🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 15 - * ФИНАЛ * (12.12 - 19.12) 🐄

• 93 589
  • 2 048
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Агитката на Ваня мълчи докато Мартина играе. Личи си къде са се събрали по-интелигентните играчи.

Досега не е имало сезон, в който да е имало толкова много маймуни. То са животински звуци, то е чудо..

# 676
На първия дуел ц@ците ѝ отвън, на втория - з@дника.
На третия какво да очакваме?

Аз погледнах малко, за избора на Ваня. И чух, че Марта ще се преоблича за всяка игра. Наблегна на това. Явно й е много важно.

# 677
  • Варна/Амстердам
Пламен ме изнервя адски много с мазната и необяснима подкрепа към Мартина. Та тя толкова грозна словесна тиня изля срещу него, а той я защитава и дори активно ѝ подсказва.

Ивайло и Кирил-безпрецедентно отвратителни, душевно грозни и отблъскващи!

Ей сега Марта ще вземе сигурно победата и в такъв случай четиримата финалисти са тотал щета! За нищо не стават!
Живка и тя с нейните тънки сметки-пословично смешна стана! Един келев дуел изкара и то срещу един от рекордно слабите участници, както и Дяволо спомена.

# 678
  • Варна
Да вкарат дилъра на Ваня, да й даде малко "допинг" 🥄👃🏼
Толкова злоба и негативизъм вредят на здравето, драги.Спри се, огледай се кой си и помисли.Със здраве!( комплексарщината е много тежко състояние за цял живот, ако не ти дойде акъл все някога, дерзай)
Що бе? Аз мисля за нея.  Тъкмо пак ще имаме Хепи Ванче 😂
Вземи помисли за себе си и това, което оставяш след себе си.Жалка история е твоето.Явно няма да имаш просветление колко голямо вселенско недоразумение си.Да гориш, захранван от злоба, гняв, негативизъм и голямо его ,си е чиста вреда за Света и загуба на време.

Е какво да оставя след себе си? Като клекне....

# 679
  • гр.София
Ивайло, вместо да се покриеш в миша дупка след всичко което каза и показа във Фермата, си тръгнал отново да се подиграваш и злословиш.. Май не си си извадил никакви поуки? Защо така? Липса на капацитет или просто така се харесваш?

# 680
Наистина агитката на Мартина са като от зоопарк, всякакви животински звуци се чуват Joy , но най-много се радвам, че Теодора я няма Rolling Eyes, на тази жена само като и чуя дразнещия глас и настръхвам цялата, толкова пък да ми е ужасна, че не е истина.

# 681
  • Разпиляна във въображението
Разбира се, че по-интелигентните са в отбора на Ваня. То се виждаше и по време на другите дуели. А киро и ивайло се чудят защо другите не отвръщат на простотията им. Спомняме си как изоставиха своя дуелист да се оправя сам, та Жоро и останалите продължиха да помагат. Просто не са хора като хората.

Жалко за опропастеното предаване.

# 682
Да вкарат дилъра на Ваня, да й даде малко "допинг" 🥄👃🏼
Толкова злоба и негативизъм вредят на здравето, драги.Спри се, огледай се кой си и помисли.Със здраве!( комплексарщината е много тежко състояние за цял живот, ако не ти дойде акъл все някога, дерзай)
Що бе? Аз мисля за нея.  Тъкмо пак ще имаме Хепи Ванче 😂

Палячо жалък, за твоята идиотия някой ден ще платят децата ти!
И за Кирил важи същото. Стой и гледай!

# 683
  • Sofia
Наистина агитката на Мартина са като от зоопарк, всякакви животински звуци се чуват Joy , но най-много се радвам, че Теодора я няма Rolling Eyes, на тази жена само като и чуя дразнещия глас и настръхвам цялата, толкова пък да ми е ужасна, че не е истина.
Там е Теодора,с една дълга риза

# 684
Опитват се да са арогантни и безпардонни. Това се харесва по принцип. Юлиян за това е толкова харесван. Ники Мартинов също.
Само че тези хора, които се впечатляват от тези неща не гледат Фермата. Фермата има по-специфична аудитория.
Но и най-важното. Юлиян и Ники не са се отмятали. Казват това което мислят и си стоят зад думите, докато в случая Мартина казва едно, а после прави друго и олеква пред драгия зрител.
Само че те двамата постоянно се доказваха в игрите, не изкараха сезона в ъгъла, клюкарейки. А МарЧина досега спа зимен сън, и се излюпи с бодри сили.

# 685
Гледам Мартинка и си мисля, че има по-нежни травестити. 😆

# 686
Наистина агитката на Мартина са като от зоопарк, всякакви животински звуци се чуват Joy , но най-много се радвам, че Теодора я няма Rolling Eyes,
 Там е Теодора . Някак си я пропуснала.

# 687
  • Другата България
Ти сериозно ли?
Че тя не е спряла да нарежда и каканиже, и да дава акъл, с Пацо са тандем в съветите към Джоки, с жълтото якенце.
Лора също от време навреме се възползва от някаква тишина и кряка :" Давай МарЧиииии"....дори в един момент го чух по време на играта на Ваня.

# 688
Там си е Теодора и вика - дишаййй

# 689
  • Варна
Ама за къде без тая простакеса тедка, сигурно търси начин да метне една кодирана бележка на Пламен. 😂😂

Общи условия

Активация на акаунт