilqna - момченце Калоян - 3750 гр, 53 см
 - chere6ka - момченце Стефан - 3700 гр, 54 см
 - ribkata - момиченце Вероника - 3250 гр, 50 см
 - EmitoI - момченце Ангел - 3600 гр, 51 см
 - meria - момченце Филип
 - Ивка - момиченце Дара - 3500 гр, 51 см
 - magica - момченце Дани - 3200 гр, 52 см
 - dina1 - момиченце Зорница - 2450 гр, 49 см
 - Maichka - момиченце Веселина - 3800 гр, 53 см
 - GeryD - момченце Тодор
 - mama nina - момченце Лъчезар - 3600 гр, 52 см
 - baby_world - момченце Мартин - 3700 гр, 52 см
 - mimi.m - момченце Кристиян - 3050 гр, 49 см
 - Nin_ka - момченце Борис - 3350 gr, 49 sm
Март
 - zaiche dafi - момиченце Елена Карина - 2700 гр, 46 см
 - tinka81 - момиченце Виолета - 3650 гр, 52 см

Нашето фотоалбумче
 smile3509
потребителското име: mami
парола: bebe

baloniНАШИТЕ РОЖДЕННИЦИ baloni
cheers

Януари    ura
8 - Ивка
18 - Rumyana
21 - {Тони}

Февруари  Tada
6 - mirage
7 - "Гали"
13 - Nin_ka
20 - ribkata
22 - magica

Март   cook
13 - mimi.m
28 - chere6ka
29 - EmitoI

Април   Gift
3 - OLYMPIA

Май  newsm67
4 - nathalie
4 - jujolinka
7 - apinkova
9 - elix
11 - zaiche dafi
14 - didka-pitka
15 - Бистрони
16 - desi7674
21 - tonita76

Юни    Party Time
14 - Pile
29 - GeryD                                         

Юли   costumed034
1 - ScreamingMamaa                           
16 - nasya

Август   party023
7 - Maichka
9 - Beb4o
22 - anell
24 - diksi
28 - NataliKol
29 - doritt

Септември newsm18
18 - harmony broken
21 - didun4o
25 - chdiana

Октомври  dazzler1
1 - Жожоба
1 - Мишонка
1 - zwezdichko

Ноември dazzler1
15 - VIVKA
20 - mama nina

Декември  Tada
10 - inik
17 - Игси
19 - Doninka

П.С За допълнения - пращайте ми на лични

Предишни теми:
Своята първа есен, февруарчето посреща с песен
Февруарчето ми вече е голямо-за първи път устичката изрича мамо-мамо
Февруарска мамо, искам и пюре, голям съм вече само за млекце
В парковете състезаваме се всички, февруарски мами с бебета в колички
Юнско слънце вън пече, февруарче весело расте
Февруарско бебе пухкаво расте,хайде да го водим на мореее
Февруарчета добрички гукат като малки птички
Май дойде, заедно с пчелички и тревички растат февруарските душички
Пролетни цветя, великденски яйца - за пръв път ще ги зърнат февруарските деца
Ето пролетта дойде, расте неусетно февруарското дете
Ето пролетта дойде, расте неусетно февруарското дете
Първи усмивки, гукане сладко-февруарското бебче е радост за мама и татко
Февруари си замина, вече сме двамина
Февруарчета си гушкаме, цункаме и люшкаме
Нямам аз търпение да гушна бебче-февруарче непослушно
Щом настъпи февруари, часът на трепетната среща с бебчо ще удари
Февруари носи любовта, с него идват нашите деца
Нетърпението е голямо вече - скоро ще си цункам малкото човече
Нека надеждата и вярата ни съпътстват в очакване на февруарските ни бебчета 
Февруари не е толкова далече - смее се в корема малкото човече
Жадуваните февруарски бебчета ще топлят още малко нашите коремчета 
Февруари наближава вече, идва с мойто сладко бебче
Три месеца очакване само и аз ще се появя на бял свят, мамо - Февруари'2006
Малък Сечко Февруари със сладки бебчета ще ни завари
И нека този февруари да ни посипе вместо със сняг - с бебешки игри и смях
Ех, кога ще дойде февруари - питат мамчета красиви, скрили бебчета игриви
Бебета през февруари 2006

Автори на заглавията: sweet_gold, мишонка, Игси, anell, jujolinka, OLYMPIA, с добавка от
Doninka, ribkata, diemma, Beb4o, ScreamingMamaa
"Февруари чука на вратата, ето бебо се задава"(Tonita76)
предложения:
Ний сме февруарски мами,гушкаме си кавалерчета и дами
Със сладки усмивки и мили очички февруарският бебчо ни радва нас всички
На четири месеца вече почти съм голямо човече
Юнско слънце вън пече, февруарче весело расте

