'ФеВрУаРчЕ пляска със ръчички-чака сняг и весели игрички'

• 7 516
  • 143
  •   1
Отговори
# 15
Хайде и аз да се разпиша в новата темичка  Wink

ЧЕСТИТО ДИПЛОМИРАНЕ, ТИНКА ! МНОГО ПРОФЕСИОНАЛНИ УСПЕХИ ТИ ЖЕЛАЯ!

ЧЕСТИТ 10-ТИ МЕСЕЦ НА НИКИ! НЕКА РАСТЕ ЗДРАВ, УМЕН И ПОСЛУШЕН!

Стефко и той много обича да дърпа кабели, отваря вратата на пералнята. Хвърля играчките по земята и се навежда и почва да вика "ъ-ъъ". Това с дистанционното и той го прави. Както си гледам някой канал и хайде малкия превключил на друг или намаля звука  Laughing
Игси, на мен не ми е по-лесно, Маги като е вкъщи. По-спокойно ми е като я няма. Вярно, много е забавно като са двамата. Тя се крие, той с проходилката търчи след нея  Grinning Смеят се, абе лудница  Mr. Green Но, когато го сложа да спи, тя не пази тишина. Непрекъснато говори на висок глас, влиза, излиза от стаята и вдига шум. Затова ми е по-спокойно без нея  Embarassed
Краси, по-колко пъти на ден се капят капките и по-колко  newsm78 Питам за Маги.

# 16
Честит почти рожден ден на Ники и Вили
На Тинка, честито дипломиране  Heart Eyes

Черешка, аз слагах по две капки, три пъти на ден за Криси, на третия ден вече нямаше сополи, обаче аз ги капах 5 дни за по-сигурно, на Мони слагах по 1 капка пак така.

Емито, аз за бузките на Мони ползвам Екципиал фет крем, билков е и много добре омазнява кожата. На тази фирма има всякакви мазила и овлажняващи и т.н. и са доста по-евтини от Мустела и Бубхен, а са ефикасни.

Аз също предпочитам каката да е на градина, щото иначе е пълна лудница. Като чистя с прахосмукачката тя я блъска с бъгито, а Мони отзад с паяка и става като блъскащите се колички. И тя не му дава да спи, все ще намери някаква много важна причина да влезе в спалнята.

За сушилнята аз нямам, обаче мъжо иска да ми купи нещо и трябва да избирам между сушилня и съдомиална, вие какво ще ми препоръчате?

Днес съм много активна във форума, дразня хората в "клюкарника" Wink

# 17
Здравейте,мами!
При нас положението е следното:нямаме зъбки,не лазим,не казваме ма-ма,ба-ба и т.н.,а от днес се опитва да казва нещо като кака,за което моята щерка е много щастлива Joy
От 2-3 дни се изправя на коленца,но още му е трудно да се вдигне на крачета.
Игси,и за мен по-добре е когато каката си е в къщи.Много ми липсва когато е на училище.Толкова много ми помага:храни го,може да го приспива,занимава го доста време,дори сме и го оставали и с таткото сме излизали по магазините или пък отивам за храната от кухнята.Ето го  съществото  без което не мога(е и без татито не мога Wink);
http://images11.snimka.bg/001491612.jpg
Вижте как завършват някои от неуспешните опити на Лъчко да се изправи на крачета........завършват със захапване на леглото.. hahaha
http://images12.snimka.bg/001494399.jpg
ЕЕЕЕХХХЕ,мами,преди малко Лъчко започна да показва и "браво",като си събира ръчичките smile3501 newsm68
Чак да не повярва човек,че започва и той да показва нещо Joy

# 18
Здравейте, мами!
Моят нет се беше скапал - от два дена нищо - оказа се, че нещо изгоряло в разпределителната кутия, смениха го и ето ме!!!
Имах рожден ден в събота -  cheers smile3510, но свещичките ми бяха доста - нямаше място на тортата  Mr. Green. Надявам се да излеза от дупката, в която бях и да се свършат неприятностите.

Честито дипломиране на Тинчето!   bouquet
Честити мини рождени дни на бебоците!

И на мен баткото много ми помага, когато си е в къщи - стига да има желание, а понякога то липсва  #Cussing out. Е верно е и че шуми и цапа за световно, но ... не може да имаме цялото щастие на света.

