🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 15 - * ФИНАЛ * (12.12 - 19.12) 🐄

• 95 023
  • 2 048
  •   1
Отговори
# 405
И заради това, освен още много неща, губят зрители. Аз не мога да гледам такава помия.

# 406
  • София
Да, Боби си беше зад Стефан от битка едно.

# 407
  • Разпиляна във въображението
Ако Стефан бе наредил битките може и да имаше вариант Кирил да е вън. Смятам, че Ивайло, Кирил, Мартина, Любо и т.н. от онази групичка, са напълно наясно какво мислят хората и колко са анти. А и гледат как изглеждат, имат обратна връзка с хората около тях. Освен, ако и те не са заслепени, би трябвало да им кажат, че напълно и безусловно са се изложили.

# 408
  • ВАРНА
На мен ми се струва, че Стефан нарочно не даде 100% от себе си. Струва ми се, че участието му във Фермата е за да предизвика себе си на ново непознато развнище . Представянето му беше супер, предвид, че изобщо не е ковал и цепел, както сам си каза. Аке беше дал всичко на всяка цена от себе си, можеше и да спечели . Достатъчно интелигентно го направи обаче, хем достойно да се представи и да затапи устата на агитката на готините, хем да остави победата за Кирил, който предполагам има по-голяма необходимост от заветните 100 000лв...

# 409
По повод днешният дуел и победата на това силно злобно и невъзпитано същество ще кажа само това 🤮🤮🤮🤮🤮🤮

# 410
Той Стефан просто не е за такъв формат. Ако е гледал като на приключение и малко откъсване от натовареното ежедневие е ок.
Като цяло не познавам лично човек, участвал в риалити. Имам се за интелигентен човек и мисля, че общувам с такива хора и с това си го обяснявам. И мисля, че за повечето от пишещите важи, че не биха участвали в риалити.
Това не значи, че всички там са прости. Но обяснява защо е толкова голяма агитката на Киро, а малка тази на Стефан. Не мога да отрека, че Киро много го бива в чисто фермерските неща и си печели битките. А може ли някой да каже той сваля ли ги тези очила? И по медициснки причини ли ги носи или са му част от "имиджа"?

# 411
За мен сезона приключи тук. За победител главно искам Живка и после Пламен ако беше в групата на Живка щеше да ми е фаворит. Дано бъде така и в събота.

# 412
Пфууу, ужасен епизод. Много грозно бе това викане. Андрей и той ще си скъса гащите от крякане за Киро.

# 413
  • Другата България
Напротив, агитката на Стефан изобщо не беше малка.
Пак редя : Гошо, Боби, Пламен, Анастасия, Деса, Живка, Ваня, Ралица
На пикльото : Любо, Ивайло, Коцьо, Виктор, Цвети, Лора, Мартина, Цоньо, Дора, Краса
Двама човека повече при треторазрядния, което не е много.
Просто ония са по-шумни, точно като маймуните в зоопарка, и създават впечатление за много повече хора.

А Кирото с това : "Не още, тате", явно се вижда победител на финала.
Е, ще остане разочарован от "народната любов", както и от тази на фермерите от миналите сезони.

# 414
Кирето още пет живота да изживее няма да стигне Стефан.Почти съм сигурна,че Стефан нарочно му даде битката с ритловиците .Той вече победи,надскочи себе си.Стефан е вътре заради предизвикателството.А “готините” има вагони с книги да изчетат,за да го разберат.А Кирил - лукав бил Стефан.Пък той задача имал-айде марш обратно в кочината си,треторазряден смешник!Продължавам да се чудя на жена му,че и дете му е родила!Но Господ е събирач!
  Стефан ще има нови върхове, а треторазрядния ще си е в дупката.

# 415
Кирил никога няма да стигне нивото на Стефан.Няма да има възпитанието, образованието и акъла на Стефан.Дори наградата няма да промени онова помиярското в Кирил( да ме прощават помиярите).

# 416
От това, което аз видях, зад Стефан бяха : Живка, Ваня, Ралица, Гошо, Боби, Деса, Анастасия, Пламен
Голяма изненада за мен беше Цоньо, който беше при "готините".
Нека някой ме поправи, ако греша.
Значи дори Деса и Сия са проявили разум и мисъл.

# 417
  • Другата България
Айде, Живка си осигури място на финала.
Ейййй, голяма лисица, да ѝ дават чека направо.

Деса от вчера е зад Стефан.
Деса с Ивайло, Любо и Кирил няма как да застане при никакви обстоятелства.

# 418
Да, Боби си беше зад Стефан от битка едно.
Супер. Погледнах за миг и явно не съм се ориентирала. Но то е логично Боби да подкрепя Стефан.
Ние гледахме Ферми с детето. Носталгия. Обаче тази година ...Не искам ушите на детето, което възпитавам в уважение към всичко живо, да гледа и слуша ...Киро и Иво.

# 419
И Киро пак - “много лукав човек” за Стефан, щото едва ли не е крил, че може да цепи. Ей, лигльо, пак измъквации, щот беше на ръб Joy

Общи условия

Активация на акаунт