Любов, логика, отмъщение (Aşk Mantık İntikam) с Бурджу Йозберк и Илхан Шен - Тема 2

• 58 189
  • 512
  •   1
Отговори
# 255
# 256
Фрагът е много свежарски...

# 257
  • Пловдив
Много готин изглежда този фрагман, вече си знам урока, не се радвам прекалено. Да видим ще пуснат ли втори или не. Дори и не толкова оригиналната идея да са заедно някъде по неволя ми харесва, а и си мисля, че Зейно няма да се откаже да ги събере.

# 258
Привет! Супер е фрага, но и аз не бързам да се радвам, че много често ни развалят кефа с нещо гадно след това или пак нищо не се случва. 😊  
Есра няма да издържи дълго да се сърди на Озан слаби са и ангелите като е около него.😅

От Емир( Атлас)

Прочетох в туитър, че тази сцена ще се повтори ( деня, в който се развеждат). Снимали са на тези стълби.

Последна редакция: ср, 02 мар 2022, 00:35 от Lory_g

# 259
Красива, гореща и химична двойка са Бурджу и Илхан/Есра и Озан

# 260
# 261
✅📝 „Любов. Логика. Отмъщение - 35 серия. OZET👇🏻

▪ Озан е обиден, че Есра е подготвила протокол за развод, без дори да му даде възможност да се обясни📝🤯 Той казва на Есра, че адвокатът му ще проучи протокола и ще го подпише😐 Почти всички контакти ще бъдат прекъснати💔⚡ Муса и Зейно са наясно за тази ситуация и се намесват👀💪🏻 Те ги канят в къщата сред природата, където са прекарали медения си месец и ги оставят там, за да могат да говорят за проблемите си🏠🙏🏻
❓Ще успеят ли Озан и Есра, обидени един от друг, да преодолеят гордостта си и да се отдадат на любовта си?❤‍🔥
❓Или и този път ще завърши в съда, както при първия брак?🤯

#AskMantikIntikam

Скрит текст:

Последна редакция: чт, 03 мар 2022, 14:51 от Цвети &

# 262
Честит празник!🇧🇬
Макар че ни зарадваха с хубав фраг и озета звучи обнадеждаващо , ми се струва, че епизода ще завърши отново неприятно.Гледах няколко клипчета от мястото със стълбите пред съда от първия им развод и са снимали там Озан и Есра. Тоест може би ще се разделят и сцената ще се повтори или ще поставят ново начало на тези стълби. Щом няма и втори фраг, другата част от епизода ще е неприятна. Дано не съм права, но имам някакво предчувствие. Това вече ще срине рейтинга тотално.
Зад кадър са най-щастливи..😃

# 263
Благодаря на работните пчелички, които успяха навреме да преведат 34 серия на български език.

Любов, Логика, Отмъщение еп.34 Бълг.суб.

https://vk.com/video/@club115588073?z=video-115588073_456241903% … Fpl_-115588073_-2

https://archive.org/details/34_20220303

# 264
Благодаря за превода❣
Хаштагът за днешния епизод ,,Тази любов не може да свърши,,. Хайде да видим дано не свърши. Тази вечер не мога да следя серията, ако някой го прави да съобщава какво се случва.. 😀

От Илхан

# 265
  • Пловдив
Да благодаря и аз за превода, изгледах тъкмо епизода и съм доволна, още повече ми хареса, знам си аз че с превод е винаги по-добре, но бързам и гледам непринудената серия. Добре ми звучи хаштага на епизода, дано любовта им не свърши наистина. Лори, и аз имам едно на ум след фрагмана, но ще видим тази вечер. И аз те съм сигурна, че ще мога да гледам, ако някой следи онлайн, ще съм благодарна за информацията.

# 266
То е ясно, че любовта им не е свършвала...дали отново ще са заедно, туй не е ясно...

# 267
Не се съмнявам, че ще са заедно, но сигурно още малко ще ни поизмъчат.

Последният кадър от серията:

- Озан, кажи нещо… Спри това, аз ще се откажа, обещавам…

- Този път ти кажи нещо... Само една дума е достатъчна... Съгласен съм на всичко. Само една дума... Моля те, нека не свършва така...

Последна редакция: пт, 04 мар 2022, 23:35 от Цвети &

# 268
За първи път от сигурно десет епизодда гледам и много ми хареса. Най-накрая излязоха от дупката,. Вложиха всичко като емоция
Страхотен епизод
Не може да се отрече, че двамата са страхотна двойка
А и за първи път няма някой злобник между тях
Може би затова ми хареса спокойствието да са само двамата
Да видим сега какво ще ги сътворят

# 269
На мен също ми хареса серията, имаше много Есра и Озан, и малко махалата. Много мили и сърдечни сцени, нова локация и сладурчето Атлас/Емир.
Хареса ми, че  Есра разбра истината за Ефе и това, което му каза, „сърцето ми не е свободно, Озан е в него!“ Признанието й беше толкова неочаквано!

И рейтингът е добре.

Последна редакция: сб, 05 мар 2022, 10:39 от Цвети &

Общи условия

Активация на акаунт