Дикси , направо ме съсипа с това олио .  \\\\аз щях да се поболея, когато големия си разсипа чашата с мръсната вода и четките от боичките и поля плота и двата шкафа отдолу + пода - вадих всички чинии и тенджери и ги мих  #Cussing out #2gunfire
Днес излизахме - опакован с дъждобран - даже спа навън.

Хайде на среща в сряда - ще е топло!!!

# 19
Скъпата,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПАТЕРИЦА! newsm51 smile3525

# 20
Ето я моята кака

Сложих малко снимки от изписването в албума. Е не са актуални, но скоро ще сложа и актуални.

Дидунчо, аз мисля да отбивам май месец и мисля да го направя от раз, но ще поживеем ще видим, както се казва.

Честит рожден ден на Скъпата!

[img][http://i.kefche.com/cards/jpg/kefcheCard379004.jpg/img]

Последна редакция: пн, 06 ное 2006, 22:24 от krasykm06

# 21
# 22
  • София
Честит Рожден ден Скъпата!/на патерици/ Желая ти много здраве,успех,любов и сбъдване на всичките ти мечти!

Нинче,Краси
много са ви лъчезарни момиченцата, много да ви радват и да ви помагат  Heart Eyes!

Краси
, и двете машини са много необходими.Аз нямам сушилня,майка ми има и е много доволна-удобство си е.Знам,че дори се препоръчва,когато е лошо времето или има дим,или комшийката ти тупа отгоре,ти само сушиш и гладиш  Peace Обаче и съдомиалната си е супер удобство,аз ще си избера нея на твое място  Wink

Мами,днес свалих няколко бебешки филмчета и на Кали много й харесаха,направо се хипнотизира.Не вярвах,че ще прояви интерес,обаче наистина са много сладки и весели и  с много нежна мелодия  Party.Ще пусна линкчета,които свих от друга тема   Laughing

http://free.linkos.bg/details.php?id=50185

http://free.linkos.bg/details.php?id=50184

http://free.linkos.bg/details.php?id=50183

# 23
Здравейте, милички!
Аз вчера четох, но нещо ме домързя да пиша  Crazy  Умрях от смях като четох на Хармони постинга, а Дикси направо ме разби  newsm62 Нашите пакости стигат до там, че имам едно откъснато листо на цвете и бутане на какините играчки на земята. А, още нещо, понеже с проходилката жули компа и му сложихме стереопора отпред, тя ходи все там да го дърпа. Наложи се да сложа и един стол  Laughing 
В петък ме лъхна студа навън направо в лицето и после цяла нощ ме боля гърлото, събота и неделя почти нямах глас, днес все още не се е оправил. Бебка беше с шал и това я спаси от моето положение. Отидохме само да хвърлим боклука и ни удари в лицата  Rage , а после до детската градина /тя е долепена за блока ни  Mr. Green /.
Ще снимам нашта кака с новите ботушки, от вчера само се фръцка с тях  newsm68  А по въпроса дали пречи или помага  Grinning , амииии... и така и така. Когато иска наистина става за помощник, но в повечето случаи разревава беба и аз пак не мога да си свърша намисленото. Аз свикнах с двете деца вкъщи и някак се настроих как точно да смогвам с времето. Защото Сузи гледа детско например, Рони реве до главата й, а тяяяя изобщо не помръдва. Аз викам ли викам да й обърне внимание, че съм със сапунени ръце, каката изоооообщо не помръдва.
Дилемата Сушилня или Миялна - ами татко ми има една голяма съдомиялна и си стои неползвана от мнооооого време /е, то като са повече хора има сметка да я пускаш  Wink /. Знам, че преди да сложиш чиниите, трябва да ги изплакнеш и мисля, че се обезсмисля цялата работа. Аз докато ги плакна, направо ще ги измия  yes Виж, сушилнята е друго нещо и аз искам  Mr. Green  Особено за мен е по-удобно, защото живея в общежитие и нали се сещате, че условията не са много добри /нямам си и балкон/. Веднъж реших да простра бебешкото пране навън /на прозореца си имам външен простор/ и тъкмо да го прибера - изляха нещо върху всичките дрешки  #2gunfire Айде после пак в пералнята. Хвърлят цигари и ти горят дрехите, тръскат си през прозореца пепелта и си прибираш чаршафите мръсни  smile3511  Затова си купих сушилник за в стаята и там си простирам повечето неща. За мен направо се е утепала една сушилня  tooth
Е, да не ви отчайвам с оплаквания! Някои такива случки има и в блоковете, така че се успокоявам  Mr. Green
И понеже прекалих с писането, айде чао! До след малко  hahaha