Предложения за заглавия:
"Бърза,крачи февруарското дете,щастлива мама му се радва как расте"mama nina
"Върху пъстър килим от есенни листа,крачат с радост февруарските деца"mama nina
"Капят пъстрите листа,радват им се февруарските деца!"mama nina
"Февруарските хлапета вече се изправят на крачета" от tinka
"Февруарското човече е готово за игри, безспир из къщи то пълзи" от magica

Praynig Flowers Rose               Flowers Rose                   Flowers Rose                Flowers Rose                   Flowers Rose Praynig

# 1
     ura      ЧЕСТИТА НИ НОВА ТЕМИЧКА!!!!  ura

Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower

Много мами се губят.Къде сте февруарски мами??? Heart Eyes

# 2
Темичката ни пак е много сладка, Браво на Дидунчо!   bouquet

Уж времето е лошо, уж повечето мами си стоим в къщи, а тук никой нещо не пише  Sad И последната темичка, доста бавно я запълнихме. Хайде мами стегнете се, мъниците вече са по-интересни и има какво да си кажем. Мони например вече пляска с ръчички, или по-скоро ги тупка една в друга. И каза мама, мммммммам, интересното, че го казва, когато има нужда от нещо, така че май е насочено към МЕН.  Mr. Green

ЧЕрешка, пробва ли да капеш капки ТОбрекс, или Макситрол, много са ефикасни за сополи.

Сигурно сте забелязали колко са сладки бебоците, като докопат нещо забранено, Мони вече стига по- високо и се случва да хване нещо по-така, я химикал че, дистанционно и усмивката му е до ушите. Започва лекичко да му говори (на нещото), и аз веднага разбирам, че става нещо нередно.

Хайде хубав ден от нас!

# 3
 Привет и от мен в новата темичка! Поздравления за заглавието!  Hug
 Ние си висим в къщи, вече проявяваме капризи. Сутринта разглоби слушалките на компютъра и ми разля кафето  Laughing. Очертава се да отглеждам голяма бесотия  Wink
 Днес май пак няма да се разхождаме, че като гледам какъв вятър брули...Лек ден и от нас!

# 4
Здравейте, майчета!

Честита ни темичка!
Първо ние с Виолетка искаме да ви почерпим. Виолетка по случай мини рождения си ден в събота - стана на 8 месеца, а мама по случай дипломирането.
Да ви е сладко.

# 5
 newsm51ЧЕСТИТА НОВА ТЕМИЧКА[/color]

Много е готина!!!

Днес сме на консултация. После ще ви кажа, колко е станал голям. Вчера Никито стана на 10м.
почерпете се със закъснение. party023 newsm38
Ле-лееееееее колко бързо върви времето! Докато се усетя и той вече пораснал. Още два месеца и става на 1г.  
Сополите не са му спряли още. Незнам вече. ВИБРИЦИЛА не му помага.

Сори, трябва да приключвам.

Лек и приятен ден![/color]  love001

# 6
Честито на Ники. Татяна, да ти е жив и здрав.Подарък за баткото в нашата темичка.

Момичета, идеята да направим албумче на порасналите бебоци ми харесва.
Времето днес е по-меко, но взе да вали. Пак разваля разходката с количката, но смятаме да се разходим  с колата.  Въпреки, че беше студено, ние все по гости, а снощи имахме ние и за форума време не ми остана. Обещавам да сме редовни.

Сега нека да похваля моето момиченце. От два дена се движи в креватчето най-спокойно. Държи се с една ръка, кляка, взима играчки и се изправя. Играе си права. Досега едвам правеше по една две крачки и тупкаше. Изведнъж започна да обикаля целия креват. Имаме и нова думичка "кака".Вече думичките са ни 7. Също така вика "рррр" мислих си, че това е най-трудната буква.
Краси, ние също обичаме забранените неща. Затова всичко сме раздигали. Сега натиска копчето на телевизора, дърпа и пипа клавиатурата, бутаме столове, ако успее да премине бариерите до кухнята отваря фурната и натиска копчетата по пералнята. Всичко което мама прави иска и тя.
За сега стига, че станах досадна. После ще кача снимки от дипломирането и ще ви разкажа как изкарахме.

