Момичета, благодаря за пожеланията!
Скъпата, честит рожден ден !
. Когато аз я взимах, тя не реагираше - смееше се, закачаше се, но когато дойде баща й и взе Веселка, Виолетка писна да реве
. Чак когато я взе, тя спря. Това ревност ли беше? Доста се посмяхме. 
Като възможност обмислям да се изцеждам и да й давам кърмата по друг начин, без сукане, за да не изпадаме в неудобни ситуации
, при вас как са нещата? Вода не иска, дори само да допра шишето до устата й и изпада в истерия. Само кърменето я успокоява. Не знам що така, като по-малко бебе си спеше добре, наааай-много един път да се събуди.
Аа,и последно..абе мамета,Тобрекс какпи за нос ли са?Аз от години си ползвам Тобрекс за очи(заради лещите)...стана ми странно..айде лека и спокойна нощ
На Лъчето му се появиха гъбички на крачетата и по-точно между малките пръстчета.Вчера се обадих на неговата лекарка и ми каза да го мажа с Дактакорд.Много се чудя от какво са станали(лекарката и тя ме пита как при такова малко дете -гъбички).Ами незнам..правя му тоалет на дупето и крачетата поне 2 на ден,често сменям чорапките.И като се замисля,май аз съм виновна,по-точно моята прекалена загриженост да не настине детето.Слагам му когато е на проходилката по 2 чифта чорапки(ощене сме му купили пантофки,но тези дни и това ще направим),за да не му духа на крачетата из под вратите,все пак на пода е по-студено.Та си мисля,че много му се загравят крачетата(понеже Т достига 25градуса в стаите) и като се изпотят и се получават гъбичките.Ох ,дано това кремче да му помогне,че като знам колко упорити са пустите гъбички....дано скоро се оправи 
айде спокойна нощ на всички