🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 15 - * ФИНАЛ * (12.12 - 19.12) 🐄

• 93 645
  • 2 048
  •   1
Отговори
# 855
Mesmunda, много добре казано! Ако можех, бих позиционирала коментара ти най-отгоре в темата!

# 856
Ифчо е много кофти типче : "Само от там не си падала". Киро въобще няма да го коментирам - той е завършен злодей за мен. Жалко, че няма да има отрицателен вот - Киро щеше да е най-големият "фаворит".

Няма да й е лесно на Ваня, дано победи, видя се, че Мартина може да бъде пробита. Ако Ваня не отиде на финал, победителят е ясен - Живка. Иначе поне щеше да има интрига.
Надявам се също така да гласуват и фермерите от другите сезони на самия финал, защото гласовете на сегашните фермери са ясни.

# 857
Mesmunda, много добре казано! Ако можех, бих позиционирала коментара ти най-отгоре в темата!
Hearts

# 858
В събота от 12:00 ч. в МОЛ България (на бул. България и Тодор Каблешков в София) в книжарница Буктрейдинг (етаж 2) ще присъстват Иван и Андрей + четиримата финалисти и всеки ще може да си вземе автограф от всички тях (предполагам и снимка, не знам) с новия алманах, 'по следите на България.'

Преполагам, че това ще е възможност за всеки, който желае да отиде, да говори очи в очи с продуцентите за вербалната агресия на участниците по време на формАта и липсата на адекватна реакция от страна на продукцията.

# 859
  • Стара Загора
От както ги върнаха тия примати да подскачат там, предаването ми е само за фон докато си върша други неща. Ние толкова време чакахме да ги разкарат и сега пак ми ги домъкнали🤦‍♀️
Вчера като почнаха да се хилят като психично болни, спрях и звука. То не се издържа вече, не може и двубоите да гледаш от тях... Единия обижда, другия се хили като сбърка Ваня, третия вика само едно и също, да се диша 🤦‍♀️
Такава натоварваща ферма не е имало никога до сега с толкова утайка. То човек се напряга като гледа вместо да разпуска, мен главата ме заболя да се ядосвам на тая пасмина.

И  терминатора за който се мисли самата тя, Ваня за малко да и напука шарените шушони 😀
При последната битка глътнаха бастуните всички неандерталци начело със силиконовия моден терминатор 😀 Ако имаше други битки след тази, Ваня щеше да я опука понеже тя се разклати психически след загубената битка. Много на ръба я следва и изобщо се видя, че не е машината за която се мисли тя и всички край нея. Ма то това не е Лорчето, да правиш цигански колела защото си сигурна в победата си.
  Мнооого точно описано !!! Сама се смея с глас, особено за оная дето само едно знае "дишай", сакаш някой е затаил дъх.
  Добре, че е тази тема, че човек да не се отчайва.

# 860
Хаха, започна се! Любо започва да агитира в профила си в Инстаграм да се гласува за Пламен и защо той трябвало да спечели Фермата - "Гайдарят" Виктор щял да бъде на живо в Петък да обяснява защо Пламен е най-достоен да спечели. Смях в залата. Уж Любчо се биеше в гърдите как Кирил е най-достоен и как иска той да е победител, обаче явно не е толкова глупав и вижда, че от тримата - Кирил, Пламен и Мартина (ако е на финал и тя), Пламенчо има най-голям шанс, да не кажа, че другите двама дори почти нямат. Та сега съм сигурна, че до финала ще говорят как Пламен е най-достоен и как трябва той да спечели. Ето затова още повече искам Живка да е победител. Гледката, когато обявят Живка за победител, ще е безценна - така ще гледат, че все едно няма да знаят къде се намират.
А как хубаво е хванат като казва на Киро - Искам да биеш Пламен! И сега? Как тъй същия Пламен станал изведнъж най-достоен. Думата достойнство дълго ще я свързвам с недостойни хора.

# 861
Моля ви кажете ми фейсбук профилите на Иван и Андрей, не успявам да ги намеря. Не че ще има смисъл, но ми се ще да изразя възмущението си от тази грозна картина, която виждам всяка вечер....

