'ФеВрУаРчЕ пляска със ръчички-чака сняг и весели игрички'

• 7 554
  • 143
  •   1
Отговори
# 90
Ох, от вчера влизам в темата и се чудя какво да напиша, много е гадно това с Гошко, по цял ден си мисля за него. МОлим се за него!  Praynig

И все пак реших да поддържаме темата.
Мами, хайде да се преброим кърмачките, че май не останахме много. Първи. Аз каката я кърмих до 9.5м и спрях кърменето с пристягане на гърдите, обаче самата процедура не е много приятна. Веднъж загубих едно бебе в петия месец от бременността и докато се усетя ми слезе кърма, и гърдите ми се напрегнаха страшно много, пих хапчетата и за три дни кърмата ми спря, та затова и сега смятам да пия хапчета, да не стане някой фал. А пиеш ли хапчета връщане назад няма.  При нас с каката проблемът възникна от това, че тя беше свикнала да заспива при кърменето и го разрешихме, като известно време татко й я приспиваше, сядаше до кошарата, и мен като ме няма тя не се сещаше. Е по-трудно заспиваше и после й остана това трудно заспиване. По този повод вашите деца как заспиват Мони заспива на гърдата.  Rolling Eyes ей това ми е проблема.

Черешка, надявам се да не ме разбереш погрешно, обаче защо смяташ, че това кремче е ефикасно, при положение, че цял месец дупето е било с подсечено дупе? Каката ми беше с много чувствителна кожа и се е случвало да се подсече, но повече от няколко дни (до 5 максимум), ползвах един правен крем от аптеката, незнам какво точно съдържаше.

Мони още неможе да се изправя сам нито прав, нито до седнало положение. Тя и кака му така чак в 9-я месец се научи, обаче аз леко се притеснявам. Иначе показва колко голям ще стане, казва чао-чао с ръчичка и браво.

Пожелавам само хубави емоции на всички мами и бебоци!

и

Стискам палци за Гошко!

# 91
краси, аз отдавна се каня да питам как заспиват другите бебета,но ти ме изпревари.Ами Лъчко напоследък доста трудно ми заспива.За сучене няма да говоря(той никога не е сукал от мен),но да ви кажа колко странен начин на заспиване имаме ние.На ръцете не иска,трябва да си е в креватчето,аз съм неведена близо до лицето му,пея му ,а той ми скубе ккосата.Вече останах с половината си коса.Някой ден ще се снимам след приспиване,за да видите приличам ли на себе си hahahaЕдна съм оскубана,рошава...абе баба Яга с две думи. Joy
Но от скоро се сетих,че мога да не съм аз тази която да ме скубе моя син,и взех  една глава на Барби,която е за гримирване(една от любимите кукли на кака му) и му давам да я скубе колкото си иска Joyето го и спасението на мама:
http://images12.snimka.bg/001510154.jpg
Ето така заспива Лъчето. hahaha

# 92
Diksi,какво е положението на Гошко?Не спираме да мислим и да се молим за него. Praynig

# 93
Краси, ами мисля си, че е ефикасно мехлемчето, защото когато някой път дупето му се зачерви и като го намажа, на следващия ден се е оправило. А лято мина цял месец, защото тогава беше много зле - имаше много гнойни пъпчици. Тогава с какво ли не го мазах и това ми помогна.
Хайде да се запиша като втора /кърмачка Wink/
Стефко също доскоро заспиваше докато го кърмя, но от известно време, това не го унася. Сега го приспивам като сложа една възглавница върху краката си и го люлея. И т.к. по цяла нощ не спи, то до сутринта усънваме така  Sad

# 94
Здравейте!

От вчера нямам време да пиша, но влизам постоянно, за да вида какво Дикси пише. Днес още не е писала. Дано всичко е наред. Аз се надявам и силно моля всичко да се оправи.
За децата малтретирани от майката и аз гледах снощи. Това майка ли е? Звяр. Направо треперих, като видях дечицата как плачат.

Вие доста сте изписали, до де прочета. Аз тук с една програма съм се заела. В университета така не я изучихме. Та съм се хванала сега. Защото, трябва да направя едни колажи. Някой работил ли е с нея - PhotoShop.

Didun4o, аз не взех отношение, защото ние се кърмехме само два месеца и спряхме от раз. Но мисля, че е добре до стажа да сте спря ли, за да не се притесняваш. В смисъл, да не чувстваш напрежение по цял ден.
Bilqna, по какво преподаваш и на кой клас. Интересно ми е, защото моя профил е педагог по математика и информатика. Струва ми се доста страшно днешно време в училище. Не съм от тези дето се поддават, но все пак.
Краси, ние не се кърмим, но заспиваме на ръце. Може вече много да й се спи, но трябва да я гушна и полюлея. Как ще се отвиква? Не знам.
От няколко вечери спи и при нас. Това пак ще е проблем. Но вече не издържам цяла нощ на ръце и над креватчето. Като е при нас, усетя я че шава и я гушна и се успокоява. Така ще е за сега.
Някой питаше за възглавничка. Да, Вили спи на възглавница.
За банята, ние си правим тоалет всяка сутрин и вечер. През деня мием дупето поне още два пъти, след аки. А главичката, мием два пъти в седмицата.

