🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 15 - * ФИНАЛ * (12.12 - 19.12) 🐄

• 93 753
  • 2 048
  •   1
Отговори
# 450
Как на една възраст са Иван и Кирил?!? Кирил е с поне 10 години отгоре.
Кирил и Мартина не са ли най-старите от участниците в тазгодишната ферма?

# 451
Оф, този Киро. Дано, дано, дано НЕ победи. Не го заслужава грам.

При дуел Ваня и Марта съм за Ваня, а ако е между Ваня и Живка - за Живка.

# 452
  • Другата България
Ванчето отсега се е предала.
Напълно обяснимо, толкова мачкане от почти всички, толкова време, какъвто и дебил да си, в един момент ще рухнеш. Все пак е човешко същество, не е робот, прави се, че е над нещата и не ѝ пука, ама не е точно така, то си личи.
А Живето.......отново, за пореден път - идеален играч, кофти човек.
Дори и да не е такава, каквато се прави "заради играта", самия факт, че може да се прави заради играта  поне за мен не е ок, ама аз съм емоционална, затова и никога не бих участвала в риалити.

# 453
  • Разпиляна във въображението

Не е вярно. Иван е на 42, Кирил е на 44 години.

# 454
Кирил и Мартина не са ли най-старите от участниците в тазгодишната ферма?
Иван е на 42, Кирил, май ми е наборче, сиреч на 46, така че са близко.
А, на 44...

# 455
  • София
До продукцията: моля, сменете си сценаристите. Хич не ги бива. Първо ни показвате какъв зъл грубиянин и вербален насилник е Кирил, а после му лъскате имиджа и искате да го представите като бял и добър, чист като девствена мома. Не ви се получи. Може би сте си представяли Възход и падение или обратния вариант Падение и възход, но не стана така. Може би сте объркали сценария или главният герой не е този, който сте искали да бъде. Все тая.

# 456
  • Варна
Спрях епизода, нямам нужда от тази гнус.
Все тая ми е кой ще спечели, ще се опитам да забравя този сезон.

# 457
  • Пловдив
За мен Живка си играе играта перфектно и се надявам да я превърти.
Така се прави. Другите да гледат и да се учат.

Мартина, докато слушаше на Стефан писмото, имах чувството, че не разбира половината думи. Много сложно се изказва за нейния прост мозък.

# 458
Разрових се за биография на Кирил - ама страшно успешен актьор, името му излиза в 70% публикации за Фермата, 20% търговски регистри и 10% се споменава за негови актьорски участия.
В едната визитка пише, че бил интелектуалец - на базата на какво? Явно е достатъчно да мразиш чалгата и вече си интелектуалец. Ни интелект има в този човек, ни интелигентно поведение.

# 459
А видяхте ли онази семпла женица Красимира как скандира с хората, които грам не я харесваха (вероятно и продължават да не я харесват), а после не си направи труда да си извади ръцете от джобовете да аплодира Стефан?
Надуха ми главата тази вечер. Даже не знам дали агитката или Андрей по време на първата битка ме дразнеше повече.
Браво на Стефан! Представи се добре като за финал. Имах някои задръжки да го харесам напълно заради негови действия или липса на такива, но все пак беше от положителните и най-вече умни герои.
Още 3 дни с Треторазрядния и дон Корлеоне, омм… А в събота на всекиму заслуженото Innocent

# 460
От време на време гледах Фермата.Човека,когото най-много харесах беше Георги.А всеки път попадах на битките на Ваня.Да,прочетох,че Живка не одобрява залитането на Ваня към двата отбора,Но,когато човек е много интелигентен,той трудно би взел крайно решение,без да е опознал всички и да е минал през период на колебания.Поради това,аз гласувам за Ваня.По мое мнение Кирил и Мартина,особено Мартина ,не са хората,които бих подкрепила.Никога.

# 461
  • Другата България
Аз се чудя, ако и Джоки стигне финал, как групата на готините ще гласуват, след като ще има трима от "техните"?
Хайде, Пацо вече е аутсайдер благодарение на останалите двама /евентуални/ финалисти, то това и беше целта - прекрасно съзнаваха, че Пацо е силна и тотална конкуренция, и започнаха атаките отдалеч. За него до момента май само Виктор е заявил със сигурност, че ще гласува. Много искам да е поименно, за да видя специално гласа на Дора. Ами останалите? Дето се драха като драни маймуни и вчера, и днес, а вероятно и утре? Ако дървесния човек и жената с татуировките и двамата са финалисти, как ще си ги делят? Мътни са ми и гласовете на Боби, Сия, Стефан, Цоньо /въпреки, че си даде звездата на Живка/, мътен ми е и гласа на Ваня /ако отпадне утре или вдруги ден/. Марта ако отпадне е ясна, Живка ако отпадне също мисля, че за Пламен ще гласува. Мариян ще гласува както му каже Деса, но основната агитка ще трябва да хвърлят боб, ако Кирчата и МарЧина са финалисти.
Аз поне си мисля, че Любо със  сигурност ще е зад Кирил.
Останалите - Цвета, Лора, Ивайло, Коцьо и Краса ще са за Куин мама Джоки.

# 462
Едно вмъкване, нямащо връзка с темата.
По повод вербалното и психическо насилие във вермата.

Спомняте ли си, какаво сподели Мариян за миналото си?

Въпреки това той беше вкаран вътре.
Момчето излезе умно и излезе навреме.

Не знам, какъв е сега, не искам да говоря лоши неща и да лепя етикети.

Но човекът има случка в миналото си.
И въпреки нея продуцентите са го избрали.

Всеки да си прави сам изводите.

# 463
  • София
Адски много ме дразни продукцията вече с това изкривяване на истината за кирил и с непрекъснатите опити да му накичат насрания за*ник с рози. Продуцентите, не се прави така, а и не ви се получава - омазаното си стои. Разбрахме, че сте си близки с неандерталеца, но и от сутрин до мрак да повтаряте колко е велик, няма да ни сугестирате да забравим какво гледахме с очите си цели три месеца. Може да се скъсате да внушавате, че черното е бяло, но в крайна сметка то си остава черно. Както и дружката ви си остава дупка.

# 464
Аз се чудя, ако и Джоки стигне финал, как групата на готините ще гласуват, след като ще има трима от "техните"?
Хайде, Пацо вече е аутсайдер благодарение на останалите двама /евентуални/ финалисти, то това и беше целта - прекрасно съзнаваха, че Пацо е силна и тотална конкуренция, и започнаха атаките отдалеч. За него до момента май само Виктор е заявил със сигурност, че ще гласува. Много искам да е поименно, за да видя специално гласа на Дора. Ами останалите? Дето се драха като драни маймуни и вчера, и днес, а вероятно и утре? Ако дървесния човек и жената с татуировките и двамата са финалисти, как ще си ги делят? Мътни са ми и гласовете на Боби, Сия, Стефан, Цоньо /въпреки, че си даде звездата на Живка/, мътен ми е и гласа на Ваня /ако отпадне утре или вдруги ден/. Марта ако отпадне е ясна, Живка ако отпадне също мисля, че за Пламен ще гласува. Мариян ще гласува както му каже Деса, но основната агитка ще трябва да хвърлят боб, ако Кирчата и МарЧина са финалисти.
Аз поне си мисля, че Любо със  сигурност ще е зад Кирил.
Останалите - Цвета, Лора, Ивайло, Коцьо и Краса ще са за Куин мама Джоки.

Жалко,но си права

Общи условия

Активация на акаунт