Приятен ден

# 7
Здравейте, мамита!
Много сте изписали,едва смогнах да прочета всичко!
Аз уж щях да дам отчет от консултацията, пък после се захванах с други неща и...но ето и нашите мерки и теглилки: 9220 гр и 74,5 см. Ама като чета другите бебоци как пълзят, сядат и дори пристъпват сами newsm78 мойто е мнооого назад с материала. Сам не може да седи. Също така и не казва НИТО една думичка. Само МАМ ама то на високосна година.
В събота изтеглих мизрните парички от държавата - 160те лв. и отидохме тримата на пазар. Купихме на бебо пеещо гърне, космонафт, шал,шапка и ръкавички, обувки, чорапогащник,  hahaha, 2-3 камизолки с дълъг ръкав, 3 каши (и то на Слънчо), сухари, прах за пране и още 2-3 дреболии от сорта и като видях че само за него сме похарчили 95(!!!!!) лв. лошо ми стана #Crazy #Crazy #Crazy
ноооо......така е!
И сега една питанка от мен: като спрях да го "кърмя" започнах да му давам АМ NAN и от него май (ама не съм сигурна) му излязоха едни много дребни пъпчици по бузките. Червени. Сега е като Дядо коледа с червени бузи  hahaha и кожата загрубя. Много неприятно е, не съм забелязала да го сърби или нещо такова. Смених АМ, сега му давам Milumil, и да видя дали ще ми изчезнат гадните пъпъли. Но с какво да му мажа бузките да се скрият по-бързо а и да поомекни кожичката? Имали ли сте такъв проблем?
Навън вали и духа Sick мнооооого гадно време

# 8
ТИНЧЕ,ЧЕСТИТО ДИПЛОМИРАНЕ! newsm10
Честит мини рожден ден на Вилинцето! Heart Eyes

# 9
Вижте как се приспиваме ние, пък да видиме кой пръв ще заспи  hahaha
http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=1491397

# 10
Честит мини рожден ден на всички бебоци и честито дипломиране на Тинка!!!

Еми, аз Митко го мажа само с Бочко или един крем за лице на Бюбхен.Може пък да не е от млякото, а от студеното и ветровито време.Мисля да купя сега едно кремче на Клоран за студ и вятър.А иначе от Милумила съм много доволна.в началото когато ни изписаха от болницата давах Нутрилон, но от както го смених с Милумил (защото Нутрилона е много рядък) нямам никакви оплаквания, както и Митко  Mr. Green
За пакостите на дребосъка така като чета няма разлика.Рови в саксиите, после ме питат защо има кал под ноктите,които колкото и да режа след ровене в саксията стават черни  Crazy Дърпа кабели, вади си щепсела на пералнята от контакта и го лапа  Shocked , дърпа лайсните по пода и даже една вече е счупена и я лепих с канаконолит.Онзи ден си отворил едно шкафче в кухнята където ми стоят олиото,оцета и др. подобни, извадел точно олиото и понеже аз не завивам капачката, а просто я слагам отгоре, излял цялата бутилка на пода, минал с проходилката няколко пъти оттам и така.....после половин час бърша мазния под  Mr. Green А той само се усмихва  Wink Дистанционното и телефона са любимите му играчки и когато  си гледам ТВ и най-много искам да чуя нещо, изведнъж канала ми се сменя.
Стана дълго затова лек и спорен ден на всички   bouquet

# 11
  • София
Честита ни нова темичка,страхотна е!  newsm10
Честит мини рожден ден на Вили и на Никито   Gift.Тинка честито дипломиране  newsm18,какво завърши?
Здрасти Дени и ти ни липсваше  Heart Eyes.

Еми ,много сте сладки в креватчето,а Дикси ме е изпреварила с отговора за червените бузки.
Абсолютно същата история е и при нас както при вас Дикси,само че без бутилката с олио  Mr. Green.Дистанционното и gsm-ите са й най-любимите играчки,леля й й купи детски gsm,но ведната усети измамата и въобще не го поглежда.
Чао засега,много ни е скапан интернета от няколко дни  #Cussing out

# 12
Здравейте и от нас HugРадвам се, че ви харесва оформлението на темичката Hug
рибка, ами учителствам тук-таме какво да правя - оказа се, че не е чак толкова страшно колкото ми изглеждаше, дори много ми харесва, а и май ми се отдава bowuuа дечицата са много добрички. То това моето сега е само преддипломна практика, т.е един вид тренировка за основната, която ще е догодина - сега ние избираме по кои предмети да преподаваме и ни се събира има-няма по 1 час на седмица, а и сега само ни наблюдават и насочват - никой не ни оценява.
Искам да попитам мамите, които още кърмят мислили ли са кога ще отбиват или когато дойде Rolling Eyesи по какъв начин Този въпрос много ме вълнува Rolling Eyes

Честито на порастналият Ники! Да е жив и здрав!
Честито, Тинка! Пожелавам ти успешна професионална реализация!

