🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 15 - * ФИНАЛ * (12.12 - 19.12) 🐄

• 93 643
  • 2 048
  •   1
Отговори
# 735
  • Наоколо
Кирил тънкообидния, Божееее! 🤦

# 736
  • София
Ама те ако прадължават с обидите, всичко го има на запис, след това едно дело за уронване на престижа/репутацията...просто и дават материал на Ваня, който тя знае как да използва след това в своя полза;) Дори за 1 лев да е, моралното удовлетворение ще е....Айде след това да видим Коце или Ивайло с дело срещу тях, водено в България, как ще ги "приемат" с отворени обятия в Лондон.

# 737
Това е нищо, сравнение с нещата, които се случиха вътре, но само на мен ли ми става супер смешно като се обърнат към Кирил с това бебешкото "Кико"? Oчакваш някакво момченце, а не камерата да ти покаже някакъв алкохолизиран миризливец Grinning

# 738
Прави сте, че Кирил освен душевно и физически изглежда нечистоплътен. 🤮

# 739
DMS KIRO PIK
Дарете 1 лв., да купим нови гащи на Пикльото.

# 740
Жалко, че не можем да му купим и сърце!

# 741
Нищо не може да оправдае психическия тормоз на Кирил към Ваня, дори алкохолизма. Това си е просто гнусно, долно отношение от един безкрайно комплексиран човек.

# 742
DMS KIRO PIK

За тоя отрепляк и 1 ст. не давам. Жена му да му бере гайлето.

# 743
Интересно, че Кирил не харесва "битови" хора при положение, че то самия е (първо)битен. А Марта пък не харесвала манипулациите. Далече били от нея. Хахахаха 😂😂😂

Накрая защо така излетя Ваня? Не разбрах какво стана?

# 744
  • на село
Днес хванах малко от Стефан в сутрешния блок при Кадиев, не чух какво го питаха, но чух какво отговори- за държанието на Кирил към Ваня, напълно непристойно и че докато там във формата от другата страна на масата- на Кирил и сие са били повече, то когато е видял настроенията навън е разбрал, че от тяхната страна има много повече хора.
Та все повече очаквам въпросните продуценти да излезнат с пробуждането на хората, срещу злобата и т.н.Blush

# 745
  • София
Какво значи "битов човек"?

Е той е интелектуалец, а тя е битова!
Обаче интелектуалното му е в кавички, както видяхме.

# 746
  • Другата България
Прави сте, че Кирил освен душевно и физически изглежда нечистоплътен. 🤮
Откога го говоря това аз.....
Той цял сезон не свали тези зелени панталони и това суичърче от себе си, за мазната му прическа и подобие на индианска плитка, или по-скоро на проскубана конска опашка да не отварям дума.

Много ми хареса финала на епизода.
Браво на продукцията, и съм съвсем сериозна.
Монолога на Ваня пред камерата, съвсем искрен и напълно реален - всичко това го видяхме и чухме, на фона на поредната и последваща Кирова простотия по неин адрес.....още ли има хора, които мислят, че Кирил ще спечели формата, и че е човека на продукцията? Никакъв шанс, ама никакъв.

# 747
DMS KIRO PIK
Тея гащи сто процента, ако ги събуе ще застанат прави !!! Кора има там и цяла една микро вселена от бактерии и други организЪми!

# 748
  • Пловдив
Киро и МарЧина може и да се харесват и да си мислят, че са много куул... Но истината е, че са лоши дребни душици. Абсолютни нещастници. Ванчето да е жива и здрава, колкото и да е шантава, е добронамерена поне.

# 749
Жалко, че не можем да му купим и сърце!

Е, той баща му не го е направил човек, та ние ли? Но едни гащи, да си ги менка със зелените, ще го уредим.

Общи условия

Активация на акаунт