# 24
Здравейте и от мен мамчета!
Миналата седмица се разболях аз и естествено дори и при носенето на маска зареди Калоян и той пипна . Ама такава хрема не е имал никога. Три дена и три вечери не сме спали защото не може да диша милия и се дави от стичащите се в гърлото му секрети. И реееев newsm45. Направо се побърках. Най тъпото е че лекарката ни изписа само Коларгол и нищо друго. В други случаи е давала или Виброцил или Тобрекс, но сега не. След три дневната инквизиция  smile3514 на своя глава включих Тобрекса и сега сме маааалко по-добре.  Sad
Иначе и ние сме от отбора на беззъбите муцунки, опитва се да пълзи, но най му е кеф от седнало положение да повдига дупето за да се изправи. Не може да пълзи иска да ходи  Flutter И при нас най-голямата атракция е в проходилката. Шета се след мама из цялата къща и всичко което се докопа първо се поолигавя хубаво и после се хвърля на земята. А от около седмица ходиме на гърне, но вършим само пишито. Акито е за памперса  Blush
Игсии аз докато преобувам Яни му връчвам някоя играчка и докато я гризе със страхотна сладост успявам да сменя памперса и все още минава номера.
По въпроса за изприщените бузки аз ползвам кремчето на Мустела и това на Бюбхен.
Краси как ще отбиваш от раз???? newsm78. Ако е било детето на кърма и изведнъж му дадеш кисело мляко или АМ да не стане някоя беля????
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ И МАЛКИ И ГОЛЕМИ !!!!  newsm51
ЕЕЕЕ Рибче изпремвариме  Laughing
Хайде и от мен чао, че и з прекалих май с писането. Аз съм навита за срещичка, но нещо не сме от най добре организиращите се.  Crossing Arms

# 25
Здравейте и от нас!!!
С малко закъснение ЧЕСТИТО ТИНЧЕ ДИПЛОМИРАНЕ както и на малката ВИЛИ!!!!newsm51
А също така ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на СКЪПАТА (на патерици) smile3525
Ле-леееее. Много сте активни. Аз вчера щях да се отчитам от консултацията, ама човек като реши нещо или си направи някакъв план, все нещо се обърква. И така- Тежим 9.950кг. и е висок 77см..
Като четох за белите ищуротиите, си умрях от смях. Ние не сме по-далече от вас. Същите нимера. Саксиите съм ги махнала (понеже живеем в къща и свекърва ми са на 1-я етаж. Ние сме на 2-я.) Дадох всичките цветя там. Иначе и той е един изследовател. Всичките играчки са му омръзнали. Какво ли не му давам. Капаци на тенджери, черпаци, разни пласмасови лъжици, кутии, и всякакви всевъзможни безопасни неща за които се сещам. Но и те са за кратко. Напоследък не се отделя от мен. Не иаска нито на проходилка, нито с играчки да си играе. Само с мен да обикаля. Какво му става незнам. Даже иска да го преспивам или направо да спи до мен. Ужас! Дали е временен период?

Игсии и аз му давам някаква играчка и бързо-бързо слагам памперса, че иначе няма как.
ribkata да ти кажа - ние живеем в еднофамилна къща, ама какво от това. От горния етаж (там живее на мъжа ми леля му) или се тупат килими, или се хвърлят разни боклуци, или се проскат течащи дрехи винаги когато имам пране. Независимо дали е нашо или на бебо. Един път тъкмо бяхме боядисали терасата и от горе - познай - изпрали килим и го проснали както си капеше. А той пусна някаква червена боя и цялото боядисване отиде. Вече ни омръзна да казваме и да се караме. А нали уж са родниниииии?

За сега спирам, че доста голяма стана. Ако намеря време пак ще драсна някой ред. Смятам да съм по-активна в новтата тема.

