'ФеВрУаРчЕ пляска със ръчички-чака сняг и весели игрички'

• 7 502
  • 143
  •   1
Отговори
# 105
...........Не мога да намеря думите
Плача
Много ми е мъчно

# 106
Боже Господи...
Винаги съм чела февруарската ни тема ежедневно - може би за пръв път ми се случва да не я отворя цяла седмица. Случаят с малтретираните дечица, кампанията, подета във форума по този повод, осъзнаването колко малко от всички писали всъщност са наясно, че това се случва ежедневно, и колко многопластов е проблемът, разните позиви за линч, смъртно наказание... И сред цялата тази шумотевица... Гошко... Едно дете, което никога няма да се усмихне...
Съжалявам, Дикси... Не бих могла да изразя чувствата и мислите си. Моля се на Господ да даде сили на всички, които го обичахте...

# 107
  • Варна
Ужасно е това,цял ден се молих да не се случи точно това.Дикси,съжалявам много за малката душичка.Надявам се да е на по-добро място в момента.Дано майката да има сили да преживее всичко това,макар и мнооого трудно.Наистина съжалявам много,не знам какво да напиша.

# 108
  • София
Нямам думи...мъчно ми е....не е честно.Съболезнования на семейството му.
Мир на душата му.

# 109
  • Габрово
Искрени съболезнования и от нас.

# 110
 Съболезнования и от нас. Много съжелявам!

# 111
Надявах се сега като влезна във форума diksi да е написала,че всичко се е оправило...толкова съжалявам,нямам думи,няма да мога да заспя...едно невинно детенце.
Искрени съболезнования.

# 112
За мен няма по-лошо нещо на този свят от това да ти почине детето  Cry

Мир на праха му  Praynig

Дикси, разбра ли се какво му беше на детенцето?

# 113
Дикси,приеми и моите съболезнования.

# 114
Не мога да спра да плача.Божичко,защо има толкова мъка на този свят?Не знам как ще заспя?
Мир на праха на малкото ангелче.

# 115
  • Букурещ
Искрени съболезнования и от мен за милото ангелче. Не знам какво да напиша. Много, много ми е мъчно.

# 116
Уфф, и аз още съм тук.Мотая се от тема на тема.Не мога да спя, не се побирам в кожата си...Не се разбра засега какво стана с това дете.Утре сутринта ще е аутопсията, но окончателните резултати няма да станат готови до месец.Има и вероятност да не се разбере.Здраво,право и какво стана след тази веаксинация?беше само на кърма, не му е първата ваксина.....наддаваше доста добре и ядеше като за световно...Не знам момичета....и аз нямам думи.Днес ми беше много тежко,не че утре ще е по-леко...никога вече нищо няма да бъде същото, ние вече няма да сме същите хора....такава радост и еуфория ни беше затресла последните месеци с бременности, раждания ... и трите родихме в една година,децата ни са връстници и сега едната от нас вече е без детенцето си...и не знам срещите им с нашите семейства и най-вече нашите деца как ще им се отразяват...надявам се това да ни сплоти още повече, а да не стане обратното.Заедно сме всички от ученици....И аз не знам как да се държа в подобна ситуация, мисля си,че трябва да не се затваряме, а да си говорим за Гошко, да не оставяме това така висящо...Днес пак на мен ми се падна "честта" да отида у тях и да взема дрешки на бебето за утре...Боже, толкова неудържимо ревах, че сигурно всички комшии разбраха...А вчера му станах кръсница...утре ще хвърля пръст върху телцето му..не е честно
Искам след малко да заспя и като се събудя това да е бил лош кошмар....Но ако ставаше така, живота нямаше да е толкова суров понякога...За тези 4 дни, всички ние изведнъж пораснахме, приоритетите ми се пренаредиха тотално....но защо трябва да се случи нещо такова, за да достигнем до тези прозрения не знам...
Поизлях си малко душата пред вас, но май няма пред кой в момента...Благодаря ви...

# 117
  • София
 Най - искрени съболезнования и от нас!

# 118
Сълзите ми текат, а думите са заседнали в гърлото ми...  Cry  Това мъничко създание с толкова кратък живот... Нека родителите изживеят мъката си, но после да вдигнат високо глава и да продължат напред. А ти, мила Дикси, на теб се падна много тежка задача и те ще го оценят и ще ти бъдат признателни за подкрепата в такъв безутешен момент...
Не мога повече да пиша, просто това е много тежко и тъжно, за да може човек да го асимилира и да отговори на въпроса "Защо"...

# 119
На въпроса "защо", аз лично нямам отговор. И аз винаги съм се чудила как се продължава напред при такава ситуация. Когато майка почина, имах повод да продължа и това беше погледа на дъщеря ми и страха в очите й, когато ме виждаше да плача. Неможах дори да си поплача истински точно заради това. Аз мисля, че за тези неща трябва да се говори, нетрябва да се оставя жената сама в мъката й, а й бащата също, макар, че бащите трудно говорят.

Hug  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug

Последна редакция: сб, 11 ное 2006, 22:55 от krasykm06

Общи условия

Активация на акаунт