🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 15 - * ФИНАЛ * (12.12 - 19.12) 🐄

• 93 224
  • 2 048
  •   1
Отговори
# 120
Ивайло и на снимка не мога да го гледам, предизвиква ми позиви за повръщане. Как пък няма да му слушам тъпотиите и в нета. Роднините му нека си го слушат. Ако могат.

# 121
Аз до едно време харесвах Ивайло, но се радвам, че отпадна и то от Стефан. Към новите му изяви нямам никакъв интерес, нито към гостите му от Фермата. Преситих се до степен да загубя интерес към драгите фермери дори преди края на сезона.

# 122
  • София
Дано като влезнат всички,не вземат да гласуват за първи финалисти....

# 123
Аз спрях да гледам, хвърлям едно около какво пишете, чета и в Инстаграм.Много безинтересно стана отдавна това предаване този сезон.

# 124
  • при късмета
Дано като влезнат всички,не вземат да гласуват за първи финалисти....
Май само фермерските звезди ще си раздават

# 125
  • София
Значи очакваме Мартина да подари своите Simple Smile

# 126
Ако продуцентите четат и искат форматът да има успех, сериозно трябва да помислят над подбора на участници. Да върнат Алмамаха в дуелите, нека остане и като тест за кошниците с храна. Трябва да помислят над това ратаите да не са едни и същи хора. И по-добре всеки победител от дуел да става автоматично фермер.
Ако може и по-малко агресори. Кирил няма да го направят благ и симпатичен. Ако си беше държал устата затворена, можеше и да му мине номерът. Щом живее скромно и няма нужда от много пари значи и наградата не му трябва. От визитката ми се видя симпатичен в началото, но мнението ми рязко се промени.
Успех на Живка, искам Пламен да избере мъжки дуел.

# 127
Спомних си, че Иво се заяде с Теда в началото, иронизираше я, подиграваше я...после рязко спря. Тогава си помислих, че е предупреден да се насочи към друга жертва. Мислех, че ще е Ралица, не съобразих,че тя е с друг статут вътре.
Не вярвам, че Иво и Кирчо биха си позволили в ефир грозното държание към Ваня, без поощрение от шефчетата. А и тя затова е вътре, и добре си изигра ролята да ги предизвиква.
 Целия сезон се крепи на психически нестабилни хора, голям риск поеха джуджаците, и не им се получи.
Те фъфлеха нещо в коментарите на първите епизоди, че след миналата година, дори се надявали да няма любовна нишка в този сезон. Тогава стана ясно, че "любовта" не им се е получила. Не защото не са искали, а защото Цвети не е Даяна.
Не ми мина през ума , че сезона ще мине в тормоз от двама мъжаги върху нестабилно моме. Ама те не го наричат тормоз, просто българските мъже са такива, първични, откровени, като мислят, че някой е " слуз" и му го съобщават веднага.
Гледам по инерция, докато правя друго. Театър на абсурда, със сергийка за лютеница и алманах.

# 128
  • Другата България
Тя лютеницата щом е по магазините сещай се колко е била за монасите.....

# 129
Те че не са Даяна, как да е. Но слава Богу, че нямаше нито един от мъжете като Данчо. Аз това вече нямаше да издържа. Също така не влезе ничия кахърна годеница - благодарна съм и за това.

# 130
🙂След излагацията с данчовата годеница миналата година, предполагам, че ничия половинка няма да влезе никога🙂
Иначе имаха възможности : годеницата на Виктор ( ако е реална изобщо) , мъжа на Теда...

# 131
  • Варна
Абсурд е "живкината": лютеница да е по магазините. Има си стандарти за производство, РИОКОЗ няма да я допусне. В някой цех се произвежда за магазинната мрежа.

# 132
  • Другата България
Абсурд е "живкината": лютеница да е по магазините. Има си стандарти за производство, РИОКОЗ няма да я допусне. В някой цех се произвежда за магазинната мрежа.
Някой писа за лютеница с етикет на Фермата.
Никаква идея нямам чия е, мисля, че тук го прочетох, или в другата тема.

# 133
Марката си е тяхна, не на Живка.

# 134
  • Буркина Фасо
лютеницата от този формат надали ще е на пазара сега.
но пък лютеница от предишен вече е готова и ще се разпространи съвсем скоро из магазините.
стандартите, естествено, са спазени. продукта е еднакъв - етикета е различен. Smiley

Общи условия

Активация на акаунт