🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 15 - * ФИНАЛ * (12.12 - 19.12) 🐄

• 93 127
  • 2 048
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Между другото Ивайло каза да очакваме интересни неща от канала му. Ако не друго е октровен и могат да се разберат много неща, които друг няма да каже. Има планове в канала му да минат най-интересните за зрителите участници и да се открехнат доста забулени неща. Първо той ще бъде гост в собственото си предаване, а после ще кани и други участници. Не всички, но се намекна за финалистите + такива, които са били по-интересни за масовия зрител. И въпросите ще са нестандартни и ще разберем интересни неща и непоказвани такива.

# 106
  • Враца
Аз спрях да гледам формата заради него, как ли не бих си го пуснала сега, да му гледам глупостите. НИ-КО-ГА!

# 107
Ама защо да не е млада жената на Георги?! Доколкото видях във визитката му той е на 40г., което ме накара да се облещя, де. Изгледа по-възрастен. Пламен и Стефан и те са някъде там. Любо на 36г. Джибрата е малко над 40. Проверявах по повод думите на Дяволо, че били от различни поколение, ама май не е така. Живка била на 39г,щях да падна. На мен ми изглежда добре поддържана 50г. жена

# 108
  • при късмета
Е колко пък да са нестандартни въпросите? "Какво не показаха за мен?", отговор "Аз съм бял и добър, ама негативното отношение на зрителите към мен са от монтажа". Това е толкова "нестандартно", че го слушаме от всеки изложил се и настроил зрителите с/у себе си, вече 7 години

# 109
Ама защо да не е млада жената на Георги?! Доколкото видях във визитката му той е на 40г., което ме накара да се облещя, де. Изгледа по-възрастен. Пламен и Стефан и те са някъде там. Любо на 36г. Джибрата е малко над 40. Проверявах по повод думите на Дяволо, че били от различни поколение, ама май не е така. Живка била на 39г,щях да падна. На мен ми изглежда добре поддържана 50г. жена
А Мартина как ти изглежда? Защото на мен ми изглежда с едно 5-7 год повече от Живка.

# 110
  • София
Пламен и Жоро имат 9-10-години разлика, Жоро е на 41, а Пламен на 32. Това не е малка разлика като за такова предаване.

# 111
Жоро дали не каза, че от ученици са с жена си заедно. Хубавица е съпругата му, рано са станали родители, две прекрасни деца имат. Да са здрави и да се подкрепят.
Георги както отслабна с дънките и палтото изглеждаше много добре.

# 112
Живка изобщо не изглежда по-възрастна, а на годините си. Ако пусне и дълга коса, вече дори ще младее, защото е запазена в лицето и тялото й е хубаво. Жената на Жоро изгледжда по-млада отколкото явно е. Мартина е много състарена в лице. А Пламен е много далеч от 40, просто рано е побелял. А Жоро наистина ако отслабне още, ще изглежда супер. Него килограмите го състаряват.

# 113
  • София
Сега чета коментарите за Жоро, ами той май от всички само той Отслабна особено видимо и забележимо. Работлив е човека, майстор и с много опит. С разни жестове и поведение, ми беше леко анти, но явно той си е такъв. По-припрян в говора, отпуска си езика след чашка, почесва се тук там. И точно това в моите очи го направи истински. За отношението към Кари, много се изписа, с такава любов и каза айде Тати да си ходим. Да се гушкат още дълги години заедно.

# 114
Надявам се Пламен да направи мъжки дуел. Писнаха ми подскачанките на Мартина, каквото и да избере Пламен тя ще намери начин да го омаловажи и подиграе. Всеки си играе играта за себе си, това трябва да  е повече от ясно, еле па на Мартина. Толкова противен участник не е имало за мен през годините, а заедно с Кирил де, те са като гърнето и похлупака. Жоро още от начало не ми беше толкова неприятен и много ме зарадваха, как се сработиха с Живка, може да е от взаимен интерес, но се разбираха. Довечера ли влизат всички?

# 115
Здравейте, драги мами и господа.

Как сте, какво правите?

Diavolo, мерси за новата тема.
Дано не ми се разсърдиш много, че ти омаловажавам последните постове - ще посъветвам хората най-сърдечно да си намерят да гледат нещо по-качествено.
Ако си имал предвид да се пошегуваш с активността на отпаднали фермери - не съм разбрал шегата, можете да ми се посмеете какъв съм застаряващ пуритан. Wink

Позволете да се пошегувам и аз.
Вижте, ако намерите л**но на улицата, сигурно няма да си го сложите в устата.
Ако намерите л**но в нета или по телевизията, ще си го пуснете ли в душата?

# 116
  • София
Под това:

Аз спрях да гледам формата заради него, как ли не бих си го пуснала сега, да му гледам глупостите. НИ-КО-ГА!

и под всяка дума на Not Sure се подписвам.

Не стига че Ивайло се натресе и в тази тема, ами и да обикалям интернета да му следя изявите - айде нема нужда!

# 117
  • Другата България
Аз нямам против всеки да се изявява кой както намери за добре.
Сега е техния "звезден миг", след НГ хората ще ги забравят, освен ако не започнат да ни ги натрапват по други формати - някои от тях.
Нито имам време, нито желание да гледам Ивайло, или който и да било друг от тези.
Където и да било, да не говорим, че едва ги търпя да приключат.
Довечера щели да влизат всички?
Ужас, отсега се приготвям за лицемерни истории, извинения, легени и кофи със сълзи на Дора, крякането на Лора, а Анастасия едва ще я издържа. Дано да са за малко, да не остават с преспиване.
За Кирил, и промяната в поведението му, както и за всяческото побутване от страна на продукцията към драгия зрител относно чистата му душа си мисля, че това е просто "лъскане на образа му", или опит за такова предвид приближаващия финал. Масово е нехаресването на Кирил, а все пак СМС-и са нужни.

# 118
  • Асеновград
Благодаря за темата .
Съвсем изгубих интерес към предаването.
От темата разбрах , че Коцьо е аут от игрЪтЪ.  Не съм и очаквала да победи Пламен , но все пак.
Ако няма какво да гледам довечера , може и да пусна да гледам  епизода. Честно да си кажа , нямам търпение да свършва.

# 119
Главно искам интересни битки. Тази седмица ще има 2 дуела, дано са хубави. После игрите на финала и да се приключва вече.😀

Ивайло в никакъв случай не бих си го пуснала. Едва го търпях във Фермата. Страшно много ми опротивя. Замислих се дали има интервю на участник, което бих гледала - ами няма. Повечето са ми безразлични, други си ме дразнят и не искам да ги виждам и чувам, а тези, които все пак харесвам, са ми интересни в самата игра, иначе няма какво да им слушам.

Общи условия

Активация на акаунт