🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 15 - * ФИНАЛ * (12.12 - 19.12) 🐄

• 93 610
  • 2 048
  •   1
Отговори
# 780
С'я Живка трябва ли да е доволна, комплимент ли са ѝ направили или трябва да се обиди, че е "битова"?
"Да се обиди или да не се обиди, туй е въпросът."
По "Битовият човек", от Кире битовия алкохолик

# 781
Минавам само да кажа, че Пламен е много глупаво момченце..

# 782
Аз не разбрах в събота ще има ли игри между четиримата финалисти, на живо, на запис?

Финалните игри са играни.
На запис ще ги гледаме.
А гласуването както чухме, ще започне от утре вечер, след като едната от двете жени отпадне.
Тъй де, да има време да налапат кинтите, а и да се види накъде върви вота, има три дни за компромати в 93та минута, знаем онзи за Боби миналата година кога "лъсна"......дано греша.

Та, за финала.
Ако Живето спечели формата, което е много вероятно, то част от наградата си би следвало да я даде на Ванчето.
Ако самото то не е другата финалистка, и там не е МарЧина.
Не само заради това, че наистина стигна на финал само с един мижав дуел, и то срещу най-мармаладената участничка евър, ами и заради цялостния принос на Ваня, през целия сезон, за това Живка да остане на заден план, докато самата Ваня обираше негативите, понякога и с нейното любезно /Живкино/ съдействие. Да не говорим за този, последен дуел, при който отново при Ваня имаше и малко лично отношение към Живка, затова не я избра /или така ми се стори/. Ако Ваня отпадне, Живка само печели, и като нищо ще спечели и чека.
Ето затова ни харесвам и Живка. Мина между капките, оставяйки целенасочено усещането за приятелство и подкрепа у Ванчето, но в същото време заявяваше пред зрителя, че си играе играта и не създава приятелства. Ту так, ту онака...  Тя ми е точно толкова нежелан финалист, колкото и Мартина. В тази  тройка, заради грубото отношение към Ваня само тя спечели. Не и в моите очи, но характера, който показа и волята в битките я направиха достойна за финал за много хора и може би трябва да стигне, но се съмнявам... Ще останат неприятни личности, освен Пламен, който е много противоречиво личност, но определено ми е най-симпатичен, като присъствие. Но заради историята с Теодора ми остави неприятно усещане. И ако наистина има продължение на историята им ще ми е неприятно една евентуална победа на Пламен да облажи Тедка.

# 783
Аз сериозно се замислям, че това са единствените участници, които са кандидатсвали. Това е единственото ми обяснение за толкова калпав каст.
Де факто Ралица, Ваня, Цвета, Мартина и Лора са влезли  за реклама на бизнесите/надчинанията си;
Жоро и Живка да я превъртят и да вземат парите;
Любо и Теодора да видят родата;
Чавдар и Виктор им допада формата;
Ивайло и Пламен от скука;
Стефан, Боби, Цоньо и Косьо да видят докъде могат да стигнат; 
Деса да натрие носа на българите, видиш колко сме изостанали, а тя живее в диамантена къща;
Сия и Краса са пълнеж;
И Киро май по-скоро ИиА са го извикали да допълнят бройката, щото няма други. Grinning

# 784
  • Варна
Ми не, Живка си струва да спечели, за нея съм.

# 785
Ако отпадне Ваня и аз съм за Живка.

# 786
  • España
Мартина е жалка …честно …Кикото тоже….чак мъъъъничко ги съжалявам ( толкова да нямаш реална представа за себе си …..) !
За агитката на готЕните всичко сте казали…” Планетата на маймуните” - епилог ! На техния фон още по-ярко изпъкват другите нормални и възпитани хора !

Да ви питам : прави ли ви впечатление , че епизодите от дооооста време насам започват без “шапката” с мелодията и представянето  на всички участници ? Други години май не е било така….

# 787
Седя и не мога да повярвам какво гледам. Това нещо се излъчва в ефир и е РЕАЛИТИ предаване. Това са хора които отглеждат деца, гласуват и изобщо имат социална среда. Такова нещо като вчера и днес по време на дуелите наистина не съм си и представяла. Аз съм на 20 и ми е жал за тези хора, не е омраза, а съжаление и недоумение предизвикват. Самият факт, че те са на годините на моите родители и се държат така е главозамайващ.

