🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 15 - * ФИНАЛ * (12.12 - 19.12) 🐄

• 93 646
  • 2 048
  •   1
Отговори
# 765
Тея гащи сто процента, ако ги събуе ще застанат прави !!! Кора има там и цяла една микро вселена от бактерии и други организЪми!
И всичките - по-висши и еволюирали от него.
Joy

# 766
Затова според мен и двамата са се покрили като партизани - отдавна приключиха снимките, останалите постоянно публикуват някакви снимки и срещи в реалния си живот, от гостита, партита, рождени дни.....да сте видяли или чули нещо от Мартина и КиКо? Къде беше "мама" на РД на едната си дъщеря Лора? Та дори Богинята беше там, а "мама" никаква я нямаше, няма и да се появи според мен.
Обаче Иво тепегьоз и гьонсурат - въобще не му пука, те го плюят, то мисли, че дъжд го вали.

# 767
  • Другата България
Мартина, Сия и Теодора се бяха снимали в един фитнес в Симеоново. Тук в темата някой беше публикувал.
Пропуснала съм, благодаря.
Което нищо не означава, всъщност поне за мен, тя така или иначе вероятно през ден е във фитнеса.

# 768
А аз ще съм доволна, когато на финала се види вота на зрителите, и на отпадналите фермери, и на тези от изминали сезони. Да паднеш накрая, когато вече си визуализираш чека, и то да паднеш с много, след като вече си се запознал с всенародната "любов" навсякъде - и в мрежата, и реално, за мен е безценно.
Затова според мен и двамата са се покрили като партизани - отдавна приключиха снимките, останалите постоянно публикуват някакви снимки и срещи в реалния си живот, от гостита, партита, рождени дни.....да сте видяли или чули нещо от Мартина и КиКо? Къде беше "мама" на РД на едната си дъщеря Лора? Та дори Богинята беше там, а "мама" никаква я нямаше, няма и да се появи според мен.
Според мен го правят, защото още са "вътре" и ги дават по телевизията. Кустев от миналия сезон беше публикувал видео, в което ясно се виждаше как Фермата 6 и Фермата 7 са се събрали на сбирка и се виждаше как Пламен е там, като след това свали видеото. После качи снимка от същата сбирка, но беше само с вече отпаднали участници. Да обаче Любо е над закона и беше качил снимки как заедно с Дора, Лора и Пламен са на обяд в Aladin Foods (те се бяха похвалили, че при тях са обядвали участници от Фермата...ако питате мен това си е антиреклама Smile). Анастасия също беше качила видео с Теодора и Мартина. Не знам, може би едни го спазват това "правило" да не се качва нищо с участници, които все още не са отпаднали публично, но на други не им пука.

# 769
Аз не разбрах в събота ще има ли игри между четиримата финалисти, на живо, на запис?

# 770
  • В тъмната гора.
В събота ще има събитие организирано от книжарници Буктрейдинг, които издават Алманаха и идиотската книга на Тенчевата. Та Иван и Андрей ще са там с двамата финалисти. Носетите си яйца и като се покажат, бой по простите им кратуни. Днес гледах "Менталистът" и влизам тук да видя какво е станало, но пак ме хвана яд и се изнервих.

# 771
  • Другата България
Аз не разбрах в събота ще има ли игри между четиримата финалисти, на живо, на запис?

Финалните игри са играни.
На запис ще ги гледаме.
А гласуването както чухме, ще започне от утре вечер, след като едната от двете жени отпадне.
Тъй де, да има време да налапат кинтите, а и да се види накъде върви вота, има три дни за компромати в 93та минута, знаем онзи за Боби миналата година кога "лъсна"......дано греша.

Та, за финала.
Ако Живето спечели формата, което е много вероятно, то част от наградата си би следвало да я даде на Ванчето.
Ако самото то не е другата финалистка, и там не е МарЧина.
Не само заради това, че наистина стигна на финал само с един мижав дуел, и то срещу най-мармаладената участничка евър, ами и заради цялостния принос на Ваня, през целия сезон, за това Живка да остане на заден план, докато самата Ваня обираше негативите, понякога и с нейното любезно /Живкино/ съдействие. Да не говорим за този, последен дуел, при който отново при Ваня имаше и малко лично отношение към Живка, затова не я избра /или така ми се стори/. Ако Ваня отпадне, Живка само печели, и като нищо ще спечели и чека.

# 772
На 101% съм убедена, че Кирил няма да спечели този сезон. Него въобще го премахвам като вариант даже. Колкото и добре да се представи на финалните игри и фермерския вот, няма да е победител. Иван и Андрей не са паднали от Марс (както се казва), няма да позволят Кирил да спечели след като виждат нагласите на 98% от зрителите. Победата на Кирил автоматично ще означава, че няма да има следващ сезон, което продуцентите няма да допуснат.

Ама как ги решавате тези неща.Дали ще има и дали няма да има догодина ферма няма да зависи от това кой ще победи.Няма връзка.Да,  Иван и Андрей не са паднали от Марс и затова няма да си вкарат автогол,  като направят зорлем някого победител.Въпреки всички филми,  които се вихрят тук,  си мисля,  че на Иван и Андрей все име тая кой ще спечели.Важно е предаването да се гледа.Пука им на тях за Кирил,  или за някой друг финалист,  че да го правят победител без да заслужава.Защо?Защо ще си жертват предаването и това с което си изкарват хляба?Трябва да са пълни глупаци да го направят.А те може да са всякакви,  но глупаци не са.

