Име за момче

• 6 885
  • 98
  •   1
Отговори
# 30
Аз също съм на мнение, че имената и на двете деца трябва да са от един тип, например типично български. Със сигурност ще изберем име, което е по-модерно като Луиза. За сега комбинацията Максим и Луиза най-много ми харесва, но не сме решили категорично.

# 31
  • Далечният изток
А всъщност нито Луиза е "модерно", нито Максим...
Да са живи и здрави децата! Ще си ги наречете както на вас ви харесва.

# 32
Детето Ви явно е доста възпитано или просто е приело името си, защото аз познавам няколко човека, които са се прекръстили поради имена, създаващи им притеснение и неудобство. Адмирирам такива, макар че е постигнато с цената на семейни скандали в повечето случаи.
В класа на детето имаше само едно момченце с остаряло и странно име. Нерядко е ставало обект на подигравки.
И да, нищо чудно след години братът да потърси сметка на родителите си защо са го наредили така.

# 33
Избрахме първата буква да бъде М. Какво мислите за имената Марк и Милан?

# 34
  • Далечният изток
Милан е детето на Шакира. На мен мнооооого ми харесва.

# 35
  • София
Всъщност в момента Максим е доста популярно и модерно име, аз около мен имам пет познати със синове Максим, честно казано на мен не мимдопада, но вкусове разни, но наистина навлиза много в момента.

# 36
  • Далечният изток
Всъщност в момента Максим е доста популярно и модерно име, аз около мен имам пет познати със синове Максим, честно казано на мен не мимдопада, но вкусове разни, но наистина навлиза много в момента.

Популярно, да, но си е доста "старо" име... Сега е вървежно да му викаме Макси... Което си звучи някак западно и интернационално....
Няма лошо де, и на мен ми харесва.

# 37
Честно казано, не мисля, че са подходящи за нашите географски ширини, Матю и Матей ми допадат повече.
https://ohnamama.bg/imennik?type=m&letter=12

# 38
  • Крайбрежен район
Милан ми харесва. Марк, не.
Харесвам също Милен, Михаил, Максим и Матей .

# 39
  • София
Марко
Сетих се за Мюмюн, Шегувам се. 😂

# 40
  • София
Марк не Милан ми харесва много, то е славянско име с хубаво значение.

# 41
Марк е хубаво, една идея повече ми харесва от Милан. Пред Милан бих избрала Милен.

# 42
Марк ми допада като звучене, но не и като значение. Една от версиите е, че означава "повяхващ". Милан е по-хубаво, но до Луиза  ми звучи по-добре друго западно, не славянско име. Ако на Вас Ви харесва, не виждам проблем.

Какво ще кажете за Мариан?

# 43
Марк ми допада като звучене, но не и като значение. Една от версиите е, че означава "повяхващ". Милан е по-хубаво, но до Луиза  ми звучи по-добре друго западно, не славянско име. Ако на Вас Ви харесва, не виждам проблем.

Какво ще кажете за Мариан?

Мариан не ми харесва.

# 44
Аз за име на момченце/ако някога имам/ съм си избрала името Марк-силно,мъжко, харесва ми. Марко дори ми харесва, аз се интересувам доста от футбол и леко си падам/тайно😁/ по Марко Асенсио, харесвам дори като форма на Марк- Марко, не знам дали за някой е смешна, но за мен не е 🤪😁
Матей
Марк
Максим
Матео
Милан-не ми харесва,обаче макар футбола .. 😁
Микаил? Микаел?

За мен е важно да има хармония в имената,както съм го замислила- Марк и Кая ми звучи например супер,но Кая и Йордан-не.
Луиза и Алек звучи яко.

Общи условия

Активация на акаунт