🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 15 - * ФИНАЛ * (12.12 - 19.12) 🐄

• 93 720
  • 2 048
  •   1
Отговори
# 465
А видяхте ли онази семпла женица Красимира как скандира с хората, които грам не я харесваха (вероятно и продължават да не я харесват), а после не си направи труда да си извади ръцете от джобовете да аплодира Стефан?
Надуха ми главата тази вечер. Даже не знам дали агитката или Андрей по време на първата битка ме дразнеше повече.
Браво на Стефан! Представи се добре като за финал. Имах някои задръжки да го харесам напълно заради негови действия или липса на такива, но все пак беше от положителните и най-вече умни герои.
Още 3 дни с Треторазрядния и дон Корлеоне, омм… А в събота на всекиму заслуженото Innocent
Красито танка, дето си тръгна като посрана след като падна на нула от Живка. Смях!

# 466
Какво са видели в Краса на кастингите и защо са я взели е пълна мистерия. Освен да им е дрънкала за танка, за осиновяването и за еманципация и да са решили, че ще много интересен типаж. А тя е едно голямо … няма да я обиждам, знаете си Simple Smile

# 467
Стефан би трябвало да си даде гласа на Живка ако тя е на финал. Очакам същото и от Георги, Ралица, Ваня, Чавдар, Деси евентуално , Сия и Боби но той ми е мътен също и Цоньо. Дано и Мариян.

# 468
  • В тъмната гора.
Как на една възраст са Иван и Кирил?!? Кирил е с поне 10 години отгоре.
Кирил и Мартина не са ли най-старите от участниците в тазгодишната ферма?

79 набор е Иван.

# 469
  • Другата България
Много искам да им дават вота поименно, поне на сегашните фермери.
Някой сеща ли се как беше миналата година на финала?
За тези от минали сезони не беше поименно, но на настоящите как беше?

Изобщо не мога да предвидя гласа на Стефан.
Той е непредвидим.
Въпреки че Живето се постара в днешния епизод така и за него едни мили думи да нареди, все пак той е гласоподавател. Ама ние помним какви други думи редеше, когато беше "ОНЯ" скандал с прословутите МарЧинови .....бомби, дето така и не стана ясно имаше ли Гюро глава, пардон, горнище на бански, и съблече ли се Джоки ДО или В джакузито.

# 470
Цитат
Скрит текст:
А видяхте ли онази семпла женица Красимира как скандира с хората, които грам не я харесваха (вероятно и продължават да не я харесват), а после не си направи труда да си извади ръцете от джобовете да аплодира Стефан?
Надуха ми главата тази вечер. Даже не знам дали агитката или Андрей по време на първата битка ме дразнеше повече.
Браво на Стефан! Представи се добре като за финал. Имах някои задръжки да го харесам напълно заради негови действия или липса на такива, но все пак беше от положителните и най-вече умни герои.
Още 3 дни с Треторазрядния и дон Корлеоне, омм… А в събота на всекиму заслуженото Innocent
Красито танка, дето си тръгна като посрана след като падна на нула от Живка. Смях!
От Живка ли падна? Живка кога е излизала на елиминационен дул? Явно ми се губят моменти.

# 471
  • на село
Миналата година не казаха кой как е гласувал от фермерите.

# 472
Ааа, щях да счупя телевизора при мелодраматичната история на гласът зад кадър как Пацо е избрал лесния път, а киро е спечелил своите СЛАВНИ битки RageRageRage Честно ли, Наде? Честно ли, Иване и Андрейчо? Ама наистина, честно ли???? Вече съм убедена, че продуцентите ни се подиграват в очите и ни предизвикват!

# 473
Писаха името на избрания и го слагаха в кутия.

# 474
  • Другата България
И не оповестяваха публично вота, така ли?
Забравила съм. Сеирджийската ми душа помни, че при предишни сезони не беше така.
И е редно не само заради сеира, а защото двамата продуценти могат да манипулират И този вот.

# 475
  • на село
Предни години, наистина даваха кой за кого е гласувал, но миналата година, когато самото състезание не беше на живо, не казаха.
Мисля, че публично оповестиха, но не дадоха поименно как са гласували.

# 476
С гледката на четиримата на масата и наздравицата да са именно те на финала моето участие в темата за тази година  приключва. Ще гледам, докато Ваня участва, и ако не е на финал, не изпитвам повече нито любопитство към игрите на финала, още по-малко кой и как ще победи в този отвратителен сезон.
На феновете приятно гледане.

# 477
Забравила съм. Сеирджийската ми душа помни, че при предишни сезони не беше така.
И е редно не само заради сеира, а защото двамата продуценти могат да манипулират И този вот.
Да, много тъпо беше миналата година. Направо си казаха кой колко точки взима от гласуването на отпадналите фермери от същия сезон и дотам. Тоест...Иван и Андрей ще си кажат думата в този етап от определянето на победителя.

# 478
  • на село
То пък ние сме едни фенове, по- скоро сеирджии Joy

За какво да съм им фен, гледам след работен ден уж да разпусна, а пък то едно...

# 479

А реално как са определя победителя, от гласовете на фермерите и зрителски вот ли ?

Направо не ми се мисли ако ни се подиграят и Киро или Мартина станат победители.... дори тази глупост с довеждането на агитките облагодетелства тях. Пак се започна със злостни коментари по противника , а как пък другата агитка веднъж не казаха нищо лошо....

Общи условия

Активация на акаунт