🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 15 - * ФИНАЛ * (12.12 - 19.12) 🐄

• 93 682
  • 2 048
  •   1
Отговори
# 555
А всъщност нямат ли и МарЧи и Ваня еднакъв брой звезди - 3? И ако е така - как ще се реши реденето на битките? От главатаря кирил ли?

# 556
Е да, а Кирил избра за първи дуелист Ваня.Втори дуелист реди битките.Аз поне така разбрах за предстоящия дуел.

# 557
Да, вторият дуелист ще реди точките на 4 игри, а след това Ваня - на 3.

А във фейсбук има огромна вълна от хейт срещу Кирил. Мисля, че за първи път има толкова нехаресван участник. Прогнозирам, че зрителския вот за него на финала ще бъде по-малък процент от този на Надя миналата година.

# 558
  • гр.София
Да, вторият дуелист ще реди точките на 4 игри, а след това Ваня - на 3.

А във фейсбук има огромна вълна от хейт срещу Кирил. Мисля, че за първи път има толкова нехаресван участник. Прогнозирам, че зрителския вот за него на финала ще бъде по-малък процент от този на Надя миналата година.

Освен ако аверчетата от групичката му не се бръкнат, за да гласуват за киро. И родата (ако не ги е срам от  него)

# 559
  • Sunshine state
Нямам търпение да му видя мутрата като му кажат процента, обаче подозирам, че и на това ще намери извинение - нещо от сорта как е останал неразбран. 🤣

Последна редакция: ср, 15 дек 2021, 17:28 от Pupitka

# 560
И ще обвини хората ,които не са гласували за него.

# 561
"Боже, колко мъка има по тоя свят, боже!" Disappointed Relieved
Хензел и Гретел

# 562
Въобще няма да бъде изненадан Пикльото. Той вече знае колко добро впечатление е направил. Не напразно жена му си изтри всички публикации във фейса и вече не може да се коментира. Неговият фейс също е заключен за коментари, както и на Любчо, Цветка, Лорчето, Дора и барманчето.

# 563
"Боже, колко мъка има по тоя свят, боже!" Disappointed Relieved
Хензел и Гретел

Joy
По Киро.

# 564
Въобще няма да бъде изненадан Пикльото. Той вече знае колко добро впечатление е направил. Не напразно жена му си изтри всички публикации във фейса и вече не може да се коментира. Неговият фейс също е заключен за коментари, както и на Любчо, Цветка, Лорчето, Дора и барманчето.
И Инстаграм акаунтът му също

# 565
"Където е текло пак ще тече".
Киро Пикльото, майстор на покриви

# 566
Е, какъв е смисъла от тия звезди, тогава?! Поредния пирон  в ковчега на сезон 7, “Време за заспиване”.
Иначе, следя коментарите в инстаграм и там за мое учудване, има фенове на кирил…Бил искрен и прям…🤣🤣🤣

# 567
Е, какъв е смисъла от тия звезди, тогава?! Поредния пирон  в ковчега на сезон 7, “Време за заспиване”.
Иначе, следя коментарите в инстаграм и там за мое учудване, има фенове на кирил…Бил искрен и прям…🤣🤣🤣
Те и за Ивайло и Мартина така пишат.Бг реалност, много прости хора, които се отъждествяват с образи на себеподобни.

# 568
  • Другата България
Аз все пак мисля, че ако Ваня избере за втори дуелист МарЧина, тя ще се откаже от звездите.
Мартина е много самоуверена в себе си, и това до голяма степен ще ѝ помогне, освен, че е и силна физически.
Ваня е смачкана емоционално и това ще ѝ е само в минус.

# 569
Стига бе! Объркани хора. Да си прям и да си злобен простак не бива да се приравняват.

Общи условия

Активация на акаунт