# 862
  • Другата България
Любо агитира за Пламен???
Това шега ли е?

# 863
Интересно как след толкова сезони и след миналата година, толкова хора не са разбрали, че най-важното не е да достигнеш финала, а пътя, който ще извървиш.

# 864
Този сезон Игри на волята бие Фермата по интерес. Какво ли е обяснението на ИиА за това?!

# 865
Дано повече "почитатели" на "готините" отидат в МОЛ-а  и да им спретнат едно посрещане , скандирайки , че са грип, плюнки, слюнки, ла@на и всички грозни думи, с които тези простаци посрещаха противниците си на арената. За да може поне малко  да се почувстват по начина, по който караха да се чувстват Ваня и Рали.
Абсолютни олигофрени без извинение.

# 866
  • гр.София
В събота от 12:00 ч. в МОЛ България (на бул. България и Тодор Каблешков в София) в книжарница Буктрейдинг (етаж 2) ще присъстват Иван и Андрей + четиримата финалисти и всеки ще може да си вземе автограф от всички тях (предполагам и снимка, не знам) с новия алманах, 'по следите на България.'

Преполагам, че това ще е възможност за всеки, който желае да отиде, да говори очи в очи с продуцентите за вербалната агресия на участниците по време на формАта и липсата на адекватна реакция от страна на продукцията.

Или да поздрави финалистите за "достойното" им представяне

# 867
Здравейте, мили хора !
Отдавна ви чета, но реших и аз да изкажа възмущението си от тази пошлост, агресия и простащина, с която ни заливат от екрана, която от седмици се толерира и защитава от продуцентите, и която ни се представя като евентуална стратегия уж. Не може да е ничия стратегия превилегията на някой примат да упражнява психически тормоз над което и да било човешко същество, още повече, че в случая става дума за едно момиче. Та със седмици брутално се обижда, злослови, мачка, обсъжда с омраза и грозни епитети, заплашва със саморазправа Ваня. Къде са тук многобройните иначе НПО-та, които все грачат и агитират за разни конвенции дето защитавали жените уж ? Защо така подозрително мълчат и не реагират срещу тази агресия, която вече месец се лее от екрана ? От какво ще защитават жените, щом в случая не виждат нищо нередно ?
Надявам се Ваня да осъди вербалните насилници за причинените и вреди и травми. Та тук само на пръв поглед има осъществени престъпните състави на обидата и заплаха за саморазправа...Като каква стратегия ни презентират тия престъпления двете нелепи мъжленца ? Единият има дъщеря. Утре като я подхване и нея някой стратегически простак като Кир-о, той ще гледа ли с разбиране бруталната гавра с личността и достойнството й ? Защото Ваня също е нечия дъщеря.
И изобщо никой няма право да мачка с обиди, вербална агресия, омраза и психически тормоз човешко същество. А да си лекува болният мозък, агресивните си стратегии и плашещите обсесии по психиатриите.  Езикът на омразата, срещу който иначе уж всички се борят, не може да се толерира и да се изкарва...стратегия. Абсурдно е да се твърди, че това можело да е нечия стратегия. Това е престъпно поведение, психопатия, жестокост...
Нито една институция или организация не взе отношение по въпроса с психическия тормоз към една жена на екрана. Дори и в деня за борба с насилието срещу жени излъчваха поредната порция гаври. Затова пък са заети да се борят с езика на омразата към македонци:
https://dnes.dir.bg/temida/zadarzhaniyat-za-komentari-v-internet … akedonskiya-etnos
докато българските жени кучета ги яли.

# 868
Любо агитира за Пламен???
Това шега ли е?
Нее, дори в Петък ще са на живо в Инстаграм с гайдарчето Вики да обясняват защо Пламен трябва да спечели. Е, все пак той е единственият от групата на "готините", който има възможност да вземе повече от 1% зрителски вот Smile .

# 869

Или да поздрави финалистите за "достойното" им представяне

Не ми се вярва Марта и Киро да се появят.

Общи условия

Активация на акаунт