Име за момче

• 6 884
  • 98
  •   1
Отговори
# 45
Милан с ударение на И или А? Защото познавам един македонец МИлан и един дядо МилАн. Не ми допада особено, повече ми харесва Милен.
Марк много ми харесва, но за други географски ширини. И Майкъл ми харесва, но пак в никакъв случай не за БГ.
До Луиза ми стои много добре Самуил, дали заради у-то, но някак много си подхождат. Simple Smile
Максим също си подхожда, макар че вече е адски популярно.
Аида, спомням си историята ти и всеки път ми става мъчно. Евала на момчето ти, че не се е оплакало нито веднъж, аз щях много да се сърдя на баща си и дядо си. Името е първи старт в живота, с толкова трудности има да се сблъсква човек по житейския си път, та и да му тръгне една идея по-трудно животът от на другите деца, няма нужда...
Познавам една Доцка - докторка, класна жена; една Станка - млада, модерна дама; една Кирилка, една Милка и една Пенка - все млади жени... Ами, не им е приятно, срам ги е и цял живот се гънат като се представят и се чудят какво галено да си измислят, та да не звучи толкова зле... Та в този ред на мисли е хубаво имената на братя и сестри да са от един калибър, за да са равнопоставени.

# 46
Между Марк и Милан мисля, че би предпочела МилАн. Има риск обаче да го бъркат с по-популярното Милен.

# 47
  • Германия
Марк ми харесва една идея повече от МИлан. Бих пробвала кое звучи по-добре с фамилното име

# 48
Едва ли ще бъркат Милан и Милен. Ние имахме и Милен, и Милан в класа. Никога не са ги бъркали. На мен лично Милен ми звучи една идея по нежно от Милан.

# 49
  • София
Ако сте решили окончателно да бъде М буквата, любимото ми мъжко име с М е Матей. 😊. Максим също е хубаво, но напоследък наистина е станало супер често срещано. Милан не ми допада..

# 50
  • Down south
Матео
МИлан
Матиас

# 51
  • на последния етаж
Дамян, Камен, Михаил, Боян

# 52
  • Под Сините камъни
Марко
Сетих се за Мюмюн, Шегувам се. 😂
Ох, много се смях. Навремето бременна с второто, щерката пита баща си: "Тате, как ще се казва бебето?" И той "Мюмюн, тате" Ако знаете детето какви очи опули. Laughing
Иначе и Марк и Милан ми харесват.
Предлагам и Масимо. Дълги години си мислех, че така ще се казва синът ми, ама докато бременеех ни веднъж не се сетих за това име Rolling Eyes.
Иначе любимо име с М ми е Мирослав, така се казва синковеца. Но има Р.

# 53
Матей, Максим, Михаел, Манол и Момчил ми харесват. Женския вариант на Милан ми харесва повече- Милана . Както и Милена.

# 54
Марк и Луиза на мен ми харесва.
Ако е Милан, вероятно все ще му бъркат ударението.

# 55
Марк определено не е утвърдено у нас, нито ми звучи добре с бг фамилия. Не знам защо решихте да се ограничите само до имена с "м". Луиза и Калин, Луиза и Константин,  Луиза и Антон, Луиза и Тео,  Луиза и Савелин на мен лично ми звучат по-добре от Луиза и Марк.

# 56
Марк Красимиров да кажем? Защо да не е ок,не мисля,че Марк в комбинация с бг фамилия е смешно,има доста по-тъпи комбинации.

# 57
  • Down south
Луиза и Савелин?
Савелин Cold Sweat редактор упорито поправя на Сахалин.

# 58
Не ми звучи добре Марк Красимиров на мен, съжалявам. Grinning Но това е до усещане.
Има и име Март, така се казва доведеният син на шеф Виктор Ангелов, но пак не ми допада, странно ми е.

# 59
  • Най-красивата страна
Антон
Дамян
Диман
Емил
Стефан
Филип

Общи условия

Активация на акаунт