🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 15 - * ФИНАЛ * (12.12 - 19.12) 🐄

• 93 654
  • 2 048
  •   1
Отговори
# 750
  • Стара Загора

Изборът на Ваня до голяма степен помогна за това Живето да е на финал само с един келяв дуел.
И аз не съм ОК с това, защото според мен Ваня можеше и да отнесе Живето на деула, който гледаме в момента.

По-добре Живка на финал с 1 дуел, отколкото марта с един.

Ваня , като говореше с Живка  каза , че ако избере нея за дуел, изпраща директно Мартина на финал, все едно поднася финала "на тепсия".  Това тя никога нЕ можела да направи..

# 751
  • Наоколо
Какво значи "битов човек"?

Кирил вижда "битов човек" в Живка, но не вижда Битовия Алкохолик в себе си! Брей 'къв Битов Човек 'начи!

# 752
  • Варна
Даваха откъс от живота на марта, карат триколка или както там се нарича. Кой виждате да шофира?
Объркана работа. Сигурна съм, че личния й живот е объркан, мноооого объркан и тя, като кирчо е нещастна.
Тая жлъч, която изсипаха тея цървули във Фермата е, защото всички тези нещастници не получават любов, това е. Съжалявам ги.

# 753
За съжаление аз виждам Мартина, като победител в дуела и финалист.
Няма как Ваня да я победи утре.

# 754
Мери, агитката на Ваня може и да е по-малобройна, но е по-качествена. И като сметнеш от нейните един= на 3-4 от другите и картинката се променя.

# 755
Аз вече почти не следя, но честно казано единственото, което истински имам желание да видя свързано с Фермата е интервюто с Ваня, когато излезе, тоест знам, че е излязла вече, но когато си направи тура по студиата на БТВ. Искам успокоението, че е прочела всички коментари и знае колко силна е била подкрепата за нея и другите, сравнено с "готинити".

Не, че не е очевидно, че ги е чела, де. Ето, че Стефан казва как е видял колко силни са били зрителските симпатии за тяхната малка група. Георги със стиха си също показва, че знае. Ралица също. Впрочем Ралица харесва доста коментари, които казват как продукцията се е провалила в овладяване на ситуацията. На мен ми се струва много огорчена от времето си там и не си спомням някой бивш участник преди да не е криел какъв провал е било всичко, още преди сезонът да е завършил.

# 756
мартина  си е сложила цици, за да вкара нещо женствено в себе си, но те не са помогнали да  изглежда на жена... даже напротив, изглежда ми на хермафродит-  двуполово същество...жената-мъж...ужасТ....сами се убеждавате, предполагам

Imp

# 757
  • София
Тея гащи сто процента, ако ги събуе ще застанат прави !!! Кора има там и цяла една микро вселена от бактерии и други организЪми!
И всичките - по-висши и еволюирали от него.

# 758
  • Варна
Тея гащи сто процента, ако ги събуе ще застанат прави !!! Кора има там и цяла една микро вселена от бактерии и други организЪми!

😂😂😂😂😂😂

# 759
Чавдар утре ще подкрепя Ваня. Сега дадоха промото за утре.

# 760
  • Другата България
А аз ще съм доволна, когато на финала се види вота на зрителите, и на отпадналите фермери, и на тези от изминали сезони. Да паднеш накрая, когато вече си визуализираш чека, и то да паднеш с много, след като вече си се запознал с всенародната "любов" навсякъде - и в мрежата, и реално, за мен е безценно.
Затова според мен и двамата са се покрили като партизани - отдавна приключиха снимките, останалите постоянно публикуват някакви снимки и срещи в реалния си живот, от гостита, партита, рождени дни.....да сте видяли или чули нещо от Мартина и КиКо? Къде беше "мама" на РД на едната си дъщеря Лора? Та дори Богинята беше там, а "мама" никаква я нямаше, няма и да се появи според мен.

# 761
Сигурно е била там Марта може би не иска ли да я има в кадър , защото знаят каква ще е реакцията на феновете.

# 762
  • София
DMS KIRO PIK
Дарете 1 лв., да купим нови гащи на Пикльото.

Да беее, вместо да дадем за дете или възрастен в нужда, това е един хляб...гащите да му ги донесат от Лондон;) или да си ги ушие от платнище!

# 763
  • София
Мартина, Сия и Теодора се бяха снимали в един фитнес в Симеоново. Тук в темата някой беше публикувал.

# 764

Много добре казано! 😆😆😆

Общи условия

Активация на акаунт