# 788
  • Sunshine state
само на мен ли ми става супер смешно като се обърнат към Кирил с това бебешкото "Кико"? Oчакваш някакво момченце, а не камерата да ти покаже някакъв алкохолизиран миризливец Grinning
Право в целта! 🤣🤣🤣

# 789
............ Аз съм на 20 и ми е жал за тези хора, не е омраза, а съжаление и недоумение предизвикват. Самият факт, че те са на годините на моите родители и се държат така е главозамайващ.
Точно това си мислех днес, как биха се чувствали децата ми, ако изглеждам и се държа като Марчина.
Жена, на прага на критическата , с шарени чорапки и деколте на пластмасов бюст, която рисува цветенца, когато се очаква да отговори на въпрос.
Не им е лесно .

# 790
Ваня я спукаха от ратайства и дуели. Изморена е. Изморена е и от вълната от злоба. А Марта, какво? Полежа си. По едно време за малко ходеше с вързана ръка. За малко. Само като се зададеше дуел. А да, и като ратайстваше, пак спейки. Защото достойния Виктор всички го работеха кой от къде го хване. Та колкото и да не ви симпатична Ваня, тя си заслужи и презаслужи място на финала. А не Мартина, която мина метър. Живка не я знам каква е извън играта, не ща и да знам, пари за нея няма да давам и дОма нама да я водя. Но от всичката плява там, в нея ми е надеждата. Не мога да кажа, че ме е разочаровала. Всички понякога стъпваме накриво, и тя е човек. При това " битов ". Ехеей, къде ще мери мегдан  тя с Киро - той не е роден за обор, а за сцена. Мартина пък  "има нещо, което Живка няма и не може да има", ако " не си оправи лицето". Само дето на Мартина й липсва това зад лицето- мисленето сигурно й се вижда изморително.
Та, за финала, аз съм за Живка победител.

Последна редакция: чт, 16 дек 2021, 10:26 от cardhu

# 791
  • Sunshine state
Определено и аз съм за Живка на финала. Смятам, че вотът на зрителите ще е между нея и Пламен.

# 792
Шарени чорапки и деколте на пластмасов бюст/Daни,как го измисли, търкалям се от смях/

# 793
  • Асеновград
Така се радвам,  че тази тъпотия фермата 7 е към своя край.
Не мога да повярвам,  как големи хора могат да се държат по този начин. Ваня не ми е любимка , но стискам палци тя да победи.  Коцьо , Ивайло и Киро рядко тъпи и противни хора. Никога не съм ставала свидетел на такава агресия към Жена , каквато видях в предаването. Жалко много жалко ......Андрей и той за какъв ...е там , по никакъв начин не реагира  , на тези подвиквания и обиди към Ваня.Според мен трябва да има спортменство , а ние ставаме свидетели на пълна пародия. Тази година много се разочаровах и натоварих с предаването.

# 794
Посмях се с последните страници с бацилените гащи на киКО и пластмасите на мара.. Joy и тази почвам да я пиша с малка буква, абсолютна утайка. Аз се зарекох да не гледам, ама хванах 10-15 минунит от първите битки. Каква самодоволна физиономия изкара, брех.. голямо самочувствие. Мернах и интелЕгента как врещи за фон и ръмжи като мамУн в разможителен период. А за обидите към Ваня, какво да кажа, за това и не гледах...

Ванчето си е номер 1 този сезон, който иска да я харесва, който не иска... Винаги с усмивка, с точен анализ на хората, въпреки цялата помия, тя не се пречупи.

На финала съм за Живка (ако Ваня отпадне). Много се чудех за Пацо, 100 пъти си сменях мнението, но в крайна сметка присъствито в агитката на марта снощи, тотално ме отказа от него. Цял сезон не можа да реши каква му е позицията. Ем иска да е от отбора на нормалните хора, ем нещо го тегли към зоопарка. Ами явно си го влече, а и то се видя, че след края на снимките пак се е лепнал за „готините”. За мен в крайна сметка си остава от тяхната групичка, а да подкрепя някой от тях, АБСУРД!

Последна редакция: чт, 16 дек 2021, 07:08 от Ели-Мели

Общи условия

Активация на акаунт