И все пак реших да поддържаме темата.
Мами, хайде да се преброим кърмачките, че май не останахме много. Първи. Аз каката я кърмих до 9.5м и спрях кърменето с пристягане на гърдите, обаче самата процедура не е много приятна. Веднъж загубих едно бебе в петия месец от бременността и докато се усетя ми слезе кърма, и гърдите ми се напрегнаха страшно много, пих хапчетата и за три дни кърмата ми спря, та затова и сега смятам да пия хапчета, да не стане някой фал. А пиеш ли хапчета връщане назад няма. При нас с каката проблемът възникна от това, че тя беше свикнала да заспива при кърменето и го разрешихме, като известно време татко й я приспиваше, сядаше до кошарата, и мен като ме няма тя не се сещаше. Е по-трудно заспиваше и после й остана това трудно заспиване. По този повод вашите деца как заспиват Мони заспива на гърдата.
Черешка, надявам се да не ме разбереш погрешно, обаче защо смяташ, че това кремче е ефикасно, при положение, че цял месец дупето е било с подсечено дупе? Каката ми беше с много чувствителна кожа и се е случвало да се подсече, но повече от няколко дни (до 5 максимум), ползвах един правен крем от аптеката, незнам какво точно съдържаше.
Мони още неможе да се изправя сам нито прав, нито до седнало положение. Тя и кака му така чак в 9-я месец се научи, обаче аз леко се притеснявам. Иначе показва колко голям ще стане, казва чао-чао с ръчичка и браво.
Пожелавам само хубави емоции на всички мами и бебоци!
и
Стискам палци за Гошко!
Една съм оскубана,рошава...абе баба Яга с две думи. 
/
Аз утре пътувам за 3 седмици във Видин, няма да имам нет и ужасно ще ми липсвате. Дано до утре се установи някакво положение с детенце Гошко... Иначе ще карам мъжо да чете и да ми казва по телефона.
То по един сак на всеки и отделно друг багажлък
Ужас просто.
А събуждането е винаги около 6ч. Рекорда ни е 7ч.