Е лек и спокоен ден
   love001

# 26
Ейййййййййй, много сте несериозни!
Какво става с предложението ми за среща? Утре ще е топло и хубаво времето. Ако не се срещнем утре сигурно ще остане за догодина.
- в Южния парк
- в някой Макдоналдс
- в Goodys
ако вали в заведение, защото са за непушачи и има място за количките.
Ако някой има друго предложение да пише.
Хайде, мамиииии. Малко активност.
За час около 11 -  всеки с бурканчето за обяд и до към 13 , за да си ходят бебоците да спат, а ако е хубаво времето - навън в количката за следобедна дрямка  Laughing Laughing Laughing

П.с. Много ви благодаря за пожеланията   bouquet

Последна редакция: вт, 07 ное 2006, 10:37 от Скъпата

# 27
Здравейте, момичета.   bouquet

И аз се включвам със закъснение с пожеланията: ТИНЧЕ, ЧЕСТИТО ДИПЛОМИРАНЕ, МНОГО ПРОФЕСИОНАЛНИ УСПЕХИ В БЪДЕЩЕ

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, СКЪПАТА,(на патерица) МНОГО ЩАСТИЕ, ЛЮБОВ И КЪСМЕТ ТИ ЖЕЛАЯ!

ЧЕСТИТО И НА ВСИЧКИ МИНИ РОЖДЕНИЦИ!  Heart Eyes

Вчера и аз четох, четох и ме домързя да пиша. С малкия не сме излизали не знам от кога, но в събота му купихме космонавт и тази седмица опаковани в комплект мисля да се разходим.

Явно всички бебоци са на тема бели и ние не оставаме по-назад.Вчера го оставих на баща му и той не знам какво е гледал, но бебо набарал една острилка и почнал да яде стърготините. Shocked Пускам го моя хубостник в хола с един куп играчки, но той не им обръща никакво внимание. Най-любими са му дистанционното и моя телефон, както и клавиатурата на компютъра, навсякъде оставя своя запазен знак-два долни зъба.  Много обича също така да стърже със зъбите стъклото на масата за ужас на баща му, да плете кабели, да пипа контакти, да дърпа всичко, което може да го затисне, затрупа и смачка. По възможност се навира на тесни места, където да се заклещи или в най-добрия случай само да си удари главата и само гледа да се отвори някои от вратите на хола, за да фъсне нанякъде.

p.s. На мен ми е сложно за среща през седмицата, защото количката ми не минава през никакви подлези и единствения ми начин е таткото да ни закара, а това може да стане само почивните дни.

Последна редакция: вт, 07 ное 2006, 11:06 от magica

# 28

Искам да попитам мамите, които още кърмят мислили ли са кога ще отбиват или когато дойде Rolling Eyesи по какъв начин Този въпрос много ме вълнува Rolling Eyes

Не мисля да го отбивам, ще караме до когато можем. Моя приятелка отби дъщеря си , като направи 1 годинка (септември), стяга се с някакви бинтове през гърдите, пи лекарства 2 седмици, не пиеше никакви течности....не ми се ще да се подлагам на такива истезания.

# 29
ЧЕСТИТО  ДИПЛОМИРАНЕ, ТИНКА ! МНОГО  ПРОФЕСИОНАЛНИ  УСПЕХИ  ТИ ЖЕЛАЯ!
ЧЕСТИТ  РОЖДЕН  ДЕН, СКЪПАТА(на патерица).МНОГО ЩАСТИЕ, ЛЮБОВ И КЪСМЕТ ТИ ЖЕЛАЯ!
 nbirthday
ЧЕСТИТО И НА МИНИ РОЖДЕННИЦИТЕ  НИКИ  И  ВИЛИ!МНОГО УСМИВКИ  И  БЕЗГРИЖНО  ДЕТСТВО!  bigdance2

Марти най-обича да изхвърля всичко от креватчето или кошарата,даже маха и чершафа Laughing.Цветята за сега не са му интересни.Но телефоните и дистанционните са най-най-любими Joy.Като си науми нещо и ако му попреча да го направи започва да пищи докато не стане неговата(нашия тати му казва:лайно с характер Mr. Green).За сега нямаме големи поразии.За храненето и Марти е лакомник,като види,че хапваме нещо и той е като бебчето на harmony_broken с тази разлика,че аз му давам да опита от всичко,което е подходящо за него.Аз за студа взех Cold cream на Mustela и за сега съм доволна,Марти е с много бяла и нежна кожа,до сега не се е обривал(пу-пу).Днес направи две крачки сам и тупна на дупето newsm68.

Приятен ден от нас Hug

Общи условия

Активация на акаунт