# 773
Джуджетата ако не върнат тегленето с жребий на битките, ще си въртят фермата като по-малко братче на големия батко. Много забатачиха нещата във всяко отношение този сезон, не знам има ли излизане от калта за този формат. А колко обещаващо беше началото преди три месеца.....

# 774
  • Вестерос
Покрай Фермата вече се дразня на "Облаче ле бяло".
Като я чуя вече и "ще счупя тоз телевизор" и то беше заради кофти участниците, толкова антипатични хора на едно място 😔 Лоши хора, злобни, зли на моменти... гордеещи се, че са простички, натякващи, груби, обиждащи, самохвалци, изтъквания, много шум /КикОто, Марта/ и нищо после... Ужасен каст като цяло 🙄

....

Яд ме е за Ваня, не я ща Мартина на финал. Отвратително държание отново от агитката на "готините". Ивайло, да знаеш всичко се връща, кълненето не е ок. Долно, по цигански, неспортсменско е, чак ми е смешно, че си бил справедлив, пълни глупости, всичко друго си, но не и това. Пробуждане-няма! Смирение-няма, има простотия, фалш, злоба. Срамота! Кофти материал, кофти личности, тесногърдие, простащина!

# 775
Пожелавам на всички нормални хора в аванс за празниците коцьо, ивайло, Теодора и Любо никога да не се върнат в България! Да вземат и кирил и Мартина!

Амин!

Тези хора са дъно! Дори не ми се коментира какво гледахме и чухме. Поне могат да са горди със себе си, че допълнително допринесоха никой, освен семействата на Мартина и Кирил да не гласува за тях. Дано поне малко ги е срам сега, ама едва ли.

Някой може ли да обясни какво значи битов човек? Интелектуалецът е стигнал някакво ново ниво след като подскачаше като паляк на арената и вече не го и разбирам. Аз всъщност не се и опитвам, ама де да знам, може да е израз от някоя Шекспирова пиеса, та да се ограмотя и аз.

# 776
  • София

Фермата - сезон 7
         Eпизод 82 (15.12.2021)

# 777
Много кодиран разговор в "изрязаните кадри" между двете мутри, някой схвана ли коя е "Жижи", защо е облякла якето на Любо и защо това дразни Винету?
Иначе кофти, че Жоро веднъж сбърка с подсказването и това се оказа фатално за Ваня с тия колове, жалко, че и тя сама не си послуша съвета, който даваше на Пламен да ги подреди до самата стойка и да ги изравни отдолу, че да не ги бърка по размери.
Ванчето е машина и показа, че има и най-много достойнство от всички вътре, но съдбата и продукцията за пореден път са против нея с докарването на отпадналите, 40% от които я мразят и в червата, а 70% ще викат с пълно гърло срещу нея, особено при този двубой.

# 778
  • Вестерос
Аз чакам Ивайло да пита КикОто какво значи битов човек и да дойде да ни го напише

# 779
На 101% съм убедена, че Кирил няма да спечели този сезон. Него въобще го премахвам като вариант даже. Колкото и добре да се представи на финалните игри и фермерския вот, няма да е победител. Иван и Андрей не са паднали от Марс (както се казва), няма да позволят Кирил да спечели след като виждат нагласите на 98% от зрителите. Победата на Кирил автоматично ще означава, че няма да има следващ сезон, което продуцентите няма да допуснат.

Ама как ги решавате тези неща.Дали ще има и дали няма да има догодина ферма няма да зависи от това кой ще победи.Няма връзка.Да,  Иван и Андрей не са паднали от Марс и затова няма да си вкарат автогол,  като направят зорлем някого победител.Въпреки всички филми,  които се вихрят тук,  си мисля,  че на Иван и Андрей все име тая кой ще спечели.Важно е предаването да се гледа.Пука им на тях за Кирил,  или за някой друг финалист,  че да го правят победител без да заслужава.Защо?Защо ще си жертват предаването и това с което си изкарват хляба?Трябва да са пълни глупаци да го направят.А те може да са всякакви,  но глупаци не са.
За мен има връзка между това как се гледа настоящия сезон и победителя от предходния. Също така, според мен на продуцентите им пука кой ще спечели (специално за този сезон им пука, тъй като нагласата на 98% от зрителите е една и съща). Ако Кирил или Мартина (ако е на финал) спечели този сезон, голяма част от зрителите няма да си губят времето следващата година отново със същото предаване, тъй като има огромна вероятност победител да е отново някой като Кирил или Мартина. Същият сценарий стана и с Big Brother - гледаемостта дотолкова спадна, че в момента няма нов сезон. Да, сигурна съм, че ще се завърне може би след 1-2 годинки, но съдбата на Фермата ще е същата, ако победител този сезон е някой от групичката на Мартина. На Иван и Андрей им е важно да има следващ сезон, защото, както каза - с това си изкарват хляба. Та с 2 думи - Нито Кирил ще е победител, нито Мартина, ако утре успее да се класира за финала.

Общи условия

Активация на акаунт