# 13
Честито на имащите повод!
Хе-хе, много ме е смях (ама то за смях ли е?!) какви несериозни родители сме с нашият тате. Ами гледам ви отчетите за мерки и теглилки и всеки път си казвам "Е, не! Вече ще я заведем на консултация!Още утре (примерно...)" и все отлагаме..... и сега (внимане не ме бийте много) да си призная вече минаха 2 месеца откак не сме я водили да я теглят. Нито през 7-я нито през 8-я месец  Embarassed  Mr. Green . Вече съм си заплюла, че другата седмица ще я заведем. Та да видим!
А иначе си я виждам, че синаддава добре детето. Вече се изправя сама, хващайки се за предметите. Освен това тия дни чакаме и 1-то зъбче, което само дето не е пробило - вижда се вече и е въпрос на дни (а може би на часове) да преодолее последните милиметри до финала  Laughing .
Да питам мамите с 2 деца: кога ви е по-лесно ежедневието - когато големите деца са си в къщи или когато отсъстват (са на детска, или при баби, или на училище) ? Отдавна забелязах, но след последния уикенд се убеждавам, че с 2-та у дома ми е по-лесно. Баткото търчи насам-натам, прави смешки на Тея, въргалят се двамата на пода или се състезава с нея на 4 крака... Въобще будна ли е - Емо е основното й забавление. Когато тя заспи, баткото послушно си отива в стаята да гледа някое видеофилмче. Като отдъхна и аз отивам при него, и или гледаме заедно, или играем, рисуваме, четем... Много ми е хубаво!!! Като го няма и на мен и на Тея  е някак  скучно Sad
Еми, много сте сладки в креватчето.
Я кажете трикове за лесна смяна на памперса. Тея много се върти и виждам голям зор да я задържа по гръб. За всяка смяна гледам да й връча в ръцете нещо интересно и ново, но вече се изчерпах.
Иначе любимото при пълзене й е да стигне до някакви кабели и да дърпа  ooooh!

# 14
здравейте и от нас,
лошо не лошо , каквото и да е времето се старая да излизаме поне за половин един 4ас, защото в противен случай санди става нетърпим. в4ера и онзи ден не е излизал, защото беше много студено и ветровито и отказа да спи следобяд, и познайте какъв "изключителен " беше към 19 часа.
по отношение на пакостите може и сред лидерите да се вместим- и той опасе едно цвете , провери как расте, и ако го дръпне дали ще стане  по-дълго. контактите са отдавна обезопасени, тези в които има включено нещо са много интересни, а колкото кабелът е по-дълъг толкова по-добре. в креват4ето никога не носи по два 4орапа, еи тъй от все едно от  суеверие- да не го уро4аса някой, единият е скрит под дупето или е мокър от гризане, обувки и търли4ки не търпи, 4ак се изумявам как успява възлите да развърже. 4аршафите служат за да се завреш под тях, килимът също. пълзи бързо навсякъде, изправя се -за предпо4итане по забранените места, дърпа и събаря вси4ко което достигне. зяноса ве4е на татко си едните о4ила и ми свива лъжицата докато го храня, та търкам лекета ежедневно. опитвам се да му 4ета книжка- той я яде, и така всякакви неща от типа на емил от льонеберя в бебешка възраст.
ина4е не казва мама, тати, папа, а вси4ко свързано с К и - как, кака, ака, ако, ке, къ, ко-ко . това е - вце едно имам кокошарник Simple Smile
не съм го слагала още на гърне, но мисля, 4е е време да пробвам, също така и не съм му давала да се храни сам, въпреки 4е си има гумена лъжица за игра и добре знае за какво служи.
по повод храната е много смешен, изключително лаком е моят синковец Simple Smile само да види, 4е си хапваме нещо и запо4ва да протяга ръце и да се катери нагоре. гледа и скимти като гладно ку4енце. иска да хапне вси4ко, а аз не позволявам, затова в подобни ситуации му давам солетка или кори4ка хляб. независимо дали е ял преди 5 минути само да види, 4е някой яде е първа писта с молба в о4ите.
и сега един не толкова бебешки въпрос. използвате ли сушилня,интересуват ме малките модели- ефективни ли са бързо ли сушат , много ли ма4кат прането. ние имаме 1 тераса и едвам смогвам с прането, а през ден пускам пералня,  понякога ежедневно .
хайде засега токова Simple Smile поздрави и от мен.

Общи условия

Активация на акаунт