Име за момче

• 6 887
  • 98
  •   1
Отговори
# 90
Хора, какви подигравки?
Не мина ли вече това време, света стана прекалено отворен, за да се подиграваме на имена, децата да са толкова отворени за новото,мисля че отмина времето на Данчо-Мързеланчо и някакви риму отдавна. 😁
Да, хубава е тази утопия за света, но реалността е друга за съжаление. Децата понякога не осъзнават колко са жестоки и как закачки, които те намират супер забавни, могат да наранят другите. Имах съученик Силвио - веднага му измислиха Силвио Берлускони, 100 кила бонбони. Наскоро чух за момиченце на име Ивея да казват "Ивея, дето вечно й вее". Затова трябва да се мисли внимателно при избора на име. Срещала съм името Мръвчо - възпитаните хора ще си замълчат тактично, но си представям колко подигравки е отнесъл през живота си.

# 91
Аз познавам 7- годишна Чонка- познай дали не света, а дори само съучениците ѝ са благоразположени към нея.

# 92
  • София
Аз познавам 7- годишна Чонка- познай дали не света, а съучениците ѝ са благоразположени към нея.
Милото дете☹️
Има ужасни родители, как може да си спъват децата още с раждането им с подобни имена.

# 93
  • Далечният изток
А родителите, някоя баба се е тръшкала...

# 94
Тя простата бабичка хубаво се е тръшкала, но ако родителите имаха акъл, щяха да я оставят да си се тръшка, не да й угаждат, анатемосвайки детето си... Frowning1

# 95
Ехаа, дори не съм се сещала за Чонка

# 96
  • Най-красивата страна
И аз харесвам имената Марко и Сара.
Обаче в България Марко е магарешко име.Даже в книжките с приказки.
А Сара е популярно име на немска овчарка например.
И не бих си кръстила така детето.

Има и имена,които са модерни тук,но на запад се считат за остарели,но няма да ги споменавам..

Матей ми харесва много повече от Матеус и Матео ..

# 97
Veni, кажи кои са тези имена, интересно ми е. Един познат например ми каза, че в чужбина изобщо няма толкова Виктории, колкото у нас (номер 1 сред новородените момичета за не знам коя година подред).
Има и имена,които са модерни тук,но на запад се считат за остарели,но няма да ги споменавам

# 98
Ами на мен примерно ми приличат красиви имената Антония, Теодора а в Испания са като бабешки , Борис ми харесва и тук не се ползва.
Veni, кажи кои са тези имена, интересно ми е. Един познат например ми каза, че в чужбина изобщо няма толкова Виктории, колкото у нас (номер 1 сред новородените момичета за не знам коя година подред).
Има и имена,които са модерни тук,но на запад се считат за остарели,но няма да ги споменавам

Общи условия

Активация на акаунт