'ФеВрУаРчЕ пляска със ръчички-чака сняг и весели игрички'

• 7 517
  • 143
  •   1
Отговори
# 120
Най-искрени съболезнования и от нас.
Много ми е мъчно, това е най-лошото нещо което може да се случи на едни родители.
 Защо? Защо?Не е честно.
 Дикси бъди до тях, на майката и таткото е най-тежко. Бъди до нея.
 Моля се на господ да даде сили на всички които го обичате.

# 121
моите най искрени съболезнования.
така се надявах като отворя форума днес да про4ета хубава новина. не знам какво да кажа, все ще е малко, много ми е мъ4но.
дикси, знам 4е и на теб няма да ти е е леко, но дай цялата си любов и подкрепа на майката на гошко. не ми се мисли какво и е в душата.
дано днес , на Свети Мина , Господ бъде с цялото й семейство.

# 122
Моите най-искрени съболезнования. Нямам думи, само сълзи и една буца, която е заседнала на гърлото ми. Все се надявах за малката душичка и влизах във форума с надежда, че молитвите ни са помогнали и Бог се е смилил, но уви.  Cry Нека почива в мир малкото ангелче.
дикси, и твоята задача не е лека, но трябва да бъдеш силна, за да си подкрепа на семейството в този труден момент и знай, че ние сме с теб.  Hug

# 123
Моите съболезнования на семейството.
Почивай в мир малко ангелче.

# 124
Здравейте, момичета   bouquet
Благодаря на всички за съпричастността.Прегръщам ви  Hug
Имам едно предложение - да заключим тази темичка, макар и преждевременно, и да започнем нова по-весела.Не знам обаче как става.Сигурно трябва да информираме модератор.А и ако Дидунчо няма нищо против и й остане време да оформи нова.И заглавие си нямаме...Както кажете  Peace

# 125
Аз съм "За".

С копнежи и мечти, Февруарче бърза да върви

# 126
 И аз съм "за" и много ми харесва заглавието на Скъпата.

# 127
и аз съм за.
с мъка отварям темата и все ми се появява буца в гърлото, като се сетя.
заглавиете много ми хареса, дано дидун4о има време да направи нова теми4ка.

# 128
Дикси, съжалявам за случилото се с това малко същество!
ДАно Бог ви даде утеха на теб и на близките  за да надмогнете мъката по Гошко...макар, че такава загуба никога не се забравя...
Все пак животът продължава и дано родителите да не се обезверят от случилото се. Въпросът "защо" е много мъчителен, а отговор, който да е утеха рядко се намира.
Хубаво е, че сте го кръстили... хубаво е, че си станала кръстница макар на ангелче.

# 129
Моите съболезнования Дикси!!!
Не мога да напиша друго....... Нека да заключат темата...............
Много сили...........Прегръщам те Дикси

# 130
  • Варна
И аз мисля,че е най-добре да се заключи темата,дано в новата да се пишат само хубави неща. Praynig

# 131
Почивай в мир малко ангелче.
Дикси, приеми и моите искрени съболезнования за Гошко.  Това е толкова ужасно... 
Не зная какво да напиша друго......

# 132
Поклон пред безутешната скръб за Гошко  Flowers Rose Flowers Rose
Сила и кураж за всички близки.
Нека затворената темичка е минутките мълчание...

# 133
 И аз съм ЗА да заключим темата. Заглавието на Скъпата ми допада много.

# 134
Слънчицето угасна  Cry нямам думи...как може да е толкова тежък животът...изпращам последни прегръдки и целувки на малкото детенце....тъгувам за него като за свое...сбогом,Гошко!заключете темата,да..мисля,че тя си е за него..целувам ви

Общи условия

Активация на акаунт