Любов, логика, отмъщение (Aşk Mantık İntikam) с Бурджу Йозберк и Илхан Шен - Тема 2

• 58 196
  • 512
  •   1
Отговори
# 240
Рейтингът е много нисък сравнение с миналите епизоди. Нормално е човек когато обича да ревнува и в случая на Озна беше провокиран пряко от Ефе. Неприятното е, че Есра не успя да чуе нищо от това, което Ефе му каза. Да, огорчена е и в правото си, но според мен избързва отново и не се замисля за последиците.. Това ще е шок и за Атлас, той точно свикна с Озан.
Смятам, че Атлас ще е причината да се откаже от развода, може пак да избяга или да има пробеми в училище.
Гледах някъде, снимки от новия епизод зад кадър с фенове пред къщата на Озан и Есра. Така че има надежда да не са се разделили.

Най-сладката сцена от епизода😍

Последна редакция: сб, 26 фев 2022, 16:31 от Lory_g

# 241
За съжаление рейтингът падна, въпреки, че серията беше динамична и добра. Ако това може да е успокояващо,  рейтинга на всички вчерашни сериали падна, може би защото снощи се излъчи и Сървайвър.

Скрит текст:

# 242
  • тук, на мястото си
Ревността и собственическото чувство е присъщо може би на балканските народи. Турските сериали в повечето случаи изразяват балканските нрави за разлика от българските, които са поамериканчени. Една голяма част от обичаите ги има и при нас. 
Нормално е рейтинга да е такъв. Много затънаха и провалиха целия сериал. На артистите сякаш им се изгуби желанието  за игра. Ако за първи път гледам Бурджу и Илхан няма да искам повече да гледам филм с тях, но след като съм ги гледала другаде  си ги харесвам като артисти, а не визуално.

# 243
Дани, няколко пъти вече забелязвам, че пускаш последователни постове. Как го правиш? Нещо връзки ли имаш, че за теб не важат правилата?

# 244
  • Пловдив
Така е, ревността е присъща на балканските народи, според мен обаче при турците е още по-засилена като чувство, което намира отражение  в сериалите, това е моето виждане, поне от това което съм гледала. Не коментирам българските сериали, не следя и нямам преки наблюдения, знам че имат доста почитатели, което е хубаво, за всеки тип сериали да си има фенове.
Благодаря за информацията относно рейтинга, нисичък е, но се надявам да се дължи наистина на "Сървайвър", епизодът бе както и вие писахте динамичен.

# 245
Дани, няколко пъти вече забелязвам, че пускаш последователни постове. Как го правиш? Нещо връзки ли имаш, че за теб не важат правилата?

Еви,къде се изгуби?Радвам се,че те "виждам",така да кажем.И за човек,който е в този блог от няколко месеца и още не го е разучил,е трудно да се говори за връзки с админи и т.н.Но от технологии разбирам и с радост ще просветля теб и съфорумките ни как така пускам два поста един след друг.

Първо:влизаш в страницата и преди да е заредила докрай,излизаш от нея,но е необходимо да използваш Хром.След това влизаш пак и презареждаш,но трябва бързо да натиснеш бутона за отговор,малко преди да е презаредила и...хоп,отваря ти се полето за писане и...второ мнение!Опитай,виж,че действа.Аз използвам телефон и на компютъра не съм пробвала,та да уточня,че за телефон са препоръките.

Последна редакция: сб, 26 фев 2022, 21:46 от Дани1

# 246
Феновете на сериала коментират, че в следващия епизод Зейнеб и Есра ще отидат в някаква планинска къща там ще се появи Озан и Зейнеб ще ги остави насаме в къщата. Популярен сценарии за такъв тип сериал,няма да имат превоз или ще се загубят някъде в гората и така ще могат да говорят.
Снимката е от преди малко,зад кадър.

# 247
  • тук, на мястото си
Те това го играха. Нали бяха в някаква къща и гумите на колата бяха спукани. Май беше преди Чала да "забременее".

# 248
# 249
Привет, снощи изгледах 34 серия с руски субтитри и много ми хареса. Впечатлена съм от изключителната игра на всички актьори. Не коментирам любимите Бурджу и Илхан, а второстепенните герои, в това число и децата, толкова истински и правдоподобно изграждат образите си, героите им са живи и натурални. Като имам предвид, че не всички са завършили актьорско майсторство в театрален институт, а само актьорски курсове. Явно нивото им е високо професионално.
Най-много ми харесаха сцените от състезанието и ергенската вечер

Последна редакция: пн, 28 фев 2022, 13:13 от Цвети &

# 250
ЧИД на всички именици(ако има такива,че не знам колко човека следят темата)!Аз не вярвам в тия празници,но все пак е уважително.Да сте здрави и щастливи!❤️

Последна редакция: вт, 01 мар 2022, 07:36 от Дани1

# 251
# 252
# 253

Социален рейтинг на сериалите.На първо място сме по споменавания за февруари.Поне в интернет достойно се представя сериалът,че по тв-то...Но с този сценарий,който се повтаря в епизодите,няма как по-добре да е.

Впрочем,искам да попитам нещо:Някой от вас гледал ли е "Мразовито" и какви са ви впечатленията горе-долу от сериала?

Сега прочетох,че от продуцентската компания са отхвърлили новината,че сериалът ще приключи в края на март,а ще продължи да се излъчва.Сигурно пълен сезон искат да направят,защото няма какво друго да дават два месеца,прекалено малко са за започването на друг сериал,така че ще избират един сезон до април или май.Чеатно казано,аз се радвам,защото свикнах с този сериал и не ми се иска да свършва,въпреки глупостите на главните герои,а химия голяма имат,неоспорим факт.

Последна редакция: вт, 01 мар 2022, 16:08 от Дани1

# 254
Рано излезе фрага, наистина са в къща.

Общи условия

Активация на акаунт