'ФеВрУаРчЕ пляска със ръчички-чака сняг и весели игрички'

• 7 501
  • 143
  •   1
Отговори
# 135
Дикси,моите най-искрени съболезнования за Гошко.Мир на праха му.Това е най-големият кошмар за една майка.......
Аз също се присъединявам към затварянето на тази тема.

# 136
Момичета, виждам че още не е затворена темата... Искам просто да споделя.... Няма на кого друг да кажа... Толкова ми е болно и мъчно. От както научих трагичната новина постоянно си мисля за малкия Гого - просто не ми излиза от ума....
Когато прочетох за тревогите на Дикси, нямах време да отговоря, но искрено се надявах детенцето да се оправи. И въпреки тежкото положение все си мислех, че има надежда и всичко ще се подобри. Не допусках, че може да има такъв зловещ край...
Мило ангелче, дано там на небето си обградено с любовта и топлината, които тук щеше да получиш от мама и тати! Flowers Rose Flowers Rose

# 137
Моите най-искрени съболезнования! Толкова ми е мъчно за малкия Гошко.
Нямам думи.....
В петък като прочетох какво се е случило направо излезнах без да пиша. Толкова мъчно ми стана. Вчера ходихме до Бачково и запалих една свещичка за мъничкия Гошко. ПОчивай в мир малко ангелче!!!
Съгласна съм да затворим темичката и нека вече да не се случват лоши неща.
diksi незнам какво да ти кажа. Думите нищо не могат да оправят, нито да помогнат. Много сили ти трябват в момента. А на майката и таткото просто незнам да изливат мъката си със всички сили, а не да я подтискат. Да вдигнат глава, колкото и трудно да е това, и да тръгнат напред. Незнам пиша и плача....
Хайде да приключваме ще се видим в новата тема.

# 138
  • Плевен
Сега научих тъжната новина. Толкова се молих Гошко да се пребори. Съжалявам много! Дикси, кураж и сили, за да бъдеш опора на семейството!

# 139
Аз също съм За нова тема. Предложението на Скъпата ми харесва.
Много ми е трудно да пиша в темата. Смятам, че за всички ще е най-добре .
Мисля, че за нова тема не е проблем да се отвори, само Дидунчо да има време. Всички знаем, че тя е доста заета тъй като  учи, но смятам че ако е възможно няма да ни откаже.
Гледам в профила й няма e-mail, затова ще и пиша на лични. Въпреки, че ако е свободна и отвори форума ще прочете  това което сме писали. А пък ако трябва да се иска разрешение от друг, аз ще искам.

# 140
И аз съм съгласна да затворим  тази тема,която се превърна в най-тъжната в целия форум тема.Заглавието на Скъпата е много хубаво.Дано вече не се случват такива трагедии и да пишем с  по-весели думи в новата темичка.
Миличък Гошко-почивай в мир ангелче прекрасно. Flowers Rose Flowers Rose

# 141
Милото детенце Cry Мир на праха му Praynig
Кураж на семейството Praynig

Момичета, съгласна съм с предложението ви за нова темичка, ей сега ще нахраня Митко и ще я пусна. Извинете за закъснението, но вчера не съм отваряла темичката Sad

# 142
наи-иакрени съболезнования на цялото семейство и всички близки
почивай в мир малко ангелче Flowers Rose Flowers Rose

# 143
Момичета, новата темичка е вече отворена...

Моля модераторите да заключат тази.

Общи условия

Активация на акаунт