🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 15 - * ФИНАЛ * (12.12 - 19.12) 🐄

• 95 024
  • 2 048
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Кирил нещо се мазни на Стефан.

# 391
  • Mediterraneo
Абе какви зрители ще решават?! След години практика с тв реалитита, още ли има хора, които вярват в това, че зрителският вот е решаващ?! Даже се чудя има ли глупаци да пращат смс да пълнят гушите на продуцентите( не само на Опосумите, изобщо).

# 392
Хораааа, каква е тази агитка точно сега?
И Иво пак са го вкарали вътре. Хах. Да погледа Стефан, който го изкара от фермата. И който му би шута рязко за излизане. Хахааа.Joy
Кирил е пълен с толкова жлъч, отрова и омраза отвътре, че ми е неприятно да го гледам. Пак си мисля и се чудя каква жена може да застане до него и да го търпи. Адски гнусен човек. Disappointed

# 393
Абе какви зрители ще решават?! След години практика с тв реалитита, още ли има хора, които вярват в това, че зрителският вот е решаващ?! Даже се чудя има ли глупаци да пращат смс да пълнят гушите на продуцентите( не само на Опосумите, изобщо).
В такъв случай трябаше Боби или Калоян да бъде истинския победител на сезон 6 , а не Ваня.

# 394
  • Mediterraneo
В такъв случай трябаше Боби или Калоян да бъде истинския победител на сезон 6 , а не Ваня.

Именно, ти само потвърждаваш това, което аз казвам. Точно, че ако бяха гласували наистина зрители, победител нямаше да е Ваня.

# 395
Отвратително за гледане,, а за слушане още повече.
И джуджето вика за куро...

# 396
Ма той Киро логично да е по-добър в рязане и коване. Ако и там се опика, как ще храни семейството?
Докато за Стефан показаното е голям плюс. Той е много далече в ежедневието си от тези дейности. И пак се показа по-добър от треторазрядния.
Светъл лъч - Боби. Един нормален човек при онези. Не му е мястото там.

# 397
  • на село
Дълбоко се съмнявам, че има чак толкова смс- и, но предвид, че продуцентите знаят настроенията, на зрителите, винаги могат да представят, че е зрителски вот и  така не харесваните отпадат. Дано.

# 398
Отвратителен Кирил, не мога да го гледам.
А как го подкрепят всички, не е истина...

# 399
Киро само за хлапето говори, само то още го търпи. Ама ще порасне, Киро, и ще избяга при първа възможност.

# 400
И ся наистина ако останат М и К ще голямааааааа МЪКА, хахаха. Ако и гласуват хората за тези неприятни личности... Язък, че такъв фин и интелигентен човек бе победен от простащината, грубостта и човешкото падение.

# 401
  • Велико Търново
Както и да се пънат "готините", никога няма да чуят за себе си думи като тези, които Андрей каза за Стефан. Колкото и продуцентите да подкрепят лагера им.

# 402
Кирил се събира с агитката си:

# 403
Добре де, защо опосумите така демонстративно подкрепят Кирил? Това освен непрофесионално е и много дразнещо за зрителя.

# 404
  • Другата България
Ма той Киро логично да е по-добър в рязане и коване. Ако и там се опика, как ще храни семейството?
Докато за Стефан показаното е голям плюс. Той е много далече в ежедневието си от тези дейности. И пак се показа по-добър от треторазрядния.
Светъл лъч - Боби. Един нормален човек при онези. Не му е мястото там.
Не.
От това, което аз видях, зад Стефан бяха : Живка, Ваня, Ралица, Гошо, Боби, Деса, Анастасия, Пламен
Голяма изненада за мен беше Цоньо, който беше при "готините".
Нека някой ме поправи, ако греша.

Общи условия

Активация на акаунт