Аз друго да питам. Колко пъти спят, вашите деца, през деня?
Ние спим от доста време по два пъти. Сутрин от10 до 11. Следобед от 15-16:30. Понякога заспива, чак 16 до към 17:30.

Приятен ден
Дано има добри новини за Гошко Praynig

Последна редакция: пт, 10 ное 2006, 15:58 от tinka81

# 95
децатае спи на възглавница. Сега дацата и детските градини не спят на възглавници, имало някакви изследвания, според които възглавниците водели до гръбначни изкривявания. Аз Мони го къпя всяка вечер и главичката му мия, понеже го къпя сама и му правя много пяна във ваничката и така едновременно се сапунисваме и играем, после само го изплаквам под душа и е готов. И Мони спи при мен, татето отдавна абдикира от спалнята  Laughing щото става много рано в 5ч, вечер лягаме след 12 и Мони като реве, той после е като пребит. Аз нали съм си добра душа и го оставям. И мен всички тези зависимости много ме притесняват, обаче да ви кажа каката си спеше в креватчето, не я кърмих нощем и пак ми беше много трудно, изпиваше по две три шишета вода през нощта и аз все ставах и ми беше по-тежко, а и тя беше по-нервна от Мони.

Тинка, много мои приятели завършиха Математика и Информатика в ПУ , ама само че съм 76 набор.

# 96
Аз съм трета кърмеща мама   Mr. Green  Пристрастена съм и не знам кога ще го приключваме, дори не си правя планове още. Дидунчо, важно е малчо да не иска кърмене през нощта. Тогава всичко ще е наред и по-бързо ще се справите  Rolling Eyes
Дикси, щом още не пишеш, почвам да си мисля не много хубави неща  Cry  Аз утре пътувам за 3 седмици във Видин, няма да имам нет и ужасно ще ми липсвате. Дано до утре се установи някакво положение с детенце Гошко... Иначе ще карам мъжо да чете и да ми казва по телефона.
Момичета, днес не сме излизали навън и вече ме хващат лудите. Пера, оправям, че като няма да ме има, да не оставям кочинка. Багаж се натрупа като за цял камион  Crazy  То по един сак на всеки и отделно друг багажлък  #Crazy  Ужас просто.
Цунки от мен, ще ви пиша по-късно пак!   bouquet

# 97
Цял ден мисля за Гошко. Свило ми се  е сърцето....

Аз съм четвърта кърмеща мама.
тази нощ Марти се буди през час  #Crazy и най-накрая му дадох малко Панадол, не че помогна , защото пак се събуди след час. Не знам какво му стана.

Дано имаме хубави новини и изкараме весело уикенда  Praynig

# 98
Оф, и аз влизам във форума през час да прочета новини за Гошко, но....Диксито не пише. дано, дано не се е случило най-лошото... Praynig Praynig Praynig А за майката дето пребила децата си, нямам думи, снощи се разплаках като видях малките душици...И това ми било майка????

# 99
 И аз чакам новини за Гошко, но...надявам се, че всичко е наред  Praynig
 За заспиването-случва ни се около 21ч.-грубо +/- 1 час. Нощем се буди по 3-4 пъти, слагам го да суче, ама той май само си дръпне малко и това е! По някой път си играем нощем по час-два и на сутринта съм..  Tired А събуждането е винаги около 6ч. Рекорда ни е 7ч.

# 100
Привет и от нас и аз влизам да прочета добри новини,но няма  Praynig
Марти заспива сам в креватчето си с бибата и кърпичка в ръка без възглавница Laughing
Къпем се всяка вечер,а косата през ден   bath1
Марти спи от 21.30-07.30;09.00-10.00;11.30-12.30;13.30-15.00;18.30-19.00 горе-долу е така,метнал се е на мама и тати...поспаланко  newsm46
Лека вечер от нас и дано Гошко да се оправи и да радва мама и тати  Praynig

# 101
 малко се пообърках

# 102
Отделно се катери и виси по мен като малко маймунче и няма пускане, нещо напоследък се е вкопчил страхотно в мен и само ме търси - 2 секунди не мога да оставя сам. Четох в една от моите книги, че това е характерно за момченцата от 9 месечна възраст до около 2 годинки  #Crazy. При вас имали такова нещо???

И при нас е същото. Като скачени съдове сме. Прегръдки,целувки и рев при мое отсъствие. Отказва да стои даже при баща си. Ама до 2 годишна възраст ми се струва много дълъг период.... Rolling Eyes
 Забравих да благодаря на мамите, които са оценили фотомоделските заложби на Божидар   bouquet

# 103
Атракция, когато си се объркала може да си го изтриеш или редактираш постинга  Wink  Горе вдясно над всеки постинг има опции   bouquet
И така... Дикси, нищо не пишеш...
Нещо ми е кофти настроението и затова ви пожелавам приятна вечер!  Sunglasses

# 104
Днес на обяд спря сърчицето на Гошко......не можа да издържи малката душичка......Цял ден ходих по погребални агенции и всичко каквото се сетите уреждах самичка....Сега сдадох вече багажа и не мога да спра да плача...Божееееееееее,защо ти трябваше.........Утре е погребението...не мога повече да пиша,нищо не виждам вече....Съжалявам, че и вас разстройвам...

Общи условия

Активация на акаунт